Aynen öyle, allah kolaylık versin canimKuzum yok biz kestik malesef sutum azdi mama ile devam.. 1 aydir emziremiyorum .tabi ilk çok uzuldum ama az sutum herkes kendi nasibini yer diye kendimi avutuyorum.
Benim oğlum da 4 yaslında hâlâ daha yaptiramalik burda kovid olduğu için iki seneden beri yapmiyorlar doktora götürdük ama yapmadilar ama bu sene özelde yaptiricam ama gerçekten zor mu iyileşirValla herkes iyi yapmışsınız çabuk iyileşir diyorlar bakalım iyilrşincede yazarım Buda dr un attığı resim boyut şu anda küçül olduğu için iyileşmede kolay pipi büyüdükçe zor olurmuş
Tamam canım sorayım bir doktoraBen ilk doğduğu zaman yaptırdım bize suya oturtun demişlerdi bol bol 2 günden sonra su havuzuna sokmuştuk epey iyileşmesini hızlandırıyormuş bi araştır istersen
Her yaşın kendine göre zorluğu kolaylığı var bence ama bizim dr 2-6 yaş arası yaptırmayın demişti cinsel kimlik gelişimi için büyük olunca en azından derdini anlatır şuram açıyor derBenim oğlum da 4 yaslında hâlâ daha yaptiramalik burda kovid olduğu için iki seneden beri yapmiyorlar doktora götürdük ama yapmadilar ama bu sene özelde yaptiricam ama gerçekten zor mu iyileşir
Sağol canımOyy maşallah gecmiş olsun Allah damatliginida gostersin
HaklısınZaman aralığını biraz uzat ki acıksın bi 3 4 saat bekle ilgisi baika yöne kayıyor o ya artık ondan dolayıda olabilir biberonu verirken ilgisini çekicek bişey bul o ona bakarken içsin arada benimki de çünkü emerken yada biberonla içerken etrafa vs bakmaktan emmiyo yada içmiyo
Hayirli olsun rabbim damatligini gostersin insallahGünaydın biz sünnetimizi olduk bugün
Hayirli olsunGünaydın biz sünnetimizi olduk bugün
Yani 6 yaşında olsa da bi sıkıntı olmaz demi canım bencede en güzeli öyle hem sakinleştirmesi kolay olurHer yaşın kendine göre zorluğu kolaylığı var bence ama bizim dr 2-6 yaş arası yaptırmayın demişti cinsel kimlik gelişimi için büyük olunca en azından derdini anlatır şuram açıyor der
Hayırlı olsun Allah damatliginida göstermeyi nasip etsin.Ilk bi kaç çisde ağlıyorlar cok acılı ama geçiyor bize 8 saatte bir fitil vermisti ama cok ağlayınca ben 6 saatte vermek zorunda kaldım gündüz 1 de oldu ertesi gün qyni saatte bireyi kalmamıştı. 3 cesit krem vermisti pipinin geldigi yere bezin üstüne sıkıp kapatiyorduk bi kaç hafta sonra onyara görüntüsü gitmişti. Bende bakamıyorum keske haftasonu denk getirseydim demiştim ama tek kalınca mecbur ahlaya uhlaya bezi actim .Hafif kan 48 saat içinde olabilir demisti birde bi kaç damla gelmisti bizim pembe renkte .Gecti gitti cok şükürKızlar bugünkü sünnet tecrübemizi anlatayım
Sabah geleneksel yöntem ve lokal anestezi ile olduk oğlum tam 5 ay 2 günlük çıktığında ilk çişini yaparken çok ağladı her çiş yapınca ağladı ama gidecek volümü düştü 6 saatse bir calpol veriyorum yaranın etrafına bactopan diye bir krem verdi 4 gün bunu kullanıcam sonra iz kalmasın diye fito krem kuşlanucam ilk 2 günü atlatsak kurtulıcaz dr Çarşamba’da yıkayın dedi
Şimdilik bu kadar
Başka tavsiyesi olan var mı ben pipisine bakmaya bile çekiniyorum içim bir hoş oluyor
Ben yapmaya korkuyorum açıkçası dayanamıyorum ne yapcm bilmiyorumHayırlı olsun Allah damatliginida göstermeyi nasip etsin.Ilk bi kaç çisde ağlıyorlar cok acılı ama geçiyor bize 8 saatte bir fitil vermisti ama cok ağlayınca ben 6 saatte vermek zorunda kaldım gündüz 1 de oldu ertesi gün qyni saatte bireyi kalmamıştı. 3 cesit krem vermisti pipinin geldigi yere bezin üstüne sıkıp kapatiyorduk bi kaç hafta sonra onyara görüntüsü gitmişti. Bende bakamıyorum keske haftasonu denk getirseydim demiştim ama tek kalınca mecbur ahlaya uhlaya bezi actim .Hafif kan 48 saat içinde olabilir demisti birde bi kaç damla gelmisti bizim pembe renkte .Gecti gitti cok şükür
Kızda kullandım ama oğlanda düşünmüyorum onun yerine yürüme arkadaşı alıcam bu arada kızımda da çok oturtmazdım zaten altının temiz olduğunu bildiğim zamanlarda 5-10 dkKızlar yürüteç kullanacak misiniz
Kullanmayı düşünenler kaçıncı ayda düşünüyor
Benimde oğlanKızda kullandım ama oğlanda düşünmüyorum onun yerine yürüme arkadaşı alıcam bu arada kızımda da çok oturtmazdım zaten altının temiz olduğunu bildiğim zamanlarda 5-10 dk
Evet canım bugün bir tık daha iyi hangi kremleri kullanmıştın isimlerini verebilir misin birde kaçıncı gün banyo yaptırdın çok soru oldu ama ben zıbının çıt çıtlarını takmıuorım ne zaman takabilirimHayırlı olsun Allah damatliginida göstermeyi nasip etsin.Ilk bi kaç çisde ağlıyorlar cok acılı ama geçiyor bize 8 saatte bir fitil vermisti ama cok ağlayınca ben 6 saatte vermek zorunda kaldım gündüz 1 de oldu ertesi gün qyni saatte bireyi kalmamıştı. 3 cesit krem vermisti pipinin geldigi yere bezin üstüne sıkıp kapatiyorduk bi kaç hafta sonra onyara görüntüsü gitmişti. Bende bakamıyorum keske haftasonu denk getirseydim demiştim ama tek kalınca mecbur ahlaya uhlaya bezi actim .Hafif kan 48 saat içinde olabilir demisti birde bi kaç damla gelmisti bizim pembe renkte .Gecti gitti cok şükür
Evet bende duydum onu oğlan çocuğunu oturtmayın derlerBenimde oğlan
Oğlan çocuğuna oturtmayin diyorlar genelde.
Küçükken kolay diye girdik biz bu işeBen yapmaya korkuyorum açıkçası dayanamıyorum ne yapcm bilmiyorum
Dr 6 dam sonra okur demiştYani 6 yaşında olsa da bi sıkıntı olmaz demi canım bencede en güzeli öyle hem sakinleştirmesi kolay olur
Ben düşünüyorum canim büyük kizim da da kullanmıştık, bu kizim da da kullanırım. 6. Aydan sonra azıcık azıcık koyarım. Zaten gün içinde toplamda parça parça max1 saat kalır.Kızlar yürüteç kullanacak misiniz
Kullanmayı düşünenler kaçıncı ayda düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?