2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet elimle diktim ama iki türlü cıt cıt vardı e bebek lcw ürünlerinin cıt cıtı hepsine oluyor diye onlardan birini kestim ilk biraz büyük kesmişim bebeğin durumuna göre küçülttüm. Bu sayede bez kısmı sıkmamış oldu

Ben hem emzirip hemde sağıp dondurduğum sütleri ısıtıp veriyodum ama stok bitti doktor sadece hep emzir diyo ama yetmiyo doymuyo çünkü o yüzden ona kalsa sadece emzir dio ama sütüm yetmiyo farkındayım
Farkındaysan hiç kendine sıkıntı etme canim, günde 1 2 kez mama vermeyle bi sıkıntı olmaz

Aynen ben de her gün deniyorum videolarını izliyorum ama yok sinir oluyorum. Kanguru daha güzel. Dediğin gibi bacakları aciyo sanki çocuğun, kafası da rahat etmiyo.
Al benden de o kadar
Bu kullananlar nasıl kullanıyor acaba biz mi beceremiyoruz
Ben de slingi kullanamam diye kanguru almistim mamadus marka guzel bir şeye benziyor ama hic sevmedi.. 2_3 kere farklı zamanlarda denedim .. içindeyken cirpiniyor çıkmak icin alışır mi diye bekliyorum arada deniyorum ama yok..
Demek ki sevmeyen ikisini de sevmiyor. Benim kız da slingin içinde çırpınıyor

Hangi sitede satiliyor cnm baktim da bulamadim ben

Yanlış anlama ama kimseye mama verdiğini söylemek zorunda değilsinki hani onların yanında emzir onlar yokken mamayla devam et (çekiniyorsan tabi)
Çekinmiyorsan eğer
Emzirme muhabbeti eskide kalmış eskiden mama vermek hiiii amaaan ne mamamı ?!
saçmalama en iyisi anne sütü !
Senin ilk çocuğun sen bilmiyorsun !
kulaklarını kapat ben böyle büyütücem de öyle büyüt bebişini her anne çocuğu için en iyisini bilir

Bu arada kendi diktiginin resmini paylasirmisin cnm ya neresinden nasil diktin bende yaparim

Şuan annemdeyim
Hemen emzir kafasında yine
Bakalim mama zaten veriyorum da emzirmede yapıyorum.

Tamam canım ben de deneyeceğim bakalım yapabilirsem

Günaydın kızlar bebeğim biberona alışır mı falan derken şimdi hiç biberonu emmiyor şaka gibi o kadar uğraştık inat ediyor diliyle ittiriyor aç olduğu halde. Napsam eds yöntemiyle mi versem mamayı ya da nasıl alıştırabilirim biberona fikri olan var mı?

Benjmki genelede toksa diliyle itiyor canim ama bilemedim ki

Selam kızlar . Burun açarken sizin bebisler napıyor kızım anlıyor hemen kafayı çeviriyor kendini kasıyor açtırmıyor . Bir buçuk aydır böyle , büyüdükçe sorunlar azalır diyen kimdi sanki dahada fazlalasiyor sürekli kitap oku oyna egzersiz yaptir memede keyf vakti derken ben günü aç halsizz iş yapamaz halde bitiriyorum

başlığı değiştinmi? 3.Ayda bitince akışı hızlandırmak lazım

Benjmki genelede toksa diliyle itiyor canim ama bilemedim ki
Bende öyle düşünüp aç olduğu zaman denedim yine aynı yapıyor sonra mecburen emzireyim diyorum nasıl saldırıyor memeye. 2 gündür de memede çok uzun süre
kalıyor neden anlamadım.Ama aç kalıyor dlye çok üzülüyorum dün kaşıkla verelim dedik 20-30 ml yi bile çok uzun sürede içirdik çok zor oldu.
başlığı değiştinmi? 3.Ayda bitince akışı hızlandırmak lazım
Yok değiştirmedim avent 2 numarayı mı kullanmam gerekir? Gerçi hiç emme hareketi bile yapmıyor akışı anlamadı yani

Önceleri elimle tutuyordum sonra karşısına koyup yüz üstü çevirdim kafasını kaldırmada etkili olmuştu şimdi eline veriyorum inceliyor canım
Peki her gün kaç tane gösterdin canım? Bir de gösterirken sürekli birşeyler mi anlatmalıyız bazılarını anlatamıyorum çünkü değişik şekiller falan var siyah beyaz olanlar çok ilgisini çekti uzun uzun inceliyor

Canim cmzaten bebisler ilk önce siyah beyaz rengi görürler. Ardından kırmızı rengi. Öyle gider..

aynen 2noya geçmen lazım 3ayı geçtilet artık. ben çok kullanmıyorum biberon ama değiştim.

Yok artık
Emzirme muhabbeti eskide mi kalmış
En iyisi tabiki anne sütü
Kac gündür arkadaşların dediği gibi bebek anne sütü alabilsin diye onlarca msj yazdık ama senin şu anne sütü eskide kalmış mama daha iyi msj i kadar aklına yatmadı dasmeer in de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…