İlacın adı neDemir ilacına başladık biz. Devletin verdiği kabız yaparmış. Biz özel bir demir aldık. Bir haftadır kullanıyorum hiç kabızlık olmadı.
Merhaba kaç aylık oldu bebeğinizKizlar iyi aksamlar bizde Dr a gitti.. saglik ocağının verdiği demir i Dr sakin kullanma dedi.icerigi temiz değilmiş ve şeker varmış ayrıca.. ek gıdaya 6 .ay tamamlanmadan gecmeyeceğiz dedi.mide ve bağırsak düzeni 6.ay da tamamlanırmis.ve 7850 gr olmus 65cm saglik ocağında da buna benzer cikmisti.6.ay da tam kan tahlili yaptıracağım dedi.ona göre demir e başlayacağız dedi.2 ay önde gelisimi dedi.uzun ve iri dedi.hic bir sey vermiyorsun değil mi dedi.dedim sadece anne sutu ...maşallah çok yaramış sut dedi.saat aradıklarını ac dedi.3.5 /4 saatte emziriyorum zaten dedim.gece 12 buçuk ta ve 5,5 ta dedim.gece hiç kalkma dedi..güneş kremi aldim.tavsiye ederim.artik kullanabilir misiz.cildine hangi kremi kullanayım dedim.ecowell vücut losyonu kullanıyordum.devam dedi .Dr içeriklerine bakti kullandığım şeylerin.bepantol sensiderm aldim.atopik cildi.
İlacın adı ne
İnşallah kısa sürer. Sürekli huzursuz çok üzülüyorum iyi beslenmediği için de zayıflar diye korkuyorumTam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz moralinizi bozmak istemem ama bu atak en uzun atakmış. 14,5 - 19,5 haftalar arasını kapsıyormuş ve bazı bebeklerde bir hafta bazılarında 6 hafta sürüyormuş. Kısa atlatmayı diliyorum şuan. Gerçekten çok zorlayıcı.
Evet bizimki de çok huysuz bağırıp duruyor yavrum çok sıkıntılı3.5 ayliktan basladı bizdede buraya yazmistim cok huzursuz cok sinirli diye.Fakat 1 hafta once 4.ayimiz bitti.5.aya girdik husursuz bebisim gitti baska gülen algilari acik oyun isteyen bebek geldi cok şukur.4.ay kabus gibiydi resmen.resmen buyume atagi gecirdik.bir tık buyudügu belli oldu yani.mesela oyuncaklara uzanmaya basladi yavaş yavaş.gidiklayinca kahkaha atiyor.1 haftadır iyiyiz bakalım güneşli gunlere gectik sanirim.bugün kontrolümüz vardı 68.5 boyumuz kilomuzda 8.ek gıdaya 6.ayda geccez erken daha dedi.karın ustu durmuyor fazla bol bol karin ustu duracaksiniz dedi.aşilarımizi olduk .demir baslatti.
Uyumadan once cok mizikliyordu memede istemiyordu halsiz kalip siziyordu dogru duzgun emmeden . uyuduktan sonra yarimsaat yada 1 saat sonra mizikliyordu hemen memeye aliyordum uyanmadan uyku sersemi emzirdim hep.sabirli olungeciyor yapacak birsey yok.birde cok agzininsuyu akiyor ozamanda ellerimi guzelce yikayip kasittim rahatliyordu.İnşallah kısa sürer. Sürekli huzursuz çok üzülüyorum iyi beslenmediği için de zayıflar diye korkuyorumsizin ne zaman başladı peki? Anlattıklarımdan başka bir şey var mı sizde?
Evet bizimki de çok huysuz bağırıp duruyor yavrum çok sıkıntılıinşallah sizin gibi bizim de sonunda çok güzel günler gelir sizin adınıza çok sevindim boyunuz kilonuz da baya iyiymiş Allah nazarlardan saklasın . Benimki zayıflayacak diye çok korkuyorum. Emmek istemediğinde falan ne yaptınız peki nasıl atlattınız o dönemi beslenme konusunda ?
Birde emerken bu muzigi dinliyoruz daha sakinlesti sanki sevdiİnşallah kısa sürer. Sürekli huzursuz çok üzülüyorum iyi beslenmediği için de zayıflar diye korkuyorumsizin ne zaman başladı peki? Anlattıklarımdan başka bir şey var mı sizde?
Evet bizimki de çok huysuz bağırıp duruyor yavrum çok sıkıntılıinşallah sizin gibi bizim de sonunda çok güzel günler gelir sizin adınıza çok sevindim boyunuz kilonuz da baya iyiymiş Allah nazarlardan saklasın . Benimki zayıflayacak diye çok korkuyorum. Emmek istemediğinde falan ne yaptınız peki nasıl atlattınız o dönemi beslenme konusunda ?
Ona da bakayım bende 2 tane olunca pratik birşeye ihtiyacım var bende sebze tozu panel karışımı falan aldım şimdiden kuzenim satıyordu birde cam rende ek gıda hazırlıkları içinWeweell markası da çok tavsiye ediliyor , hem de uygun fiyatlı diğerlerine göre
Adı nedir ilacınDemir ilacına başladık biz. Devletin verdiği kabız yaparmış. Biz özel bir demir aldık. Bir haftadır kullanıyorum hiç kabızlık olmadı.
4 ay 12 gunluk canimMerhaba kaç aylık oldu bebeğiniz
Biz de demir başladık. Sidefer kullanmaya başladık, şükür kabızlık yapmadı şimdilik. 1 hafta oldu başlayalıDemir ilaci kabizlik yapabilir.kabiz olursa gunde 3 tatli kasigi zeytinyagi verebilirsin dedi dr. 3 tatli kaş.cok degilmi dedim.yok değil dedi
Canim ben dolap uygulamasından aldım. Oraya bakmamı tavsiye ederim.Sağol canım baktım ama fiyat pahalı geldi indirime girerse anca alırım
Canim 3.5 -4 saat nasıl emmeden duruyor? Benim kızın gündüz uykusu pek yok, uyanık olunca max saat başı istiyorKizlar iyi aksamlar bizde Dr a gitti.. saglik ocağının verdiği demir i Dr sakin kullanma dedi.icerigi temiz değilmiş ve şeker varmış ayrıca.. ek gıdaya 6 .ay tamamlanmadan gecmeyeceğiz dedi.mide ve bağırsak düzeni 6.ay da tamamlanırmis.ve 7850 gr olmus 65cm saglik ocağında da buna benzer cikmisti.6.ay da tam kan tahlili yaptıracağım dedi.ona göre demir e başlayacağız dedi.2 ay önde gelisimi dedi.uzun ve iri dedi.hic bir sey vermiyorsun değil mi dedi.dedim sadece anne sutu ...maşallah çok yaramış sut dedi.saat aradıklarını ac dedi.3.5 /4 saatte emziriyorum zaten dedim.gece 12 buçuk ta ve 5,5 ta dedim.gece hiç kalkma dedi..güneş kremi aldim.tavsiye ederim.artik kullanabilir misiz.cildine hangi kremi kullanayım dedim.ecowell vücut losyonu kullanıyordum.devam dedi .Dr içeriklerine bakti kullandığım şeylerin.bepantol sensiderm aldim.atopik cildi.
Sebze tozu nedir canim?Ona da bakayım bende 2 tane olunca pratik birşeye ihtiyacım var bende sebze tozu panel karışımı falan aldım şimdiden kuzenim satıyordu birde cam rende ek gıda hazırlıkları için
Duruyor acıkınca anlıyorum baktim 3 saat civari o da..arada emzirmeye kalktığımda almıyor bende 3 saatte alıyorumdirek emziriyorum emiyor iteklemiyor hiç.her saat basi Dr um hiç önermedi cnm hiç vermedim.sarilik olduğunda bile 2 2bucuk saatte verdim.ve 3 saatte emzirdigimde cok guzel emiyor bırakıyor...gündüz uykusu bizde de yok ama 10 a kadar uyuyoruz.12 de 14 de 17 de yarim saat uyuyor.rutin böyle bizdeCanim 3.5 -4 saat nasıl emmeden duruyor? Benim kızın gündüz uykusu pek yok, uyanık olunca max saat başı istiyor
Benimkidr ayni şapırdata şapırdata ellerini yiyor.uykuya dalina kadarda battaniyesiniKızlar bu aralar bizimki eline ne geçirirse ağzına almaya çalışıyor. Sizde durumlar nasıl? Yukardan gösterdiğimiz oyuncaklara elini uzatıyor, yakalayınca da direkt ağza sokmaya çalışıyor:)
Bınlardan canım 9 10 aylık olunca kullanırım diye aldım karışık sebze pilavlarda güzel oluyor öyle herzaman verilmez ama arada kolaylık olurSebze tozu nedir canim?
Bakayım ama aklıma şu takıldı 2. El ya ya bozuk çıkarsaCanim ben dolap uygulamasından aldım. Oraya bakmamı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?