Doktor kontrolüne gidiyor musunuz arkadaşlar. Benim kanamam olunca en son gitmiştim doktor daha gelme dedi 12 haftaya kadar şuan folik asit ve jel estrofem dışında birşey kullanmıyorum benim gibi olan var mı
Kızlar gittim bugün bende doktora, cumartesi günü sadece keseyi görmüştük bugün yolk kesesini ve bebeği gördüm 4 günde bukadar değişim inanılmaz bir mucize Ama kalp atışını duyamadık
Doktor kontrolüne gidiyor musunuz arkadaşlar. Benim kanamam olunca en son gitmiştim doktor daha gelme dedi 12 haftaya kadar şuan folik asit ve jel estrofem dışında birşey kullanmıyorum benim gibi olan var mı
Ben pazartesi gittim kalp atışlarını duydum 6 haftalık dedi bana da size dediği gibi 12 haftaya kadar gelme kanama aşırı kasık ağrısı mide bulantısı olursa gel dedi ama ben 3hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum
Iyi günler hanımlar bi sorum olacaktı. son bir haftadır belki daha fazla göğüslerim hassas , sağ kasigimda batma hissi var ve son 2 gundur de bazen şöyle oluyo sanki birşey var kendini kasiyo gibi :/ . Dudagimin ic kisminda da ucuk cikti. Gogus hassasiyeti disinda bunlari ilk kez yasiyorum. Adet tarihimin üzerinden bugün tam 4 gün geçti dün test yaptım negatif cıktı. Ama daha önce hiç böyle batma hissi ve ucuk yasamamistm, kist de yok. Hamile de olsam çıkardı heralde dmi .. kafamda deli sorular
Kızlar gittim bugün bende doktora, cumartesi günü sadece keseyi görmüştük bugün yolk kesesini ve bebeği gördüm 4 günde bukadar değişim inanılmaz bir mucize Ama kalp atışını duyamadık
Kızlar ben pazartesi günü doktora gittim 5+6 günlükken bebek ultrosan da görünmedi doktorda virüsten dolayı çok bakmadı bu haftada normal mi kaçıncı hafta arasında görünüyor bebek ya da yolk kesesi
Kızlar ben pazartesi günü doktora gittim 5+6 günlükken bebek ultrosan da görünmedi doktorda virüsten dolayı çok bakmadı bu haftada normal mi kaçıncı hafta arasında görünüyor bebek ya da yolk kesesi
Eğer herhangi bir rahatsızlık durumunuz yoksa ben bekleyin derim tek muayenede hem bebek hem kese hem kalp atışı duyarsınız hastaneye sık gitmemiş olursunuz. Burdada gebeliği 8-9. Hafta olmasına rağmen daha doktora gitmeyen arkadaşlarımız var. Ben gidiyorum mecburum çünkü tedaviyle hamile kaldım ve öncesinde 2 düşüğüm var kontrol edilmem gerekiyor. Eğer bende normal hamile kalsaydım o düşük psikolojim olmasaydı bende gitmezdim bu şartlarda doktora.
Bnmde sadece kese göründü iki tane bana 25 gün sonra gel dedi gittiğimde5+4 dük direk 25 gün sonra gel dedi bende bekliyorum ama bebeği kalp atışı görmedm daha gitmedm de aslnda merak ediyorum ama doktor da sakın çıkma bu aralar dedi ondan geç çağırdı
Bende en son 6haftalıkken gittim.. 9.hafta içinde tekrar kontrole çağırdı.. Haftaya salı kontrolüm var. Sonra artık ne zaman derse o zaman gideriz ne yapalım.. Bu sürec cidden korkutucu maalesef ama Dr lere sordugum kadarıyla rutin Dr kontrollerinizi ihmal etmeyin diyorlar..
Benim baştan aynıydı sonra 1 hafta geriledi mesela 7+3 "ken gitmiştim 6+3 çıkmıştı bakalım haftaya gidecem bidaha durum ne bilmiyorum ama bu haftalarda sıkıntı olmuyo canım
Niye şaşırdın ki canım Bi ufak kanamayla sonlanacak değilki şurda sorsan kaç kişi bunu yaşamıştır önceki gebeliklerimdede oldu. Böyle ufak tefek Allah ömür verdiyse ne olsa nafile
Evet keşke benimde bulanmasa o kadar imreniyorum ki bulantim yok diyenlere hayret ediyorum benim günler saatler geçmiyor bulantidan hicbir işimi yapamıyorum yemek pişiremiyorum 3. Çocuk ve ilk çocuk gibi bulantı yaşıyorum
Bir anca önce geçer şu 3. Ayımız inşallah. Kimisi 9 ay yaşıyormuş allahım ölüm gibi gerçekten. Bizimkiler 3. ayda gitsin bir daha bulantı falan geri gelmesin