2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet bu cuma canım. Belirtileriniz nasıl? Kokulardan tiksinti yedikten sonra mide bulantısı falan başladı bende ama kendimi çok dinlediğim için psikolojik mi acaba
Bu cuma benimde randevum var geçen 2 hafta zor geçti ağrı sızı ama bu hafta hiç bişiyim yok biraz sabah bulantısı bide gögüs hassasiyeti o kadar hayırlı haberlerle gelelim inşAllah

Kızlar şu hamileyken ciğer vs gibi gıdalara dokunmayın çocukta leke olur tarzı şeyler hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim inanasım gelmiyor fakat biryandan da içime kurt düşmüyor değil hani

Bu cuma benimde randevum var geçen 2 hafta zor geçti ağrı sızı ama bu hafta hiç bişiyim yok biraz sabah bulantısı bide gögüs hassasiyeti o kadar hayırlı haberlerle gelelim inşAllah
İnş canım. Aynen bak göğüs ağrısı da var aslında bende ara ara artıyor sütyen takmayı denedim ama takınca daha da bir acıdı. Sonradan öğrendim ki balensiz takmak gerekiyormuş öyle takınca daha iyi geldi

Aynen ben önce sütyen takmadım artık dayanamıodum ağrıya bnm zaten gögüslerim büyük balensiz kullanıyorum bi gece yatarken takım dedim takış o takış daha çıkaramadım çok acıo çıkarınca

Senin 9 haftalıkmış canım biraz daha öndesin bize önerilerde bulun artık

Canım Allah ragzı olsun bak kötü seyler yasadıgın halde genede umut olmussun millete Allah zaten bin alıyosa sana bin verir dogru diyorsun Allahım ol desin yeterki insallah yarın guzel hbrler alırım sizlerede burada guzel haberler veririm dahada umut olurum

Kızlar şu hamileyken ciğer vs gibi gıdalara dokunmayın çocukta leke olur tarzı şeyler hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim inanasım gelmiyor fakat biryandan da içime kurt düşmüyor değil hani
Annem tavuk cigerine dokunmus afedersin kalcasını kasımıs hemen yıkamıs ellerini ama benm kalcamda dogum lekem var canım ben buyudukce oda buyudu kocaman

Annem tavuk cigerine dokunmus afedersin kalcasını kasımıs hemen yıkamıs ellerini ama benm kalcamda dogum lekem var canım ben buyudukce oda buyudu kocaman
Ciğerle ilgili çok şey okudum tedbirde fayda var o zaman balık da diyorlar bazı yerlerde

Evet bu cuma canım. Belirtileriniz nasıl? Kokulardan tiksinti yedikten sonra mide bulantısı falan başladı bende ama kendimi çok dinlediğim için psikolojik mi acaba
ben 2gundur ksusuyorum
Midem fena agriyir halsizlik surkeli uyku

Kızlar az önce doktordan geldim bir bakın bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek misiniz Remzi teorisine göre Çin takviminde bakmayı beceremedim
MaşAllah MaşAllah MaşAllah ben erkeğe benzettim teorili bakmadım ama he anlamam o işlerden sadece içimden öle geldi sağlıkla doğsun inşAllah

Kızlar iyi akşamlar.. bende kanama normal addet gibi biraz daha az şekilde gelmeye devam ediyor ancak henüz pıhtılar sökülmedi sebebi ne olabilir.. değerlerim düştükçe kanamayla atar mıyım hepsini?

Gen testimde iki genimde heterozigot mutasyon tespit edildi kimyasal gebeliklerim pıhtılaşma yüzünden oluyor olabilir mi bilgisi olan var mı bu konuda? Cuma doktora da danışacağım bu durumu kızlar sizlere durumumu yazacağım..

Canim bosa uzuluyosun bos gebelik herkesin basina gelebilir Rabbim o bebegi sana nasip ettiyse olacak guzel seyler dusunki guzel seyler olsun herkesin hikayesi farkli farkli

Valla ben evdeyim sutyen takmiyorum:)

Canim bitkisel caylar ic dr ilac falan vermedimi sana benimki birisi 1 gafta surdu birisi 2 gunde dustu Rabbim yardimcin olsun

Canim bitkisel caylar ic dr ilac falan vermedimi sana benimki birisi 1 gafta surdu birisi 2 gunde dustu Rabbim yardimcin olsun
Hayır vermedi bekle dedi cumaya kadar canım hiçbir ilaç vermedi özele gittim bir de adam Akıllı ilgilenmiyorlar.. vücudum kendi atsın dedim ama değerlerim yeterince düşmedi sanırım.. Mayıs ayına vücudum toparlanırsa tekrar düşünüyoruz eşimle.. o zaman pıhtılaşma için ilaçlar da kullanacağım. Gen testime baktım bende pıhtılaşma çıkacağa benziyor.. en azından araştırdım belki şifamı verir Allah.. bir dahakine tam teşekküllü gireceğim gebeliği rabbim nasip ediyor devamının gelmesi için elimden geleni yapacağım

ben 2gundur ksusuyorum
Midem fena agriyir halsizlik surkeli uyku
Yaw canım benimde hiç mide sorunum yok ama kasık agrısı baş dönmesi ve yorgunluk var üstümden tır geçmiş gibi normal mı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…