Ek gıdaya baslayan.anneler bebislerin kakalarında değişme oldu mu ? 1 hafta oldu biz tadımlara başlayalı, 2 gündür felaket kakasi dün ve evvelsi gün havuç tadımı yapmıştık , havucdan sonra kakasininicin de havuçlar vardı ve sırtına kadar çıkardı çocuk
ya gerckten anlamıyorum bebekler öpülmez koklanır ben kızımda çok çektım yenı evlı oldugum ıcın ınsanlara fazla tepkı veremıypdum bu yuzden kızım 1 ay hastanede yattı enfeksıyondan öpe öpe ama oğlumda tavrımı net koyıyorum hatta koronadan dolayı kımsenın kucagına vermıyprum lutfen sızde kırılcakmıs dıye lutfen dusunmeyın bıle onların acı cekmelerı ınsanın ömründen ömür alıyo onlar melek çunku gunahsız savunmasız melekler
Ben gerçekten bebekleri öpen insanları anlamıyorım öpmek needir ya sen beni öperek mi seviyosunda bebeğe öylw davranyosn bu korona zamanında zaten öpen hc seviyorum demesin
Benim kız 4 ay 19 günluk sürekli emerken uyuyor yataga koyunca uyaniyor ya besigi sallamama ragmen uyumuyor hic..agladimda sakinlestirip yine koyuyorum yataga ama nafile iki saat salladıgimi bilirim uyusin diye ama yok uyumuyor.nasıl alıstorcam ben ua stres oldum resmen sürekli emerek mi uyucak böyle hadi onu da gectim yataga koyumca uyanmasa off offf
Kızlar bugünkü sünnet tecrübemizi anlatayım
Sabah geleneksel yöntem ve lokal anestezi ile olduk oğlum tam 5 ay 2 günlük çıktığında ilk çişini yaparken çok ağladı her çiş yapınca ağladı ama gidecek volümü düştü 6 saatse bir calpol veriyorum yaranın etrafına bactopan diye bir krem verdi 4 gün bunu kullanıcam sonra iz kalmasın diye fito krem kuşlanucam ilk 2 günü atlatsak kurtulıcaz dr Çarşamba’da yıkayın dedi
Şimdilik bu kadar
Başka tavsiyesi olan var mı ben pipisine bakmaya bile çekiniyorum içim bir hoş oluyor
Benim kız 4 ay 19 günluk sürekli emerken uyuyor yataga koyunca uyaniyor ya besigi sallamama ragmen uyumuyor hic..agladimda sakinlestirip yine koyuyorum yataga ama nafile iki saat salladıgimi bilirim uyusin diye ama yok uyumuyor.nasıl alıstorcam ben ua stres oldum resmen sürekli emerek mi uyucak böyle hadi onu da gectim yataga koyumca uyanmasa off offf
2 oğlumu da yürüteçe koydum ama çok küçükken değil dik durabilirken ayağını biraz yere varabilirken yani 6 aydan sonra hoc bir sıkıntısı olmadı hatta erken yürüdüler
Bu oğlumu da şimdi 5 buçuk aylık bi lavaboya gidecek kadar koyuyorum ama sevmiyor
2 oğlumu da yürüteçe koydum ama çok küçükken değil dik durabilirken ayağını biraz yere varabilirken yani 6 aydan sonra hoc bir sıkıntısı olmadı hatta erken yürüdüler
Bu oğlumu da şimdi 5 buçuk aylık bi lavaboya gidecek kadar koyuyorum ama sevmiyor
Yani evet yürütece koyup uzun süre bırakacak değilsin ya bi nefes alacak kadar kolların dinlenecek kadar koyar alırsın ben öyle yapardim büyünce zaten oturmuyor içindeki minderine ayakta tutunarak gidiyor yürütece benim bu oğlum pek sevmedi
Yani evet yürütece koyup uzun süre bırakacak değilsin ya bi nefes alacak kadar kolların dinlenecek kadar koyar alırsın ben öyle yapardim büyünce zaten oturmuyor içindeki minderine ayakta tutunarak gidiyor yürütece benim bu oğlum pek sevmedi