2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Anladım cnm birde demin disimi aldirdim dört saat emzirme sonra sağ dedi
Bende sağma makinesi yok almıştım beceremedim olmadı birjne verdim
Yarına kadar emzirmesem zaten akar sutum sabaha emzirsem anestezi geçer diye düşünüyorum
Yirmilik dişim alindi

El pompası felan da mi yok aslında ben dişe yapılan morfinin süte zararlı olacak kadar cik geçmediğini duymuştum feys te çok olmuştu yazan dis çekimi tedavisi olan emzirirken

Atlattınız yani maşallah darısı bize ya bende bir an evvel yaptırmak istiyorum
Evet geçti şükür dün pin pişman olmuştum ağlayınca çok canım yandı sabahtan beri normal fitil kullanıyoruz o biraz uyku yaptı sadece .Ben aslında dogumda hastaneden çıkmadan düşünüyordum sonra biraz erken doğdu memeyi zor tuttu virüs vs kalmıştı cıktı aradan yük olmuştu bana. Darısı size Inşallah çok basit binislem 15 dk sürdü dün 1 de yapıldı bugün 1 de biseyi yoktu acı ağlama vs ama işte old 2 saat sonra başlıyor acı o biraz üzücü

Annesütücocukdoktoru var o da tavsiye etmiş solgar tableti 3×2 şeklinde kullanmakta sıkıntı yokmuş faydalıymış
Ayrıca çemen otunu da tavsiye etmiş ihtiyaç olursa aklımızda bulunsun

Maşallahh geçmiş gitmiş damat olsun inşallah.
Ahh benim oglum yedi yaşında bebekken kıyamadım cok pişmanım şimdi ödü patlıyor sünnet denilince

Evet ilk gün ve gece çok önemli bnm oğlan lar 1 buçuk yaşında oldular bende onlarla oturup ağlamıştım

Konuyla alakasız ama ikizleri nasıl emziriyorsunuz eşit miktarda almalarını falan nasıl sağlıyorsunuz merak ettim .
Genelde sutumu sagip veriyorum cnm,biri biberondan beslenirken digerini emziriyorum.Buaaralar meme reddi yasamaya basladik biberona alistilar sanirim.Ama sagip vermek daha iyi oluyor esit anne sutu alıyorlar

Annesütücocukdoktoru var o da tavsiye etmiş solgar tableti 3×2 şeklinde kullanmakta sıkıntı yokmuş faydalıymış
Ayrıca çemen otunu da tavsiye etmiş ihtiyaç olursa aklımızda bulunsun
Tamam çok sağol canım evet çemen otunu duymuştum ama denemedim

Doğumdan beri sadece anne sütü veriyorum şuan hala emziriyorum sağdıklarımdan veriyorum yetişmeye çalışıyorum neyse doktor hipp 1 mama önerdi dün aldım bugün öğlen denedim ilk pek istemedi çok az içti az önce tekrar denedim zor bela 60 ml kadar içti tadını aldığı an diliyle iktiriyo baya uğraştım öyle biraz aldı alışır mı nasıl bi yol izlemeliyim ek mama verenler yazabilirmi hangi matka mama kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…