- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Benim bebeklerim ikiz tam 4 ayliklar suan ,buay 1kilonun uzerinde aldilar.anne sutune ilave 2 3 sefer mama veriyorum. 1haftadir emmek yada biberondan sut icmek istemiyorlar istahlari azaldi gibi.Evet gece emzirmek de güzel kilo almasını sağlıyor benim oğlum da 3 4 saate sesler çıkarıyor uykusunda ihh mihh diyor uykum hafif hemen emzirip koyuyorum uyanmıyor ama acıkıyor
Bu ay azalmaya başladı bizim kilo alımı 500 gr felan ancak oldu gibi martin 3 ü hem muayene hem aşı var bakalım kaç gelecek
Klipsli nasılmışİyi geceler herkese bugün Dr kontrolünüz vardı kalp için hersey yolunda çok şükür gitmişken sünneti sordum klipsli olanını tavsiye etti yaptıran var mı burda deneyimleriniz neler
Ilk fırsatta sünnet işini de halletmek istiyorum eski usul sünnet yapan bir doktor var Çocuk cerrahı diğer çocuğumu da o yapmıştı ona gideceğim şöyle bi baharı nisan mayısı bulalım yani ramazandan önce yada hemen sonra Olabilir Allah kısmet ederse.İyi geceler herkese bugün Dr kontrolünüz vardı kalp için hersey yolunda çok şükür gitmişken sünneti sordum klipsli olanını tavsiye etti yaptıran var mı burda deneyimleriniz neler
Ay bu durum haftada en az 1 kere bizde de oluyir. Dedigin gibi sinirki iken meme falan da almiyor ki sakinlesin. Ayni sekilde sinirli oluyor, uyku saati geçmiş ve iyice sinirli bi hal.. Biz bi yöntem bulduk, böyle olduğunda banyo kovasını sıcak suyla dolduruyoruz, soyup içine oturtuyoruz, rahatlıyor ,sonra uyku faslına geçebiliyoruz, aynısı bu gece de olduBu akşam bizde coştuk çığlık çığlığa ağladı oğlum hiç birşey kar etmedi ama bir derdi var gibi degil de ağrıyan yeri yok sadece sinirli gibi hani uyku saati geçer de çocuğun siniri kalkar ya öyle bir hal. Şimdi kırk şekle girdim emzirdim gürültüsünü açtım dizime aldım böyle sinirli iken memeyi de almıyor hırsından
ANladim cnm benimkide oyle yapiyor ama dr herzamn ac olduklri icin degildir dedi cani sıkılsa bile emmek isteyebilr dedi bir ara saat basi mikirdanuyordu kalkiyom dedim dr kalkma bu aylarda uyku gerikemesi olur nasil alisirsa oyle gider dayanir o acliga pispila geri uyusun alismasin dediBen de geceler uyandirmiyorum ,yazdigim yanlis anlasildi sanirim .Benim bebeklerim 3 4 saate kipirdaniyorlar ,uyanmiyorlar ama aciktiklarini belli ediyorlar ki ben saat kuruyorum 3 4 saatte bir beslemek icin .Bizim doktorumuz en cok bu aylarda kilo alir bebekeler nezmn isterlerse besleyin ,3 saatten fazla ac kalmasinlar diyor her defasinda.Eger kilo aliminiz iyi ise sorun yoktur
Ben sadece uyuturken veriyorum cnm ama bu ara uykuya cok zor geciyor baya bi agzinda yani emzikgunduz uykusunda hic cikarmiyor gece uykusunda daldjgi gibi atiyo agzindanMerhaba kızlar emzik durumu nedir benim kızın sürekli huyu değişiyor mama verirken emzikle beraber veriyorum mamadan doyuyor ama emzik istiyor emzik vermeyince elini yüzünü gözüne götürüp tırmalıyor bu yüzden emziği sık vermek zorunda kalıyorum emzik durumları sizde nasıl tecrübeli anneler deneyimlerini paylaşabilir mi
Benimkinde de durum aynı canim bende veriyorum yapacak birsey yok yoksa yuzunu gozunu mafediyor bir sure daha onlar ne isterse oMerhaba kızlar emzik durumu nedir benim kızın sürekli huyu değişiyor mama verirken emzikle beraber veriyorum mamadan doyuyor ama emzik istiyor emzik vermeyince elini yüzünü gözüne götürüp tırmalıyor bu yüzden emziği sık vermek zorunda kalıyorum emzik durumları sizde nasıl tecrübeli anneler deneyimlerini paylaşabilir mi
Konuyla alakasız ama ikizleri nasıl emziriyorsunuz eşit miktarda almalarını falan nasıl sağlıyorsunuz merak ettim .Benim bebeklerim ikiz tam 4 ayliklar suan ,buay 1kilonun uzerinde aldilar.anne sutune ilave 2 3 sefer mama veriyorum. 1haftadir emmek yada biberondan sut icmek istemiyorlar istahlari azaldi gibi.
Biz de saglik ocaginda olduk dun asi.5martta da doktorumuzda asi var .Asi donemlerini pel sevmiyorum
Biz dün sünnet olduk ama sormadim hiç hangi türden yapıldığını kontrolde sorayim merak ettimİyi geceler herkese bugün Dr kontrolünüz vardı kalp için hersey yolunda çok şükür gitmişken sünneti sordum klipsli olanını tavsiye etti yaptıran var mı burda deneyimleriniz neler
Ayy öyleymiş tamam canimBende daha adet görmedim canım 4 aylık olacak bebeğim
Ay evet canim öğrendim sağolunCnm biz 3.aydan beri uyandirmiylruz geceleri dr 6-7 saat ac durabilir uykuda yemek kadar onemli sakin uyandirma dedi senin dr un aksine artik sekeri dusmez dedi kac ay oldu yani yanluslik olmali drun dediginde
Cnm 40 gun hemn dogum sonrasi kanamami o kanama bittikten sonra emziren annelerin 1seneye kadar adet olmamasi gayet normal zaten oncesinde olsa bile 3 ay adet duzensiz ollabiliyormus
Ben kullanıyorum içtigimiz tabletin içerisinde ki maya ekmek hamur işleri mayası ile aynı madde sadece biraz daha fazla almış oluyoruz. Zararı olacagını sanmam.Kızlar solgar tablet kullanan baya vardı grupta bunun bebeğe bir zararı yoktır değil mi aklıma takıldı her gün 6 tane içiyorum ben. Bira mayasının bir zararı var mıdır ki doktoru bunu öneren olmuş muydu ben hiç doktora sormadan içmeye başladım çünkü
Maşallah maşallah darısı büyüyüp damat olmasına nasıl şimdi genel hali ağrısı var miBiz dün sünnet olduk ama sormadim hiç hangi türden yapıldığını kontrolde sorayim merak ettim
Nasılsın canım yoktun bu aralarBenimkinde de durum aynı canim bende veriyorum yapacak birsey yok yoksa yuzunu gozunu mafediyor bir sure daha onlar ne isterse o
Hiç bisey olmaz bir kereden büyüdüler artık korkma bana arvelesin iğnesini yapacaktı doktor acil de mastit olduğumda iğne de hap formunda olanın iki katı doz olarak istemedim o kadar kötü değilim dedim ama bisey olmaz korkma dedi aklında olsun diye doktor soyledi sonra başım ağrıdığında arvelesi ikiye kırıp yarısını içmiştimKızlar dün gece dişim çok ağrıdı uyuyamadım mecburen minoset plus ictim
Şimdi nette araştırdım yarışı içilebilir yarışı icilemez diyor kafam karisti
Hiç içip bebeğini emziren oldu mu
Büyüyoruz canım çok sükür iyiyiz koşturmaca devamNasılsın canım yoktun bu aralar
nasıl oğlumun adaşı büyüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?