Hiç bisey olmaz bir kereden büyüdüler artık korkma bana arvelesin iğnesini yapacaktı doktor acil de mastit olduğumda iğne de hap formunda olanın iki katı doz olarak istemedim o kadar kötü değilim dedim ama bisey olmaz korkma dedi aklında olsun diye doktor soyledi sonra başım ağrıdığında arvelesi ikiye kırıp yarısını içmiştim
Anladım cnm birde demin disimi aldirdim dört saat emzirme sonra sağ dedi
Bende sağma makinesi yok almıştım beceremedim olmadı birjne verdim
Yarına kadar emzirmesem zaten akar sutum sabaha emzirsem anestezi geçer diye düşünüyorum
Yirmilik dişim alindi
Anladım cnm birde demin disimi aldirdim dört saat emzirme sonra sağ dedi
Bende sağma makinesi yok almıştım beceremedim olmadı birjne verdim
Yarına kadar emzirmesem zaten akar sutum sabaha emzirsem anestezi geçer diye düşünüyorum
Yirmilik dişim alindi
El pompası felan da mi yok aslında ben dişe yapılan morfinin süte zararlı olacak kadar cik geçmediğini duymuştum feys te çok olmuştu yazan dis çekimi tedavisi olan emzirirken
El pompası felan da mi yok aslında ben dişe yapılan morfinin süte zararlı olacak kadar cik geçmediğini duymuştum feys te çok olmuştu yazan dis çekimi tedavisi olan emzirirken
Evet geçti şükür dün pin pişman olmuştum ağlayınca çok canım yandı sabahtan beri normal fitil kullanıyoruz o biraz uyku yaptı sadece .Ben aslında dogumda hastaneden çıkmadan düşünüyordum sonra biraz erken doğdu memeyi zor tuttu virüs vs kalmıştı cıktı aradan yük olmuştu bana. Darısı size Inşallah çok basit binislem 15 dk sürdü dün 1 de yapıldı bugün 1 de biseyi yoktu acı ağlama vs ama işte old 2 saat sonra başlıyor acı o biraz üzücü
Kızlar solgar tablet kullanan baya vardı grupta bunun bebeğe bir zararı yoktır değil mi aklıma takıldı her gün 6 tane içiyorum ben. Bira mayasının bir zararı var mıdır ki doktoru bunu öneren olmuş muydu ben hiç doktora sormadan içmeye başladım çünkü
Annesütücocukdoktoru var o da tavsiye etmiş solgar tableti 3×2 şeklinde kullanmakta sıkıntı yokmuş faydalıymış
Ayrıca çemen otunu da tavsiye etmiş ihtiyaç olursa aklımızda bulunsun
Evet geçti şükür dün pin pişman olmuştum ağlayınca çok canım yandı sabahtan beri normal fitil kullanıyoruz o biraz uyku yaptı sadece .Ben aslında dogumda hastaneden çıkmadan düşünüyordum sonra biraz erken doğdu memeyi zor tuttu virüs vs kalmıştı cıktı aradan yük olmuştu bana. Darısı size Inşallah çok basit binislem 15 dk sürdü dün 1 de yapıldı bugün 1 de biseyi yoktu acı ağlama vs ama işte old 2 saat sonra başlıyor acı o biraz üzücü
Genelde sutumu sagip veriyorum cnm,biri biberondan beslenirken digerini emziriyorum.Buaaralar meme reddi yasamaya basladik biberona alistilar sanirim.Ama sagip vermek daha iyi oluyor esit anne sutu alıyorlar
Ben kullanıyorum içtigimiz tabletin içerisinde ki maya ekmek hamur işleri mayası ile aynı madde sadece biraz daha fazla almış oluyoruz. Zararı olacagını sanmam.
Sormadım ki bizim doktorumuz süt konusunda yeterli desteği saglamıyo. Süt emzirme desteği veren doktora giden bi arkadaş vardı hatta motilium ile süt arttırma reçetesi vermişti belki o sorabilir doktoruna daha iyi bilgi almış oluruz.
Bende merak ettim ne der acaba
Annesütücocukdoktoru var o da tavsiye etmiş solgar tableti 3×2 şeklinde kullanmakta sıkıntı yokmuş faydalıymış
Ayrıca çemen otunu da tavsiye etmiş ihtiyaç olursa aklımızda bulunsun
Doğumdan beri sadece anne sütü veriyorum şuan hala emziriyorum sağdıklarımdan veriyorum yetişmeye çalışıyorum neyse doktor hipp 1 mama önerdi dün aldım bugün öğlen denedim ilk pek istemedi çok az içti az önce tekrar denedim zor bela 60 ml kadar içti tadını aldığı an diliyle iktiriyo baya uğraştım öyle biraz aldı alışır mı nasıl bi yol izlemeliyim ek mama verenler yazabilirmi hangi matka mama kullanıyorsunuz