Bu arada aynı gün hamile kalmışızEvet keşke benimde bulanmasa o kadar imreniyorum ki bulantim yok diyenlere hayret ediyorum benim günler saatler geçmiyor bulantidan hicbir işimi yapamıyorum yemek pişiremiyorum 3. Çocuk ve ilk çocuk gibi bulantı yaşıyorum
Çok teşekkür ederim bu kadar güzel açıkladığınız için. Bu sözün nereden geldiğini öğrenmiş oldum sayenizdeBen de hep kalbi durdu mu gelişiyor mu korkularıyla geçiriyorum Rabbim hepimizi bu stresli zamanlarda ferahlatsın inşallah yavrularımıza sağlıcakla kavuşalım
Ayy çok sevindimmm sağlıkla kucağınıza alın inşAllahKızlar,bebek yaşıyormuş.cok şaşkınım.
Çünkü parca düşürdum dün gece ,3 saniye kanamam oldu.hani adetken koyu kan oluyor ya ciğer gibi diyorum.dr olacak dedi.7. Aydan sonra daha zorlayacak dediNiye şaşırdın ki canım Bi ufak kanamayla sonlanacak değilki şurda sorsan kaç kişi bunu yaşamıştır önceki gebeliklerimdede oldu. Böyle ufak tefek Allah ömür verdiyse ne olsa nafile
Canım parca düştü,bende düşüyor sandım.onun gibi duruyordu.o yüzden korktumHer hamilelikte kanama olur kramplı parçalı olmadığı sürece korkmamak gerekiyor
Sağol canım,ben hala şaşkınım...kanamam olursa kork demişti,diğer dr .O yüzden korktum.olabilir diye rahatlattı...Ayy çok sevindimmm sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
Dün gece kanam oldu,koyu bir parca düşürdum.ubende bebek gitti sandim.gece progestan verdi dr.kanamm durdu sukurNe olmustu da canım ben kaçırdım sanrım
merhaba bugün benden de kalan kan ve idrar testimi istedi doktorum. İstanbul’daysanız Medilab diye bir laboratuvar var orayı aradım ben, yarın sabah eve gelip kan ve idrar alacaklar benden.Ay birde kan testi istedi doktorum ama ben yaptıramadım virüs yüzünden nerde yaptırmalı keşke eve gelip alsalar kanı
Benimde hesabıma göre 6+2 olmalıydım ama doktor bugün 5+3 sün dedi belki öyle bi durum olmuştur canım seninde , bizde geçen gittiğimizde görememiştik sakın stres yapmaKızlar ben pazartesi günü doktora gittim 5+6 günlükken bebek ultrosan da görünmedi doktorda virüsten dolayı çok bakmadı bu haftada normal mi kaçıncı hafta arasında görünüyor bebek ya da yolk kesesi
Kaç haftalık demişti canım sna geçen gittiğinde ben 5+3 müşüm geç döllenme olmşGünlerimiz aynı cnm darısı başıma beni de pazartesi veya salı tekrar çağırdı
Çok güzel bi haber çok sevindimÇünkü parca düşürdum dün gece ,3 saniye kanamam oldu.hani adetken koyu kan oluyor ya ciğer gibi diyorum.dr olacak dedi.7. Aydan sonra daha zorlayacak dedi
Canım evet istanbuldayım heryere geliyorlar mı acaba? Birde doktorun istediği testleri mi söylüyorsunuz aradığınızda bende arayayım bugün olmazsamerhaba bugün benden de kalan kan ve idrar testimi istedi doktorum. İstanbul’daysanız Medilab diye bir laboratuvar var orayı aradım ben, yarın sabah eve gelip kan ve idrar alacaklar benden.
Canım kaç haftalıksın 10 haftaya kadar bekle bence geçen hamileliğimde okumuştum bir bayan 8. Haftada duyulmadı diye kürtaj olacaktı olmamış 10. Haftada duyulmuştuArkadaslar bugunku kontrolde kalp atisim duyulmadi yarin kurtaj olacagim sizin yolunuz acik olsun tup bebekti benim cok zor bir durum
Aynı fikirdeyim geçte duyulabilir m. Doktorun yorumu ne oldu.Canım kaç haftalıksın 10 haftaya kadar bekle bence geçen hamileliğimde okumuştum bir bayan 8. Haftada duyulmadı diye kürtaj olacaktı olmamış 10. Haftada duyulmuştu
Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun inşallahYok kizlar biz duyduk 2 kere bugun duyulmadi
Canım çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demek ki. Bende çok sıkıntılı yollardan geçtim sabret ve vazgeçme.Arkadaslar bugunku kontrolde kalp atisim duyulmadi yarin kurtaj olacagim sizin yolunuz acik olsun tup bebekti benim cok zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?