2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben 7+3üm bugün. yalnız benim bulantım ağrim falan olmuyor,sadece gögus hassasiyeti ve uyku var normalmi acaba.benim gibi olan varmı acaba.açıkcası hersey yolundamı diye düşündürüyor.6+2de kalp atısini duydum.ilk hamileligimde koku hassasiyeti oğürme falan oluyordu.2 gün sonra randevum inşallah hersey yolundadır.

Hic korkma ben oglumda 7. Haftadan 11. 12. Haftalara kadar kahverengi pempe hatta bazen yavru agzi dokular bile dusurdum herseferinde gitti dedim suan beraber cizgifilm izliyoruz
Canım ınsaallhhh ya...masallh size de...

Inş canım,,,dr 3 e randevu verdi

merhaba canım hani diyorlar ya mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesi o her gebelik için geçerli değil örneğin; ben de ilk gebeliğimi yaşıyorum hafif bi kanamam olmuştu ve hemen günlerce kafamı acaba kalbi mi durdu diye taktım, günler bana zehir oldu,eğer bebeğin kalbi durursa normalde midesi bulanan annenin mide bulantısı kesilir göğüsleri iner hamile gibi hissetmez, işte bu durumda miden bulanmaya devam ediyorsa “kafana takma bak bebek ölmüş olsa miden bulanmazdı , miden bulanıyorsa bebek sağlıklıdır” derler.. ama her hamilenin midesi bulanmaz , annem bana hamileyken ne midesi bulanmış ne de ben hareket etmişim , ben öldüm sanıp 6 aylık hamileyken doktora gitmiş. Yani diyeceğim o ki miden bulanmıyor şanslısın.. keşke bende de o şans olsa hayat zindan haram oluyor mide bulantısılyla..

Slmlar herkese 6+3 de bugun gittik doktorumuza, biraz karisti ama yolunda gider ins hersey, kesemizin gelisiminin 1 hafta geride oldugunu soyledi , ilac verdi, dusuk riski olabilir dedi, haftaya kontrole cagirdi tekrar, ilk gebeligim var mi boyle bir durum yasayan, beni rahatlatacak olan,

Aynı senin durumundayım bende canım geçen bende yazmıştım tedirgin oldum bende ilk hamileliğim unutmuşta olabilirim 9 sene geçti ama daha farklı ilerlemişti hamileliğim tad değişikliğ , kusma falan bunda unutuyorum bile hamile olduğumu göğüs hassasiyeti Ve uyku aynı şekilde yaşadığım değiştik olarak , sağlıcakla gelirler İnşallah Ben hiç hastaneye gitmedim İnşallah herşey yolundadıe Kızlar bide ben eşim ve siz dışında kimseye söylemedim ailelere sürpriz yapıcam İnşallah şu virüsten kurtulalım da

Bende 6 haftalik hamileyim doktora daha gidemedim baska bir ilcedeki hastaneye giderken izin almamiz gerekir mi acaba bilginiz varmi

Benimde geride canım endişe etme inşallah ni sıkıntı olmayacaktır

Benim bebeklerim hep geriden geldi 1 hafta 4 5 haftada yaklaşıyorlar haftalarına 25 ten sonra geçiyorlar bile takmayın kafanıza şu anki bebeğim de 9. Haftayı bitirmiş olmam lazımdı 2 hafta geriden geliyor geç döllenme olabilir dedi doktor son adet tarihini değiştirdi

Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins , bekliycez ins buyur keselerimizde

Çok teşekkür ederim bu kadar güzel açıkladığınız için. Bu sözün nereden geldiğini öğrenmiş oldum sayenizde Ben de hep kalbi durdu mu gelişiyor mu korkularıyla geçiriyorum Rabbim hepimizi bu stresli zamanlarda ferahlatsın inşallah yavrularımıza sağlıcakla kavuşalım

Ever canim muhtemelen Haziran annelerinde beraberdik orada aktiftim şansa bak burada birlikte olmak varmış
Şimdi hatırlıyorum da evet orda sizi görmüştüm. Dediğiniz gibi şansa bak ki burda da birlikteyiz inşallah kısmet olursa bebek doğduktan sonra daha çok konuşuruz inşallah. Çünkü kızınızla benim kızın arası çok yokmuş. Bakalım siz neler yaşıyorsunuz derim

Yaş 37 doğum zamanı 24 kasım

Doktor kontrolüne gidiyor musunuz arkadaşlar. Benim kanamam olunca en son gitmiştim doktor daha gelme dedi 12 haftaya kadar şuan folik asit ve jel estrofem dışında birşey kullanmıyorum benim gibi olan var mı

inşallah canım benim aynen çok yakınlar

Doktor kontrolüne gidiyor musunuz arkadaşlar. Benim kanamam olunca en son gitmiştim doktor daha gelme dedi 12 haftaya kadar şuan folik asit ve jel estrofem dışında birşey kullanmıyorum benim gibi olan var mı
Ben 30 martta gittim cuma tekrar çağırdı bugünde aile hekimi çağırdı normalde 14. Haftaya kadar çağırmaya bilirdim ama şekeriniz önceki tahlillerde yüksek görünüyor 2 düşüğünüz var tedaviyle hamile kalmışsınız o yüzden riskli gebesiniz takip etmemiz gerek dedi

Beni de 12. haftada çağırdı canım

12. Haftayı bekliyorum bende tekrar kontrol için..

Evet keşke benimde bulanmasa o kadar imreniyorum ki bulantim yok diyenlere hayret ediyorum benim günler saatler geçmiyor bulantidan hicbir işimi yapamıyorum yemek pişiremiyorum 3. Çocuk ve ilk çocuk gibi bulantı yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…