2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kızlar kızım 2 -3 gündür çok huzursuz. Normalde mutlu bir bebekti ama artık kolay kolay gülmüyor. Sürekli bağırıyor. 1 saate yakın emerdi önceden şimdi 10 dk anca emiyor o da zar zor. Bir iki fırt çekiyor memeden ayrılıp sağa sola bakıyor tekrar çekiyor sonra tekrar etrafa bakıyor falan. Göğsümde süt kalıyor haliyle bitirmiyor. Uyutacağım zaman direniyor ağlamaya başlıyor. Bazen emerken de ağlıyor hiçbirşey yokken. 4. Ay atağı desem biz daha 4 aylık olmadık. Sizin ataklar 4 aylık olunca mı başlamıştı?

Güzel bi süreç olsun ins.canim geçmiş olsun Neden antibiyotik kullandınız?
Teşekkür ederim. İnşallah.
Kulakta sıvı oluşmuş o yüzden uyumuyormuş ağlıyormuş. Enfeksiyona dönmesin diye antibiyotik verdi doktor. Bugün ilk yoğurdumuzu yiyeceğiz. Buraya gelişmeleri yazarım mutlaka.

Kızlar bebegm 3 ay 20 günlük uykusu gelince ve uyutacagm zaman aşırı ağlıyor önerileriniz varmı

Kızlar bu aralar bizimki eline ne geçirirse ağzına almaya çalışıyor. Sizde durumlar nasıl? Yukardan gösterdiğimiz oyuncaklara elini uzatıyor, yakalayınca da direkt ağza sokmaya çalışıyor:)
Aynen benim kızımda öyle her şeyi yalamaya çalışıyor ağzına götürüyor
Kızlar bebegm 3 ay 20 günlük uykusu gelince ve uyutacagm zaman aşırı ağlıyor önerileriniz varmı
Benim öyle değildi son zamanlarda başladı çok uykusu gelmişse uyutmadıysak dedğin gibi aşırı ağlıyor bence esneme gözlerini elleme gibi uyku belirtileri başlayınca uyutmaya çalışmak lazım geç kalınca böyle çıldırıyorlar

Tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz moralinizi bozmak istemem ama bu atak en uzun atakmış. 14,5 - 19,5 haftalar arasını kapsıyormuş ve bazı bebeklerde bir hafta bazılarında 6 hafta sürüyormuş. Kısa atlatmayı diliyorum şuan. Gerçekten çok zorlayıcı.

3.5 ayliktan basladı bizdede buraya yazmistim cok huzursuz cok sinirli diye.Fakat 1 hafta once 4.ayimiz bitti.5.aya girdik husursuz bebisim gitti baska gülen algilari acik oyun isteyen bebek geldi cok şukur.4.ay kabus gibiydi resmen.resmen buyume atagi gecirdik.bir tık buyudügu belli oldu yani.mesela oyuncaklara uzanmaya basladi yavaş yavaş.gidiklayinca kahkaha atiyor.1 haftadır iyiyiz bakalım güneşli gunlere gectik sanirim.bugün kontrolümüz vardı 68.5 boyumuz kilomuzda 8 .ek gıdaya 6.ayda geccez erken daha dedi.karın ustu durmuyor fazla bol bol karin ustu duracaksiniz dedi.aşilarımizi olduk .demir baslatti.

Menikok aşisini yaptiran yada yaptiracak olan varmı.yan etkileri nasil.yaptirmayi dusunuyormusunuz.5.ayin bitiminde yada 7.ayda yapcaz dedi.istege bağlı ben yaptırmanizi tavsiye ederim dedi dr. Siz yaptirdinizmi

Demir ilaci kabizlik yapabilir.kabiz olursa gunde 3 tatli kasigi zeytinyagi verebilirsin dedi dr. 3 tatli kaş.cok degilmi dedim.yok değil dedi

Menikok aşisini yaptiran yada yaptiracak olan varmı.yan etkileri nasil.yaptirmayi dusunuyormusunuz.5.ayin bitiminde yada 7.ayda yapcaz dedi.istege bağlı ben yaptırmanizi tavsiye ederim dedi dr. Siz yaptirdinizmi
Ben yaptırılan özellikle kreş zamanı için iyi olur bence

Biz bugün 4.ay aşıklarımızı olduk bu ay 700 gr olmuş hemşire kan ilacı başlıcam ama önce doktorunuzla görüşün dedi kızımda kullanamamıştım kabız yapmıştı her çoçuğun bünyesi bir değilde tabi
Sizler ne alemdesiniz
Burada ara ara kanaması olan anneler verdı isim hatırlamıyorum acaba doktorla görüştünüz mü

Kızlar ek gıdaya kaç ay kaç günlükken geçtiniz ?
5.5a doğru başlıcam ben.
biz 1 yaşta nimenrix vurulucaz. sonra bexseroyu planlıcaz

Doktorun tavsiyesi üzerine bexsero yu 3. Ayında yaptırtdık ateş yaptı tabiki nimerix de 1 yaşında yapmayı uygun görüyor doktor

Demir ilacına başladık biz. Devletin verdiği kabız yaparmış. Biz özel bir demir aldık. Bir haftadır kullanıyorum hiç kabızlık olmadı.

Canim uyanıklık süresine dikkat et. 2 saatten fazla uyanık kalmasın..yorulunca da çok zor uyuyorlar.. gazı var mi hala.. 2saatte bir uyumuyorsa memede bari uyusun dinlensin azicik.. insallah 4 aylik uyku gerilemesine erken girmemiştir veya büyüme atagi da olabilir.. maasallah başımızdaki dert bor degil bin cok sukur diyeyim en güzel dertler bunlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…