2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tamam çok sağol canım evet çemen otunu duymuştum ama denemedim
Bende denemedim ama sürekli aynı şeyleri kullanmak alışkanlık yapıyor solgar eskisi kadar etkili degil gibi yarısını bitirdim ben. solgar bitince çemen otunu denicem inşallah faydalı olur

Arkadaşlar günaydın

Araştırıp cevap bulamadığım bir sorunum var sizde yardım talep ediyorum. Vitabiyotik kullanmaya başladım başladığımdan beri bebeğimin kakası yeşile döndü. Ve huzursuz gazı oldu. Kullanmaya başlamadan gaz ve kakada zorlanma olayımız bitmişti. Mukuslu kaka da var. Bebeğimin süt alerjisi mi var yoksa bu vitamin mi neden oldu acaba ya

Günaydın anneler nasılsınız.
Zıbın uzatma aparatı ben kullanıyorum kendim yapmıştım hazır da satılıyor resmini de paylaştım ihtiyacı olan olabilir. Zıbınları uzun süre kullanmk için faydalı oldu.

Eklentiler

• Screenshot_20210225-095728.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 70
Vitabiyotik ne için kullanıyorsunuz. Gaz ve kaka da zorlanma bitmiş vitamine neden başladınız ki
İlaç dan önce kakada mukus varmıydı. Varsa her kaka da mıydı arada mı oluyo du.
Bunların hepsini ayrı ayrı değerlendirme gerekiyor bence

Kendim için kullanmaya başlamıştım aslında saçlarım dökülmeye başlayınca destek almam gerektiğini düşündüm. Vitaminden önce arada oluyordu. Burnunu serumla açtığımız için olabilir diye düşünüyordum.

Aa bu şahaneymiş, nasıl yaptın? eski bi zıbını kesip uçlarından diksem mi acaba? çok mantıklı çünkü.

Biz similac veriyoruz canim ,günde 2 sefer falan veriyorum ben. Alisir bence yavaş yavaş, sonuçta alışık olmadığı bir tat. Neden mama önerdi doktorunuz

Test verdinizmi. İdrar testi zor olmuyor bir poşet baglıyorlar bekliyosn o poşete yapıyor
Eski usul yaptırdım ben bebegm 2 aylıktı. Çok sıkıntısız oldu sadece iğnede agladı birde ilk çiş yaparken
Biz dün sünnet olduk ama sormadim hiç hangi türden yapıldığını kontrolde sorayim merak ettim
Kendin anlarsn canım pipide birşey takılı kalıyorsa klipsli. Boşsa dikişlisir
Genelde akıyor ama elimle yaparım
Canım akması yetmez sağman gerek o sütün boşalması yerine yeni süt gelecekki ilacın etkisi geçsin aksa anca 5-10 ml akar

Hiç gelmedi süt cnm akmadi
Manuel vardı bende vermistim
Başka buldum ama yine sagamadim
Valla dış alındıktan sonra anestziden dolayi süt kesiliyormus dediler rsmen kesildi
Öyle bosalmadi dünden beri ugrastim
Mecbur veriyorum sanal doktorlara sordum belli saat geçtikten sonra verbilirsin dediler

Verdik canm kaka testine gerek yok dedi.idrar istedi bide kültür tabi biz poşeti bilmediğimiz den nasıl tutcaz toplicaZ felan tam rezil olduk sonra eşimle emzirme odasında birbirimize bakıp kahga attık

Biz similac veriyoruz canim ,günde 2 sefer falan veriyorum ben. Alisir bence yavaş yavaş, sonuçta alışık olmadığı bir tat. Neden mama önerdi doktorunuz
Ben hem emzirip hemde sağıp dondurduğum sütleri ısıtıp veriyodum ama stok bitti doktor sadece hep emzir diyo ama yetmiyo doymuyo çünkü o yüzden ona kalsa sadece emzir dio ama sütüm yetmiyo farkındayım

Sutun fazlalastigi için hep ön sutu emiyor olabilir mi ?

Benimkide aynı ya önceden zar zorda olsa biraz içiyordu sonra 1 ay hiç mama vermedim şimdi kesinlikle içmiyor biberonu diliyle ittiriyor akşamları doymuyor gibi karnından gurul gurul ses geliyor ama mamayıda içmiyor napcağımı şaşırdım sütüm daha da azalsa çocuk aç kalacak ya

Bende denemedim ama sürekli aynı şeyleri kullanmak alışkanlık yapıyor solgar eskisi kadar etkili degil gibi yarısını bitirdim ben. solgar bitince çemen otunu denicem inşallah faydalı olur
Ben bir kutu biitirdim ikinciye başladım. Olabilir dedğin gibi farklı şeyleri denemek lazım
Canım bu çok iyiymiş ya benimde bir sürü çıtçıtlı badi kaldı sırf boyu kısa geliyor diye bende çocuğu sıkmak istemiyorum rahat olsun istiyorum kendin nasıl yaptın elinde mi diktin?

Aa bu şahaneymiş, nasıl yaptın? eski bi zıbını kesip uçlarından diksem mi acaba? çok mantıklı çünkü.
Evet ilk yenidogan zıbınlardan birini kestim elimle diktim. Zıbınıları uzun süre kullanıyorum bezi de sıkmamış oluyor

Aslında bu aparatı yıkanabilir bebek bezi kullananlar da gördüm onların bezi kocaman olunca bunu kullanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…