2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar iyi geceler,kanamam basladi
Canim kaç haftaliksin, var mıydı böyle bisi ,korkma, progestan alma şansın varsa alıp hemen vajinadan alabilirsin . Inş tez zamanda sıkıntısız kesilir.

Canim kaç haftaliksin, var mıydı böyle bisi ,korkma, progestan alma şansın varsa alıp hemen vajinadan alabilirsin . Inş tez zamanda sıkıntısız kesilir.
9+1 canım,aldım şimdi progestan i vajinadan aldım. 5 saniye sürdü kanamam, yoktu böyle ilk defa oldu.dr aradım progestan aldırdı,,,,yatıyorum yarın dr a gidicez

9+1 canım,aldım şimdi progestan i vajinadan aldım. 5 saniye sürdü kanamam, yoktu böyle ilk defa oldu.dr aradım progestan aldırdı,,,,yatıyorum yarın dr a gidicez
Inş bi sıkıntı yoktur canim, yarın bizleri de haberdar et. Rabbim yardımcın olsun ins

Sen aldın mı bir şey,bende hadi adetin ilk günü koyu kan gelir ya parca gibi o geldi birazda kan ...saniyelik oldu
Bne zaten progestan kullanıyorum canım benimde dün akıntımın rengi koyu sarıydı sabah lavobaya gittim peçeteye geldi önceki gün sancım olmuştu peçeteye sildikçe geldi 3 4 defa sonra kesildi tamamen rahim büyümesinden mi oldu dedim acaba ama bilmiyorum doktora gitmedim bende haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum Bi aksilik olmazsa kesilince rahatladım ama bak seninde kesilmiş çok şükür endişe etme Bi sıkıntı olmaz inşallah Allah'a emanet

Hayırlu haberler verbize ama bence normaldir çünkü rahim genişliyor damarlar çok yoğunlaştı

Oğlumun doğduğundan beri kaşının arasında hafif çizgi var canım damar görünüyo yeşil gören herkes bunun arkası da erkek diyo bakalım inşallah çürütcem o totemi
Aynı sekılde benım kızımın gozunun onunden kasına dogru gıden bır damar var ama bılmıyorun aynı seydenmı bahsedıyoruz

Kızlar bebek hareket etmeye başlamış benim programa göre saçma gelebilir ama ben esnerken gerinirken ve bazense normal otururken hissediyorum bebisi
Gazdir canim o bu imkansiz bir durum ilerliyen donemlerfe gercek hareketlerini hisetigin zaman suan hisetiginin bebek olmadigini anlayacaksin

Kanamam basladi kahverengi bu sefer,bir tane daha aldim.progestan .dr ne zaman müsaitse 9 dan önce randevu almıyor.bence düşük yapıyorum.tutunamadi yavrum.1.kalbi durmuştu,12.haftada...Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin

günaydınnn

novasa kahve olduysa düşük değildir. benim de oldu 2 hafta önce. belime bir ağrı vurdu. peşine kıpkırmızı kan geldi. hepsi yarım saat içinde oldu. hemen gittim bende. hiç bir sıkıntı yoktu. yerleşme kanaması dedi doktor. hemen proloton depot iğne yaptı. tüp bebek olduğu için diğer ilaçlarım da devam ediyor. aynı gün kahveye döndü. ama o günden bugüne sürekli sulu kıvamda açık kahve akıntım var az az. senin de yerleşmedir bence.

Canım dur hemen en kötüyü düşünme. Kahve düşük değildir derler. Doktora git sen. İnşallah güzel haberlerle gel

Ever canim muhtemelen Haziran annelerinde beraberdik orada aktiftim şansa bak burada birlikte olmak varmış
Canım kötü düşünme kahveye dönmüş artık koyu kırmızı yoğun ve ağrılı olsaydı korkardın ama yat dinlen bütün güzel haberlerle gel

Hic korkma ben oglumda 7. Haftadan 11. 12. Haftalara kadar kahverengi pempe hatta bazen yavru agzi dokular bile dusurdum herseferinde gitti dedim suan beraber cizgifilm izliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…