2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bu daha başlangıç

Ben gerçekten bebekleri öpen insanları anlamıyorım öpmek needir ya sen beni öperek mi seviyosunda bebeğe öylw davranyosn bu korona zamanında zaten öpen hc seviyorum demesin

Benim kız 4 ay 19 günluk sürekli emerken uyuyor yataga koyunca uyaniyor ya besigi sallamama ragmen uyumuyor hic..agladimda sakinlestirip yine koyuyorum yataga ama nafile iki saat salladıgimi bilirim uyusin diye ama yok uyumuyor.nasıl alıstorcam ben ua stres oldum resmen sürekli emerek mi uyucak böyle hadi onu da gectim yataga koyumca uyanmasa off offf

Ay canım ne zor keski doğdugu gibi yaptırsaydın ben 50 günlükken yaptırdım hic anlamadı hep gülüyodu bardak kullanıyormusn

Kızlar benim bebek yarın 5 ay 1 günlük oluyor. Market sütü ile yoğurt yapsam bir sıkıntı olur mu yapıp veren var mı? Bende artık başlamak istiyorum

Biraz sabret canım benimkide öyleydi büyüdükçe kendi düzenine başlıyor.

Erkek mi cnm bebeğin
Kimisi erkek bebeklere zararlı duydum
2 oğlumu da yürüteçe koydum ama çok küçükken değil dik durabilirken ayağını biraz yere varabilirken yani 6 aydan sonra hoc bir sıkıntısı olmadı hatta erken yürüdüler
Bu oğlumu da şimdi 5 buçuk aylık bi lavaboya gidecek kadar koyuyorum ama sevmiyor

Bende koyasim geliyor çünkü arada banada zaman lazim
Benimki yürümeye hevesli gibi zaten enazindan kolaylaşır işimiz

Bende koyasim geliyor çünkü arada banada zaman lazim
Benimki yürümeye hevesli gibi zaten enazindan kolaylaşır işimiz
Yani evet yürütece koyup uzun süre bırakacak değilsin ya bi nefes alacak kadar kolların dinlenecek kadar koyar alırsın ben öyle yapardim büyünce zaten oturmuyor içindeki minderine ayakta tutunarak gidiyor yürütece benim bu oğlum pek sevmedi

Hmm valla benimde deneyesim var daha 19nisanda beş aylık olacak
6da deneyesim var az az.
Zaten enfazla ,5dakika durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…