2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
valla o çok güzel oluyor insan dinleniyor. inşallah sizinkilerde kesintisiz uyurbenim de birikme oluyor ama artık terbiye oldu sanki rahatsız etmiyor.
Aramıyorum uykuyu sevmem aslında uyumayı geç yatar erken kalkarım normalde hep ondan öyle zorlanmıyorum çok özlemiş uyanıyorum oglumu gece seviniyorum kurban olurum anneeeemmm diye ağız dolusu seslenerek kalkıyorum bnm çocuklarım uyumaz ya bnm gibiler daha hiç bir çocuğumun yattığı gibi kalktığı olmadı

Canım sen tekrar mı hamilesin 7 haftalık mı Allah analı babalı büyütsün
Evet canimm ilk bebegim tup bebek. Buda normal dogal oldu..bakalim nasl.olcak bebegim kucuk ve hamilelegim çok zor geçiyor bulantıdan yemek yiemiorum..bana muhtac bir bebek var. Hayırlısı buymus

Evet canimm hamileyim kasim annesiyim. Yeniden hamileyimm bizde buyuk sok icindeyiz esimin ameliyat olması lazımdi ama allah cok buyuk .ilk bebegimiz tup bebek
Maşallah canım hayırla tamamla ilk başlar zorlansanda sonu çok güzel oluyor vitaminlerine beslenmene dikkat ediyorsundur emzirebiliyor musun

Evet canimm ilk bebegim tup bebek. Buda normal dogal oldu..bakalim nasl.olcak bebegim kucuk ve hamilelegim çok zor geçiyor bulantıdan yemek yiemiorum..bana muhtac bir bebek var. Hayırlısı buymus
Valla cok guzel olmus ikisi bir arada buyur gider , bende istiyorum ama cesaret edemiyorum doktorum da bunu bildiği için doğum esnasında canim bak 2 yıl korunuyosun bu bebek guzelce büyüsün dedi ben bi taraftan doğururken bi taraftan ya niyeki ben 40 i çıka çıkmaz bidaha yapacaktım diyorum tabi sonra işler değişti zorlandıkca gözüm korkmaya başladı.
Emzirebiliyor musun? Eğer sut var ve emiyosa ben bugün bırakırım korunmayi

Çok sevindim birlikte oyun arkadaşı olurlar mis gibi büyürler Allah yardımcın olsun bizler anneyiz çok güçlüyüz hallddersin Allah o gücü İnan verir tekrar kutlarım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Hamileyken emzirmek kadın için çok zor biri içerden biri dışardan seni tüketecek çok programlı sağlam beslenme ve vitamin mineral takviyesi lazım onunkini sürpriz Allah vermiş sen en azindan 1 yılı bi tamamla

Kuzum yok biz kestik malesef sutum azdi mama ile devam.. 1 aydir emziremiyorum .tabi ilk çok uzuldum ama az sutum herkes kendi nasibini yer diye kendimi avutuyorum.

Allah razı olsun canım benim. Ilk bebeğimiz tedavi ile oldu. 10 yillik evliyiz . Demekki herşeyin vakti varmış

Merhaba hanımlar brn hep anne sütüyle beslemiştim ama artık arada mama veriyorum günde 2 3 kere kaka rengi kahverengi koyu yeşil gibi oldu mamadan dolayımıdır hem anne sütü hem mama verenler yazabilirmi
Canim ben de Gün de 2 3 kez mama veriyorum. Bazen dediğin gibi koyu yeşil gibi oluyor. Genelde açık kahve sarı gibi.

Canimm hayırlı olsun şaşırdım seni tekrar hamile görünce, rabbim sağlıkla kucağına aldirsin, arka arkaya büyüyecekler desene...

ya gerckten anlamıyorum bebekler öpülmez koklanır ben kızımda çok çektım yenı evlı oldugum ıcın ınsanlara fazla tepkı veremıypdum bu yuzden kızım 1 ay hastanede yattı enfeksıyondan öpe öpe ama oğlumda tavrımı net koyıyorum hatta koronadan dolayı kımsenın kucagına vermıyprum lutfen sızde kırılcakmıs dıye lutfen dusunmeyın bıle onların acı cekmelerı ınsanın ömründen ömür alıyo onlar melek çunku gunahsız savunmasız melekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…