Evet keşke benimde bulanmasa o kadar imreniyorum ki bulantim yok diyenlere hayret ediyorum benim günler saatler geçmiyor bulantidan hicbir işimi yapamıyorum yemek pişiremiyorum 3. Çocuk ve ilk çocuk gibi bulantı yaşıyorum
Çok teşekkür ederim bu kadar güzel açıkladığınız için. Bu sözün nereden geldiğini öğrenmiş oldum sayenizde Ben de hep kalbi durdu mu gelişiyor mu korkularıyla geçiriyorum Rabbim hepimizi bu stresli zamanlarda ferahlatsın inşallah yavrularımıza sağlıcakla kavuşalım
no stres no problem
Hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alcaz inş . Eğer bir şeye kafan katılırsa buraya yaz , googleda yazılanlar felaket tellali , hiç değilse burda tecrübeli anneler ve adaylar içine su serper bebek
Niye şaşırdın ki canım Bi ufak kanamayla sonlanacak değilki şurda sorsan kaç kişi bunu yaşamıştır önceki gebeliklerimdede oldu. Böyle ufak tefek Allah ömür verdiyse ne olsa nafile
Çünkü parca düşürdum dün gece ,3 saniye kanamam oldu.hani adetken koyu kan oluyor ya ciğer gibi diyorum.dr olacak dedi.7. Aydan sonra daha zorlayacak dedi
merhaba bugün benden de kalan kan ve idrar testimi istedi doktorum. İstanbul’daysanız Medilab diye bir laboratuvar var orayı aradım ben, yarın sabah eve gelip kan ve idrar alacaklar benden.
Kızlar ben pazartesi günü doktora gittim 5+6 günlükken bebek ultrosan da görünmedi doktorda virüsten dolayı çok bakmadı bu haftada normal mi kaçıncı hafta arasında görünüyor bebek ya da yolk kesesi
Benimde hesabıma göre 6+2 olmalıydım ama doktor bugün 5+3 sün dedi belki öyle bi durum olmuştur canım seninde , bizde geçen gittiğimizde görememiştik sakın stres yapma
Çünkü parca düşürdum dün gece ,3 saniye kanamam oldu.hani adetken koyu kan oluyor ya ciğer gibi diyorum.dr olacak dedi.7. Aydan sonra daha zorlayacak dedi
merhaba bugün benden de kalan kan ve idrar testimi istedi doktorum. İstanbul’daysanız Medilab diye bir laboratuvar var orayı aradım ben, yarın sabah eve gelip kan ve idrar alacaklar benden.
Birde kızlar doktorum benden toksoplazma rubella ıgm ıgg cmv igm istemiş ben bunltı daha önceki hamileliklerimde yaptırdım şimdikinde gerek yok diye biliyorum ama emin olamadım sizin bilginiz var mı
Canım kaç haftalıksın 10 haftaya kadar bekle bence geçen hamileliğimde okumuştum bir bayan 8. Haftada duyulmadı diye kürtaj olacaktı olmamış 10. Haftada duyulmuştu
Canım kaç haftalıksın 10 haftaya kadar bekle bence geçen hamileliğimde okumuştum bir bayan 8. Haftada duyulmadı diye kürtaj olacaktı olmamış 10. Haftada duyulmuştu
Merhaba arkadaşlar Benim karnım bir yanma oluyor 2 gündür. Yani böyle derim acıyor ara ara. Göbek deliğimin sol tarafında yani karnımın sol yanında oluyor. Hiç aranızda böyle bir şey yaşayan var mı acaba