Canim kaç haftaliksin, var mıydı böyle bisi ,korkma, progestan alma şansın varsa alıp hemen vajinadan alabilirsin . Inş tez zamanda sıkıntısız kesilir.
Canim kaç haftaliksin, var mıydı böyle bisi ,korkma, progestan alma şansın varsa alıp hemen vajinadan alabilirsin . Inş tez zamanda sıkıntısız kesilir.
9+1 canım,aldım şimdi progestan i vajinadan aldım. 5 saniye sürdü kanamam, yoktu böyle ilk defa oldu.dr aradım progestan aldırdı,,,,yatıyorum yarın dr a gidicez
9+1 canım,aldım şimdi progestan i vajinadan aldım. 5 saniye sürdü kanamam, yoktu böyle ilk defa oldu.dr aradım progestan aldırdı,,,,yatıyorum yarın dr a gidicez
Bne zaten progestan kullanıyorum canım benimde dün akıntımın rengi koyu sarıydı sabah lavobaya gittim peçeteye geldi önceki gün sancım olmuştu peçeteye sildikçe geldi 3 4 defa sonra kesildi tamamen rahim büyümesinden mi oldu dedim acaba ama bilmiyorum doktora gitmedim bende haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum Bi aksilik olmazsa kesilince rahatladım ama bak seninde kesilmiş çok şükür endişe etme Bi sıkıntı olmaz inşallah Allah'a emanet
Oğlumun doğduğundan beri kaşının arasında hafif çizgi var canım damar görünüyo yeşil gören herkes bunun arkası da erkek diyo bakalım inşallah çürütcem o totemi
Kanamam basladi kahverengi bu sefer,bir tane daha aldim.progestan .dr ne zaman müsaitse 9 dan önce randevu almıyor.bence düşük yapıyorum.tutunamadi yavrum.1.kalbi durmuştu,12.haftada...Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
novasa
kahve olduysa düşük değildir. benim de oldu 2 hafta önce. belime bir ağrı vurdu. peşine kıpkırmızı kan geldi. hepsi yarım saat içinde oldu. hemen gittim bende. hiç bir sıkıntı yoktu. yerleşme kanaması dedi doktor. hemen proloton depot iğne yaptı. tüp bebek olduğu için diğer ilaçlarım da devam ediyor. aynı gün kahveye döndü. ama o günden bugüne sürekli sulu kıvamda açık kahve akıntım var az az. senin de yerleşmedir bence.
Kanamam basladi kahverengi bu sefer,bir tane daha aldim.progestan .dr ne zaman müsaitse 9 dan önce randevu almıyor.bence düşük yapıyorum.tutunamadi yavrum.1.kalbi durmuştu,12.haftada...Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
Sizinle 2018 Haziran annelerinde karşılaşmış olabiliriz. Çünkü benimki de 10 Haziran doğumlu. Emmeyi kesmek sizi rahatlatır kesin. Benimki de uykuda hep problemliydi. Hala da geceleri kalkar. O yüzden geceleri güzel uyuyan çocuk hayalim. İnşallah bunda nasip olsa bari her anne eminim 5dkda uykuya dalan çocuk ister. Anneye rahatlık oluyor
Hic korkma ben oglumda 7. Haftadan 11. 12. Haftalara kadar kahverengi pempe hatta bazen yavru agzi dokular bile dusurdum herseferinde gitti dedim suan beraber cizgifilm izliyoruz