2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ugurbocuuu ve kullanan diğer arkadaşlarım günde kaç tane alıyor dunuz bu vitamini sanırım sütte artırıyor birde balık yağıda var içinde kilo yapmaz demi başa dönmeyeyim
Ben gunde iki tane kırmızıdan bir tane de balik yagi aliyorum tam 28 gunluk bir kutu bazen unutuyorum tabi.. ama artıksut diyeti yaptığım icin daha kalsiyumlubisey almayı düşünüyorum.. kilo yapmadi bende hamile kaldığım kilodayim uzun surwdir ayni kilom

Teşekkür ederim canım benim bilgilendirdigin için

Evet canım yok kalıyo ama çiğ sütten anca o zaman bakteri kalmıyo demişlerdi zaten anca 20 dkya kaynamaya başlıyo aonra ara ara karıştırarak kaynatıyorum
Ha ben kaynadıktan sonra 45 dakika bekliyorsun anladım kaynamaya başlama süresi ni de dahil etmissin zaten 20 dakika sürüyor kaynamaya başlaması doğru

Ben yoğurt makinesi almayı düşünmüyorum , tuttu tutmadı derdi olmasın diye

sebert ben kesinlikle açık süt kullanmıyorum enazından 2yaşına kadar.hayvanlara antibiyotik veriyorlar temizliğine de güvenemiyorum. marketten günlük süt alıp makinada mayalıyordum ve 3gün yediriyordum. ben de mayalamayı beceremediğim için almıştım makinayı

Güzel bi süreç olsun ins.canim geçmiş olsun Neden antibiyotik kullandınız?

Ya benim de aklıma gelmedi değil. Daha rahat olur aslında.
Canim ben ilk kızımda almamıştım ama bu minnosa aldım. Baya rahat bisi yoğurt makinesi. Küçük kavanozlara 6 tanemis gibi oluyor. Inş ek gıdaya geçince güzelce kullanırız.

Kızlar bu aralar bizimki eline ne geçirirse ağzına almaya çalışıyor. Sizde durumlar nasıl? Yukardan gösterdiğimiz oyuncaklara elini uzatıyor, yakalayınca da direkt ağza sokmaya çalışıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…