2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bebeğine zeytinyağı içiren var mı? İçirebiliyor muyuz?
Ben 2 aylıkkende veriyordum mamasına bir çay kaşığı koy içir canım yada anne sütüyle karıştırıp ver. Genelde kabızlık varsa işe yarar

Kızlar merhaba. Şimdi bir sorum olacak size. Biz her gün yoğurt mayalayıp taze taze yoğurt yedireceğiz bebişe. E süt de tabi mutlaka açık sütlerden olacak. Bu süt acaba ne kadar süre kaynatılmalı. Her kafadan ayrı ses çıkıyor artık bildiğimden şüphe duymaya başladım. Rica ediyorum cevap verin bu hepiöiz için önemli bir konu.

En az bi 45 dk kaynatılmalı diye biliyorum ben kaynamaya başladıktan sonra ni süre daha devam edin havalandırarak kaynatmaya demişlerdi

Canim kaynadıktan sonra 15 dk falan yeterli, arada havalandırarak karıştır ,ki ıçindeki suda buharlassin. Ben her gün mayalamayi düşünmüyorum. Zor olur açıkçası. Küçük kavanozlara yapıp 3 gün de bi falan mayalarım sanırım. Ek gıdaya geçmiştiniz siz değil mi ? Nasıl gidiyor?

Ben 5 6 dakika kaynatıyorum belki de 10 dakika
Şöyle şimdi süt kaynıyor yani köpürüyor sonra ben köpüğü havalandırarak indiriyorum ve 5 10 dakika kaynatıyorum inan tam süre tutmuyorum alışmışım göz kararı

Bize doktor 2 gün yedirebilirsin en fazla dedi. Yarın başlayacağız ek gıdaya. Antibiyotik kullandığımız için başlamak istemedim. Zaten Antibiyotiği iğrenerek içiyor bir de gıdalardan o sırada soğumasın dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…