- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Öyle kuzum cok sey yasadik bunca sene rabbim buyuk. Bir bebek bile hayal edemezdik rabbim 10 yil sonra nasip etti normal şekilde .dileyen herkese de nasip etsin inşallahMaşallah ya mucizesi rabbimin
Merhaba.Bizde ek gıdaya yeni gectik 5 ay 4 günlük bebegim.Ilk yogurt verdim once şasirdi yuttugunda ise sevdi.tadımik verdigim icin.daha vermiyorum diye agladı.1 yemek kaş verdim sanırım.3 gün biraz biraz arttirarak verdim.pastörize sütten kendim yapiyorum yogurdu.yogurdu cok sevdi.simdi 2 gundur havuç tatdiriyorum onu hic sevmedi öğuruyor cikaracak gibi oluyor.hic panik yapmadım normal yani.sadece anne sütü alan bir bebek yeni bir tatla karşılaşıyor bilmedigi.o yüzden panik yapma.iki emzirme arasında vermeyi dene.tadıni sevmemiş olabilir bir süre sonra tekrar dene.reddettigi yiyecekleri araya biraz zaman koyup tekrar denryin diyorlar.o yüzden panik yokMerhaba kizlar naslsnz bisey sorablirmiyim biz ek gida tadimlarina yenj gectik. İlki yogurttu ama ilk gun sasirarak ikinci ve ucuncu gunde aglayarak yedi napcam ya
Yaaa cok sevindim canim Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin. Sende zor dönemlerden gecmistin masallahEvet canimm ilk bebegim tup bebek. Buda normal dogal oldu..bakalim nasl.olcak bebegim kucuk ve hamilelegim çok zor geçiyor bulantıdan yemek yiemiorum..bana muhtac bir bebek var. Hayırlısı buymus
Hatırlıyorum elbet canim, masallah rabbim.hemen bi tane daha vermiş.. doğum sonrası sıkıntıların geçti mi, bebisin nasıl?Ayy canim allah razı olsun evet bende cok sasirdim hatirliyosan ne kadar korkuyordum dogumdan felan
Geçmiş olsun, rabbim büyüklüğünü gostersin ins canimGünaydın biz sünnetimizi olduk bugün
Oy maşallah nasıl geçti anestezi altında olmadı değil mi sonrasında nasıl hissediyor yaz müsait olunca benim oğlanlar 18 aylık civarı olmuşlardı bunu küçük düşünüyorum meral ediyorum iyileşme süreci daha mi hızlı olur diyeGünaydın biz sünnetimizi olduk bugün
Kaç damla veriyorsun cnm ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum bir damla gunlukTam olarak yeşil değil canım ya nasıl desem koyu yeşil ve kahverengi karışımıferrum demir damlası da veriyorum damla sayısı arttı belki de ondan olabilir dediğiniz gibi
6 damla veriyorum canımKaç damla veriyorsun cnm ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum bir damla gunluk
Zaman aralığını biraz uzat ki acıksın bi 3 4 saat bekle ilgisi baika yöne kayıyor o ya artık ondan dolayıda olabilir biberonu verirken ilgisini çekicek bişey bul o ona bakarken içsin arada benimki de çünkü emerken yada biberonla içerken etrafa vs bakmaktan emmiyo yada içmiyoMerhaba kızlar, bebişlerimiz 5.aya girdi .
Çok şükürzaman ne çabuk geçiyor.
Yavaş yavaş destekli oturturuyoruz.Doktorumuzdan onayı aldık.
Yalnız iştahı eskisi gibi değil. Sizinkiler de öyle mi? Sürekli ağzına süt veriyorum. Her uyandığında maalesef 30-60cc içiyor. Geçen ay ne güzel 120 cc içiyordu. O yüzden kilo almada bu ay gerilemişizDoktor daha çok mama vermemi önerdi Daha çok içirebilmek için ne yapsam bilemedim. Tavsiyeniz var mıdır
Sukur kuzu daha rahatim bosuna korkutmusum kendimi genel anestezi dedim dedim dr kabul etmedi tabi..gereksz yere cok hırpaladım kendimiHatırlıyorum elbet canim, masallah rabbim.hemen bi tane daha vermiş.. doğum sonrası sıkıntıların geçti mi, bebisin nasıl?
Merhaba ilk kez karsilastigi bir tat olduguMerhaba kizlar naslsnz bisey sorablirmiyim biz ek gida tadimlarina yenj gectik. İlki yogurttu ama ilk gun sasirarak ikinci ve ucuncu gunde aglayarak yedi napcam ya
Pipisini severim onun bende yakın zamanda istiyorum yaptirmakKızlar bugünkü sünnet tecrübemizi anlatayım
Sabah geleneksel yöntem ve lokal anestezi ile olduk oğlum tam 5 ay 2 günlük çıktığında ilk çişini yaparken çok ağladı her çiş yapınca ağladı ama gidecek volümü düştü 6 saatse bir calpol veriyorum yaranın etrafına bactopan diye bir krem verdi 4 gün bunu kullanıcam sonra iz kalmasın diye fito krem kuşlanucam ilk 2 günü atlatsak kurtulıcaz dr Çarşamba’da yıkayın dedi
Şimdilik bu kadar
Başka tavsiyesi olan var mı ben pipisine bakmaya bile çekiniyorum içim bir hoş oluyor
Valla herkes iyi yapmışsınız çabuk iyileşir diyorlar bakalım iyilrşincede yazarım Buda dr un attığı resim boyut şu anda küçül olduğu için iyileşmede kolay pipi büyüdükçe zor olurmuşPipisini severim onun bende yakın zamanda istiyorum yaptirmak
Oyy maşallah gecmiş olsun Allah damatliginida gostersinValla herkes iyi yapmışsınız çabuk iyileşir diyorlar bakalım iyilrşincede yazarım Buda dr un attığı resim boyut şu anda küçül olduğu için iyileşmede kolay pipi büyüdükçe zor olurmuş
Ben ilk doğduğu zaman yaptırdım bize suya oturtun demişlerdi bol bol 2 günden sonra su havuzuna sokmuştuk epey iyileşmesini hızlandırıyormuş bi araştır istersenKızlar bugünkü sünnet tecrübemizi anlatayım
Sabah geleneksel yöntem ve lokal anestezi ile olduk oğlum tam 5 ay 2 günlük çıktığında ilk çişini yaparken çok ağladı her çiş yapınca ağladı ama gidecek volümü düştü 6 saatse bir calpol veriyorum yaranın etrafına bactopan diye bir krem verdi 4 gün bunu kullanıcam sonra iz kalmasın diye fito krem kuşlanucam ilk 2 günü atlatsak kurtulıcaz dr Çarşamba’da yıkayın dedi
Şimdilik bu kadar
Başka tavsiyesi olan var mı ben pipisine bakmaya bile çekiniyorum içim bir hoş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?