Ayy o 4. Ay asisindan sonra benim kız da bi acayip.olmuştu. 1 hafta kadar sürmüştü. Sonra azalarak geçti çok şükür canim4.ay aşılarını olduk ben kasım sonu doğum yaptığım için biraz geriden geliyorum aşırı huzursuz duruyo duruyo ağlıyor ne yapabilirim ? Çözümü yokmuçıldıracağuk
sabır kuzum ben 3 aylıktı bebegım yanı 2 ay önce korona oldum 4 yasında hala bana muhtac bır kızım daha var ve onlara bulasmanın korkusu ve tedırgılıgı benı mahvedıyodu agrılarımın otesıne gecıyodu hatta bıkeresınde kollarım tutmadığı için yeren düşürüyodum bebeğimi eşim tutu ama ınan bak halada uykusuz anlarım oluyo ama ılk 4 ay kadar degıl en azından ve ayrıca bebegı kolık ve hangı mamayı kullandıysan alerjı tepkısı verdı sadece emen bır bebek sukur rabbıme hep kuran ayetlerıyle ayakta durdum ve devam edıyorum sabır az daha sabır onlar saglıklı olsun yeer bıze acıl şifalar diliyorum sanadaGercekten artık dayanamyorm koronaym zaten 1 gece bile uyumadım aynı zamanda astım hastasym çöktm her anlamda
köy sütlerinde hayvanlardan geçen ilaç vs olabiliyor. o sebeple en azından 1 yaşa kadar günlük süt kullan. ben şoktan içim süt alıyordum kızıma. ilk seferden1lt alıp labne de yapıcamAlerjen olur diye korkuyorum bende öyle yaparım olmazsa
çok huysuzsa canı acıyor olabilir. calpol verebilirsin rahatlatır4.ay aşılarını olduk ben kasım sonu doğum yaptığım için biraz geriden geliyorum aşırı huzursuz duruyo duruyo ağlıyor ne yapabilirim ? Çözümü yokmuçıldıracağuk
valla o çok güzel oluyor insan dinleniyor. inşallah sizinkilerde kesintisiz uyurBizimde bir gün sabaha kadar 40 dakika da bir kalktigi da oluyor 2 3 4 saatte bir emmek için kalktığı da oluyor ama o hiç durmadan uyandığı günler sanki hiç uyumamış gibi oluyorum evvelsi gece çok çok sık uyandı dün gece 12 den 3 e kadar uyumuş sonra da 2 saatte bir kalkti daha hiç yattığı gibi sabahlamadı bazı bebekler akşam yatıp sabah kalkıyormuş nasıl oluyor anlayamıyorum benim 3 4 saat uyanmasa sütlerim birikiyor öyle acıkmış oluyor ki nefes nefese bitiriyor sütü
Cok geçmiş olsun canim.. insaallah hafif atlatiyorsundur. Evdeki diğer kişiler iyiyse sana yardım etsinler sadece emzirmek için getirsinler bebegi sana.. bol bol vitamin al burnuna viks sür bu virüs sert kokulu yaşlara dayanamıyormus parcalaniyormus. Sabun da aynı etkiyi yaratıyor.gerci emziren anneler viks kullanabilir mi bilmiyorum doktoruna sor canım. Ben kekik yagi buharini solumustum.Gercekten artık dayanamyorm koronaym zaten 1 gece bile uyumadım aynı zamanda astım hastasym çöktm her anlamda
Evde eşim var oda korona zaten bizede çocuktan geçti büyük ihtmal eşimin koronalı akrabası bebeği öpmüş çocuk hasta oldu sonra biz☹Cok geçmiş olsun canim.. insaallah hafif atlatiyorsundur. Evdeki diğer kişiler iyiyse sana yardım etsinler sadece emzirmek için getirsinler bebegi sana.. bol bol vitamin al burnuna viks sür bu virüs sert kokulu yaşlara dayanamıyormus parcalaniyormus. Sabun da aynı etkiyi yaratıyor.gerci emziren anneler viks kullanabilir mi bilmiyorum doktoruna sor canım. Ben kekik yagi buharini solumustum.
Benim bebekte kolik bensiz durmuyor kollarım tutmuyor bacaklarımda eşimde korona şimdi bebeğim kolda sallanmak istiyor sallayamıyorum bizede çocuktan geçti zaten korona olan biri öpmüş önce o hasta oldu sonra bize geçtisabır kuzum ben 3 aylıktı bebegım yanı 2 ay önce korona oldum 4 yasında hala bana muhtac bır kızım daha var ve onlara bulasmanın korkusu ve tedırgılıgı benı mahvedıyodu agrılarımın otesıne gecıyodu hatta bıkeresınde kollarım tutmadığı için yeren düşürüyodum bebeğimi eşim tutu ama ınan bak halada uykusuz anlarım oluyo ama ılk 4 ay kadar degıl en azından ve ayrıca bebegı kolık ve hangı mamayı kullandıysan alerjı tepkısı verdı sadece emen bır bebek sukur rabbıme hep kuran ayetlerıyle ayakta durdum ve devam edıyorum sabır az daha sabır onlar saglıklı olsun yeer bıze acıl şifalar diliyorum sanada
Uyumuuor ki uyansın ne gündüz ne gece uyumyorSizin bebişlerde gece milyon uyanıyo mu artık çok yoruldum((
Hepimiz çok yorgunuz, daha önce çocuk büyütenler haric tecrubesiziz hele benim başımda en bastan beri büyük kimse yok. Kitaplardan youtube dan ,arkadaşlarımı arayıp bebek buyutmeye çalışıyorum. Hata yapabilecegimin farkındayım tatlım. O yüzden galiba çemkirmedimYanlışını götüp kabul etmek cok büyük bir erdemtakdir ettim sizi. Başkası olsa vay yardımcı olmaya calıştım sen bana nasıl yanlış dersin diye başlardı cümlelerine bende ilk defa cocuk büyütüyorum ve tecrübelilerden cok sey öğreniyorum burda
Benimkide alıştı kolda sallanmaya yok kollarm kopuyo bugün reflü yatağında ayağıma aldım biraz ağladı ama uyudu onuda yavaş yavaş azaltıcamBenim bebekte kolik bensiz durmuyor kollarım tutmuyor bacaklarımda eşimde korona şimdi bebeğim kolda sallanmak istiyor sallayamıyorum bizede çocuktan geçti zaten korona olan biri öpmüş önce o hasta oldu sonra bize geçti
Aynen canım hiç uyumamış gibi oluyorum bende 1,5 aydır böyle devam ediyor 3-4 gün önce 3 saat uyanmadan uyudu gece 4’te kalkıp dans edecektim artık en fazla 2 saatte bir kalkıyor ki o bile benim için iyi şuan bazen yatırıyorum 15-20 dakika sonra mızırdanıyorBizimde bir gün sabaha kadar 40 dakika da bir kalktigi da oluyor 2 3 4 saatte bir emmek için kalktığı da oluyor ama o hiç durmadan uyandığı günler sanki hiç uyumamış gibi oluyorum evvelsi gece çok çok sık uyandı dün gece 12 den 3 e kadar uyumuş sonra da 2 saatte bir kalkti daha hiç yattığı gibi sabahlamadı bazı bebekler akşam yatıp sabah kalkıyormuş nasıl oluyor anlayamıyorum benim 3 4 saat uyanmasa sütlerim birikiyor öyle acıkmış oluyor ki nefes nefese bitiriyor sütü
Benimki rahatsız oldugu gün hiç yatmaz ama gece 10 da uyur saat sabahın 5 inde kalkar emer geri uyur 8 de kalkar.Bizimde bir gün sabaha kadar 40 dakika da bir kalktigi da oluyor 2 3 4 saatte bir emmek için kalktığı da oluyor ama o hiç durmadan uyandığı günler sanki hiç uyumamış gibi oluyorum evvelsi gece çok çok sık uyandı dün gece 12 den 3 e kadar uyumuş sonra da 2 saatte bir kalkti daha hiç yattığı gibi sabahlamadı bazı bebekler akşam yatıp sabah kalkıyormuş nasıl oluyor anlayamıyorum benim 3 4 saat uyanmasa sütlerim birikiyor öyle acıkmış oluyor ki nefes nefese bitiriyor sütü
Bnmki ayakta kıyametler koparıyorBenimkide alıştı kolda sallanmaya yok kollarm kopuyo bugün reflü yatağında ayağıma aldım biraz ağladı ama uyudu onuda yavaş yavaş azaltıcam
Eger demire basladiysan ondan da olabilir. Ben mama verirken yesil ya da koyu sari oluyodu ama su an ek hida aldığını icin yedigine gore değişiyorMerhaba hanımlar brn hep anne sütüyle beslemiştim ama artık arada mama veriyorum günde 2 3 kere kaka rengi kahverengi koyu yeşil gibi oldu mamadan dolayımıdır hem anne sütü hem mama verenler yazabilirmi
Demirden muhtmelen. Yeşil kaka korkulacak bir kaka rengi değil.Merhaba hanımlar brn hep anne sütüyle beslemiştim ama artık arada mama veriyorum günde 2 3 kere kaka rengi kahverengi koyu yeşil gibi oldu mamadan dolayımıdır hem anne sütü hem mama verenler yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?