Bende denemedim ama sürekli aynı şeyleri kullanmak alışkanlık yapıyor solgar eskisi kadar etkili degil gibi yarısını bitirdim ben. solgar bitince çemen otunu denicem inşallah faydalı olurTamam çok sağol canımevet çemen otunu duymuştum ama denemedim
Vitabiyotik ne için kullanıyorsunuz. Gaz ve kaka da zorlanma bitmişArkadaşlar günaydın
Araştırıp cevap bulamadığım bir sorunum var sizde yardım talep ediyorum. Vitabiyotik kullanmaya başladım başladığımdan beri bebeğimin kakası yeşile döndü. Ve huzursuz gazı oldu. Kullanmaya başlamadan gaz ve kakada zorlanma olayımız bitmişti. Mukuslu kaka da var. Bebeğimin süt alerjisi mi var yoksa bu vitamin mi neden oldu acaba ya
Vitabiyotik ne için kullanıyorsunuz. Gaz ve kaka da zorlanma bitmişvitamine neden başladınız ki
İlaç dan önce kakada mukus varmıydı. Varsa her kaka da mıydı arada mı oluyo du.
Bunların hepsini ayrı ayrı değerlendirme gerekiyor bence
Aa bu şahaneymiş, nasıl yaptın? eski bi zıbını kesip uçlarından diksem mi acaba? çok mantıklı çünkü.naydın anneler nasılsınız.
Zıbın uzatma aparatı ben kullanıyorum kendim yapmıştım hazır da satılıyor resmini de paylaştım ihtiyacı olan olabilir. Zıbınları uzun süre kullanmk için faydalı oldu.
Biz similac veriyoruz canim ,günde 2 sefer falan veriyorum ben. Alisir bence yavaş yavaş, sonuçta alışık olmadığı bir tat. Neden mama önerdi doktorunuzDoğumdan beri sadece anne sütü veriyorum şuan hala emziriyorum sağdıklarımdan veriyorum yetişmeye çalışıyorum neyse doktor hipp 1 mama önerdi dün aldım bugün öğlen denedim ilk pek istemedi çok az içti az önce tekrar denedim zor bela 60 ml kadar içti tadını aldığı an diliyle iktiriyo baya uğraştım öyle biraz aldı alışır mı nasıl bi yol izlemeliyim ek mama verenler yazabilirmi hangi matka mama kullanıyorsunuz
Test verdinizmi. İdrar testi zor olmuyor bir poşet baglıyorlar bekliyosn o poşete yapıyorUyurken memede uyuyor öyle hemen değil bir iki saat artık göğüs felan kalmadı canım eridi gittio yüzden uyandirmiyorum . Saat beş gibi uyanıyor azıcık emip uyuyor geri . 12 bir gibi uyuyor . Yarın doktora gideceğiz .kaka Testi isticez . Ben idrar testinde isterim ama zor olur oda .
Eski usul yaptırdım ben bebegm 2 aylıktı. Çok sıkıntısız oldu sadece iğnede agladı birde ilk çiş yaparkenIlk fırsatta sünnet işini de halletmek istiyorum eski usul sünnet yapan bir doktor var Çocuk cerrahı diğer çocuğumu da o yapmıştı ona gideceğim şöyle bi baharı nisan mayısı bulalım yani ramazandan önce yada hemen sonra Olabilir Allah kısmet ederse.
Kendin anlarsn canım pipide birşey takılı kalıyorsa klipsli. Boşsa dikişlisirBiz dün sünnet olduk ama sormadim hiç hangi türden yapıldığını kontrolde sorayim merak ettim
Canım akması yetmez sağman gerek o sütün boşalması yerine yeni süt gelecekki ilacın etkisi geçsin aksa anca 5-10 ml akarGenelde akıyor ama elimle yaparım
Hiç gelmedi süt cnm akmadiTest verdinizmi. İdrar testi zor olmuyor bir poşet baglıyorlar bekliyosn o poşete yapıyor
Eski usul yaptırdım ben bebegm 2 aylıktı. Çok sıkıntısız oldu sadece iğnede agladı birde ilk çiş yaparken
Kendin anlarsn canım pipide birşey takılı kalıyorsa klipsli. Boşsa dikişlisir
Canım akması yetmez sağman gerek o sütün boşalması yerine yeni süt gelecekki ilacın etkisi geçsin aksa anca 5-10 ml akar
Verdik canm kaka testine gerek yok dedi.idrar istedi bide kültür tabi biz poşeti bilmediğimiz den nasıl tutcaz toplicaZ felan tam rezil olduk sonra eşimle emzirme odasında birbirimize bakıp kahga attıkTest verdinizmi. İdrar testi zor olmuyor bir poşet baglıyorlar bekliyosn o poşete yapıyor
Eski usul yaptırdım ben bebegm 2 aylıktı. Çok sıkıntısız oldu sadece iğnede agladı birde ilk çiş yaparken
Kendin anlarsn canım pipide birşey takılı kalıyorsa klipsli. Boşsa dikişlisir
Canım akması yetmez sağman gerek o sütün boşalması yerine yeni süt gelecekki ilacın etkisi geçsin aksa anca 5-10 ml akar
Ben hem emzirip hemde sağıp dondurduğum sütleri ısıtıp veriyodum ama stok bitti doktor sadece hep emzir diyo ama yetmiyo doymuyo çünkü o yüzden ona kalsa sadece emzir dio ama sütüm yetmiyo farkındayımBiz similac veriyoruz canim ,günde 2 sefer falan veriyorum ben. Alisir bence yavaş yavaş, sonuçta alışık olmadığı bir tat. Neden mama önerdi doktorunuz
Sutun fazlalastigi için hep ön sutu emiyor olabilir mi ?Arkadaşlar günaydın
Araştırıp cevap bulamadığım bir sorunum var sizde yardım talep ediyorum. Vitabiyotik kullanmaya başladım başladığımdan beri bebeğimin kakası yeşile döndü. Ve huzursuz gazı oldu. Kullanmaya başlamadan gaz ve kakada zorlanma olayımız bitmişti. Mukuslu kaka da var. Bebeğimin süt alerjisi mi var yoksa bu vitamin mi neden oldu acaba ya
Sutun fazlalastigi için hep ön sutu emiyor olabilir mi ?
Sağol canım inşallahMaşallahhgeçmiş gitmiş damat olsun inşallah.
Ahh benim oglum yedi yaşında bebekken kıyamadım cok pişmanım şimdi ödü patlıyor sünnet denilince
BendeEvet ilk gün ve gece çok önemli bnm oğlan lar 1 buçuk yaşında oldular bende onlarla oturup ağlamıştım
Anladım canimGenelde sutumu sagip veriyorum cnm,biri biberondan beslenirken digerini emziriyorum.Buaaralar meme reddi yasamaya basladik biberona alistilar sanirim.Ama sagip vermek daha iyi oluyor esit anne sutu alıyorlar
Benimkide aynı ya önceden zar zorda olsa biraz içiyordu sonra 1 ay hiç mama vermedim şimdi kesinlikle içmiyor biberonu diliyle ittiriyor akşamları doymuyor gibi karnından gurul gurul ses geliyor ama mamayıda içmiyor napcağımı şaşırdım sütüm daha da azalsa çocuk aç kalacak yaDoğumdan beri sadece anne sütü veriyorum şuan hala emziriyorum sağdıklarımdan veriyorum yetişmeye çalışıyorum neyse doktor hipp 1 mama önerdi dün aldım bugün öğlen denedim ilk pek istemedi çok az içti az önce tekrar denedim zor bela 60 ml kadar içti tadını aldığı an diliyle iktiriyo baya uğraştım öyle biraz aldı alışır mı nasıl bi yol izlemeliyim ek mama verenler yazabilirmi hangi matka mama kullanıyorsunuz
Ben bir kutu biitirdim ikinciye başladım. Olabilir dedğin gibi farklı şeyleri denemek lazımBende denemedim ama sürekli aynı şeyleri kullanmak alışkanlık yapıyor solgar eskisi kadar etkili degil gibi yarısını bitirdim ben. solgar bitince çemen otunu denicem inşallah faydalı olur
Canım bu çok iyiymiş ya benimde bir sürü çıtçıtlı badi kaldı sırf boyu kısa geliyor diye bende çocuğu sıkmak istemiyorum rahat olsun istiyorum kendin nasıl yaptın elinde mi diktin?Günaydın anneler nasılsınız.
Zıbın uzatma aparatı ben kullanıyorum kendim yapmıştım hazır da satılıyor resmini de paylaştım ihtiyacı olan olabilir. Zıbınları uzun süre kullanmk için faydalı oldu.
Aa bu şahaneymiş, nasıl yaptın? eski bi zıbını kesip uçlarından diksem mi acaba? çok mantıklı çünkü.
Evet ilk yenidogan zıbınlardan birini kestim elimle diktim. Zıbınıları uzun süre kullanıyorum bezi de sıkmamış oluyorAa bu şahaneymiş, nasıl yaptın? eski bi zıbını kesip uçlarından diksem mi acaba? çok mantıklı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?