2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gerçi annemde hep öyle der sizi uyanmayana kadar beslemezdim diyor hatta ben benini uyandırdığım zaman kızıyordu uykusunu bölme uykuda önemli yemek kadar derdi her bebek farklı

Kızlar yaza önereceğiniz kanguru yada sling var mi
Yazın bebeğim Mayıs'ta mesela altı aylık olacak güzel havalarda cikabilecegim durumda hangisini kullanmaliyim
Neyi önerirsiniz
Birde terletmeyen birşey olursa iyi olur
Mayıs Haziran temmuz Ağustos Eylül beş ay kullanmayi planlıyorum.

Ben de sling var ama kullanamıyorum, sanki bebek icinde tostoparlak duruyo rahat edemiyor gibi. Ben mi beceremiyorum bilmem. Kanguru daha iyi bence yaz için.

Ben de sling var ama kullanamıyorum, sanki bebek icinde tostoparlak duruyo rahat edemiyor gibi. Ben mi beceremiyorum bilmem. Kanguru daha iyi bence yaz için.
Hmm hangi model hiç fikrim yok
Beli agritmayan birşey olmalı
Baktım trendyolda ama karar veremedim

Merhaba kızlar. Benim bebeğim gece uykusuna geçene kadar en fazla 3 saat uyurdu. O da yarım saat yarım saat. Ben melisayı denedim ilk ve iyi geldi daha sonra bir de rezene çayı aldım. Bir gün rezene bir gün melisa içiyorum ve bebeğim inanılmaz güzel uyku çekiyor artık. Bir saat uyuyor iki saat oyun sonra tekrar bir saat uyku bazen bir saat oyundan sonra uyumak istiyor böyle böyle güzel bir düzen oturttuk gibi şimdilik. 4 gündür bu düzende gidiyoruz. Sizinle de paylaşmak istedim.

Hmm hangi model hiç fikrim yok
Beli agritmayan birşey olmalı
Baktım trendyolda ama karar veremedim
Yazın biraz zor olmaz mı ki kanguru ya da siling. Havalar ciddi sıcak oluyor çünkü. Bebek arabası daha iyi bence.

Yazın biraz zor olmaz mı ki kanguru ya da siling. Havalar ciddi sıcak oluyor çünkü. Bebek arabası daha iyi bence.
Bebek arabasi iyi de
Mesela cafeye avmye girerken pratik birşey olsun istedim
Yada bahçe parkta gezerken kamp sandalyesinde otururken mesela daha pratik birşey düşünüyorum

Merhaba
Melisayı ve rezeneyi kaç bardak içiriyorsunuz günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…