2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu arada aynı gün hamile kalmışız

no stres no problem
Hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alcaz inş . Eğer bir şeye kafan katılırsa buraya yaz , googleda yazılanlar felaket tellali , hiç değilse burda tecrübeli anneler ve adaylar içine su serper bebek

Niye şaşırdın ki canım Bi ufak kanamayla sonlanacak değilki şurda sorsan kaç kişi bunu yaşamıştır önceki gebeliklerimdede oldu. Böyle ufak tefek Allah ömür verdiyse ne olsa nafile
Çünkü parca düşürdum dün gece ,3 saniye kanamam oldu.hani adetken koyu kan oluyor ya ciğer gibi diyorum.dr olacak dedi.7. Aydan sonra daha zorlayacak dedi

Ay birde kan testi istedi doktorum ama ben yaptıramadım virüs yüzünden nerde yaptırmalı keşke eve gelip alsalar kanı
merhaba bugün benden de kalan kan ve idrar testimi istedi doktorum. İstanbul’daysanız Medilab diye bir laboratuvar var orayı aradım ben, yarın sabah eve gelip kan ve idrar alacaklar benden.

Benimde hesabıma göre 6+2 olmalıydım ama doktor bugün 5+3 sün dedi belki öyle bi durum olmuştur canım seninde , bizde geçen gittiğimizde görememiştik sakın stres yapma

merhaba bugün benden de kalan kan ve idrar testimi istedi doktorum. İstanbul’daysanız Medilab diye bir laboratuvar var orayı aradım ben, yarın sabah eve gelip kan ve idrar alacaklar benden.
Canım evet istanbuldayım heryere geliyorlar mı acaba? Birde doktorun istediği testleri mi söylüyorsunuz aradığınızda bende arayayım bugün olmazsa

Birde kızlar doktorum benden toksoplazma rubella ıgm ıgg cmv igm istemiş ben bunltı daha önceki hamileliklerimde yaptırdım şimdikinde gerek yok diye biliyorum ama emin olamadım sizin bilginiz var mı

Arkadaslar bugunku kontrolde kalp atisim duyulmadi yarin kurtaj olacagim sizin yolunuz acik olsun tup bebekti benim cok zor bir durum
Canım kaç haftalıksın 10 haftaya kadar bekle bence geçen hamileliğimde okumuştum bir bayan 8. Haftada duyulmadı diye kürtaj olacaktı olmamış 10. Haftada duyulmuştu

Merhaba arkadaşlar Benim karnım bir yanma oluyor 2 gündür. Yani böyle derim acıyor ara ara. Göbek deliğimin sol tarafında yani karnımın sol yanında oluyor. Hiç aranızda böyle bir şey yaşayan var mı acaba

Arkadaslar bugunku kontrolde kalp atisim duyulmadi yarin kurtaj olacagim sizin yolunuz acik olsun tup bebekti benim cok zor bir durum
Canım çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demek ki. Bende çok sıkıntılı yollardan geçtim sabret ve vazgeçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…