2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar benim bebişin ateşli 37 derece ve üzeri bi ara 38,5 oldu sirkeli su ile düşürmeye çalışıyorum çok düşmüyor en son 37’7 ye düştü 1 çay kaşığı calpol da verdim hastaneye götürsem mi acaba

Canım sirkeli su anlık o bölgedeki ateşi düşürür . Üstünü çıkar bide sürekli emzir . Aşı mi oldu. Calpolda 6 saaten önce bir daha verme. Oda ısısını düşür ayaklarında çorap olsun .b n bu şekilde 38 kürsüden düşürmüştüm 37.5 normal sayılıyor galiba 38 gelmedikçe endişelenme

Diş ağrısı olduğunu nasıl anladınız
Eli surekli ağzında, salya artışı var, elini kulağına götürüyor emerken şiddetle, ağız kenarlari ısırık gibi oldu.gece 2 kez kalkardı saat basi kalmaya basladi.emzikle sakinlesirdi emzikli duramayip islak bez verince onu isirarak duruyor. Kendi uyurken uyuyamiyor artik.yeni degisti butun bunlar.gun icerisinde kendi yerinde dururdu kucakta duruyor simdi hep

Sirkeli su yapmayın. Calpol düşürür bir süre takip edin

Kızlar bebekler büyüyünce bir yaşına vs gelince nerede yatırmayı dusunuyorsunuz
Benim anneyanina simdiden zor sığıyor

ugurbocuuu ve kullanan diğer arkadaşlarım günde kaç tane alıyor dunuz bu vitamini sanırım sütte artırıyor birde balık yağıda var içinde kilo yapmaz demi başa dönmeyeyim

Eklentiler

• IMG_20210309_154311.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 15
Kizlar meme reddi ne zamana kadar devam eder acaba kızım 3ay 12 günlük ara sıra meme reddi oluyor ama bu aralar daha fazlalastı ya cok kafama takılıyor resmen kızımla savaşıyoruz

Kızlar bebekler büyüyünce bir yaşına vs gelince nerede yatırmayı dusunuyorsunuz
Benim anneyanina simdiden zor sığıyor
Besikte yatırabilirsin canım ben ikizleri öyle yapmıstım bir buçuk yasından sonrada odalarını ayırmıstım

Kizlar meme reddi ne zamana kadar devam eder acaba kızım 3ay 12 günlük ara sıra meme reddi oluyor ama bu aralar daha fazlalastı ya cok kafama takılıyor resmen kızımla savaşıyoruz
Bebegi koltuga yatırıp üstüne eğilin göğsünzle biberon gibi

Diş için krem jelleri çok önerilmiyor. Biz de çıkarıyoruz ama jel sürmeyeceğim. Doktorumuz da kullanmamızı destekledi sorduğumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…