2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim oğlum da 4 yaslında hâlâ daha yaptiramalik burda kovid olduğu için iki seneden beri yapmiyorlar doktora götürdük ama yapmadilar ama bu sene özelde yaptiricam ama gerçekten zor mu iyileşir

Benim oğlum da 4 yaslında hâlâ daha yaptiramalik burda kovid olduğu için iki seneden beri yapmiyorlar doktora götürdük ama yapmadilar ama bu sene özelde yaptiricam ama gerçekten zor mu iyileşir
Her yaşın kendine göre zorluğu kolaylığı var bence ama bizim dr 2-6 yaş arası yaptırmayın demişti cinsel kimlik gelişimi için büyük olunca en azından derdini anlatır şuram açıyor der

Haklısın bende her uyandığında saat başı içirdiğimden dolayı bıktırmış olabilirim

Kızlar yürüteç kullanacak misiniz
Kullanmayı düşünenler kaçıncı ayda düşünüyor

Her yaşın kendine göre zorluğu kolaylığı var bence ama bizim dr 2-6 yaş arası yaptırmayın demişti cinsel kimlik gelişimi için büyük olunca en azından derdini anlatır şuram açıyor der
Yani 6 yaşında olsa da bi sıkıntı olmaz demi canım bencede en güzeli öyle hem sakinleştirmesi kolay olur

Hayırlı olsun Allah damatliginida göstermeyi nasip etsin.Ilk bi kaç çisde ağlıyorlar cok acılı ama geçiyor bize 8 saatte bir fitil vermisti ama cok ağlayınca ben 6 saatte vermek zorunda kaldım gündüz 1 de oldu ertesi gün qyni saatte bireyi kalmamıştı. 3 cesit krem vermisti pipinin geldigi yere bezin üstüne sıkıp kapatiyorduk bi kaç hafta sonra onyara görüntüsü gitmişti. Bende bakamıyorum keske haftasonu denk getirseydim demiştim ama tek kalınca mecbur ahlaya uhlaya bezi actim .Hafif kan 48 saat içinde olabilir demisti birde bi kaç damla gelmisti bizim pembe renkte .Gecti gitti cok şükür

Ben yapmaya korkuyorum açıkçası dayanamıyorum ne yapcm bilmiyorum

Kızda kullandım ama oğlanda düşünmüyorum onun yerine yürüme arkadaşı alıcam bu arada kızımda da çok oturtmazdım zaten altının temiz olduğunu bildiğim zamanlarda 5-10 dk

Kızda kullandım ama oğlanda düşünmüyorum onun yerine yürüme arkadaşı alıcam bu arada kızımda da çok oturtmazdım zaten altının temiz olduğunu bildiğim zamanlarda 5-10 dk
Benimde oğlan
Oğlan çocuğuna oturtmayin diyorlar genelde.

Evet canım bugün bir tık daha iyi hangi kremleri kullanmıştın isimlerini verebilir misin birde kaçıncı gün banyo yaptırdın çok soru oldu ama ben zıbının çıt çıtlarını takmıuorım ne zaman takabilirim

Ben yapmaya korkuyorum açıkçası dayanamıyorum ne yapcm bilmiyorum
Küçükken kolay diye girdik biz bu işe
Daha dönmüyor ek gıdaya geçmedik çiş kaka sadece anne sütü almış halinde dişler çıkmadı düş çıkarken ishal oluyorlar ve bence en önemlisi büyüdükçe lokal anestezi şansını kaçırıyoruz bizim kalpte de delik var o yüzden genel hiç istemedim

Ben düşünüyorum canim büyük kizim da da kullanmıştık, bu kizim da da kullanırım. 6. Aydan sonra azıcık azıcık koyarım. Zaten gün içinde toplamda parça parça max1 saat kalır.

Ek gıdaya baslayan.anneler bebislerin kakalarında değişme oldu mu ? 1 hafta oldu biz tadımlara başlayalı, 2 gündür felaket kakasi dün ve evvelsi gün havuç tadımı yapmıştık , havucdan sonra kakasininicin de havuçlar vardı ve sırtına kadar çıkardı çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…