Evet bu cuma canım. Belirtileriniz nasıl? Kokulardan tiksinti yedikten sonra mide bulantısı falan başladı bende ama kendimi çok dinlediğim için psikolojik mi acababu cumami bucumaysa azkalmis
Evet galiba hiç bitmeyecek bu doğurana kadar hep bi tedirgin olucaz gerçi büyüseler bile öyle oluyor amaAy evet hep Bi stres korku merak
Bu cuma benimde randevum var geçen 2 hafta zor geçti ağrı sızı ama bu hafta hiç bişiyim yok biraz sabah bulantısı bide gögüs hassasiyeti o kadar hayırlı haberlerle gelelim inşAllahEvet bu cuma canım. Belirtileriniz nasıl? Kokulardan tiksinti yedikten sonra mide bulantısı falan başladı bende ama kendimi çok dinlediğim için psikolojik mi acaba
İnş canım. Aynen bak göğüs ağrısı da var aslında bende ara ara artıyor sütyen takmayı denedim ama takınca daha da bir acıdı. Sonradan öğrendim ki balensiz takmak gerekiyormuş öyle takınca daha iyi geldiBu cuma benimde randevum var geçen 2 hafta zor geçti ağrı sızı ama bu hafta hiç bişiyim yok biraz sabah bulantısı bide gögüs hassasiyeti o kadar hayırlı haberlerle gelelim inşAllah
Aynen ben önce sütyen takmadım artık dayanamıodum ağrıya bnm zaten gögüslerim büyük balensiz kullanıyorum bi gece yatarken takım dedim takış o takış daha çıkaramadımİnş canım. Aynen bak göğüs ağrısı da var aslında bende ara ara artıyor sütyen takmayı denedim ama takınca daha da bir acıdı. Sonradan öğrendim ki balensiz takmak gerekiyormuş öyle takınca daha iyi geldi
Senin 9 haftalıkmış canım biraz daha öndesin bize önerilerde bulun artıkAynen ben önce sütyen takmadım artık dayanamıodum ağrıya bnm zaten gögüslerim büyük balensiz kullanıyorum bi gece yatarken takım dedim takış o takış daha çıkaramadımçok acıo çıkarınca
Canım Allah ragzı olsun bak kötü seyler yasadıgın halde genede umut olmussun millete Allah zaten bin alıyosa sana bin verir dogru diyorsun Allahım ol desin yeterki insallah yarın guzel hbrler alırım sizlerede burada guzel haberler veririm dahada umut olurumOnun ben varya şuan gerçekten küfür etmemek için zor turuorum kendimi beyinsiz karı kendi o acıları yaşadı diye herkes aynı şeyimi yaşıcak seni korkutmaya ne hakkı var. Bende 2 tüp bebek yaptım 2 kere düşük oldu her doktora gittiğimde benle beraber bekleyenlere moral veriyodum doktor çok iyi benim hiç olmuodu en azından tüp bebeklede olsa hamile kaldığımı biliorum sizinde kesinlikle olacak falan diye insanlarla konuşuodum sana bunu söleyen kişinin Allah korkusu yok arkadaşım insan hamile kadına bunu söyleyip üzer mi ya sen takılma güzelim Allah ol derde her şey olur bana neler dediler daha 14 yaşındaydım rahmimi almaya kalktılar hamile kalamazsın dediler çok şükür şu an 9 haftalık hamileyim kurban olduğum Allahım onun rızkını verdiyse o bebek dünyaya gelir sen üzülme bebişinide etkileme
Annem tavuk cigerine dokunmus afedersin kalcasını kasımıs hemen yıkamıs ellerini ama benm kalcamda dogum lekem var canım ben buyudukce oda buyudu kocamanKızlar şu hamileyken ciğer vs gibi gıdalara dokunmayın çocukta leke olur tarzı şeyler hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim inanasım gelmiyor fakat biryandan da içime kurt düşmüyor değil hani
Ciğerle ilgili çok şey okudum tedbirde fayda var o zamanAnnem tavuk cigerine dokunmus afedersin kalcasını kasımıs hemen yıkamıs ellerini ama benm kalcamda dogum lekem var canım ben buyudukce oda buyudu kocaman
masallah canım kac haftalıkKızlar az önce doktordan geldim bir bakın bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek misiniz Remzi teorisine göreÇin takviminde bakmayı beceremedim
İnşAllahSenin 9 haftalıkmış canım biraz daha öndesin bize önerilerde bulun artık
ben 2gundur ksusuyorumEvet bu cuma canım. Belirtileriniz nasıl? Kokulardan tiksinti yedikten sonra mide bulantısı falan başladı bende ama kendimi çok dinlediğim için psikolojik mi acaba
MaşAllah MaşAllah MaşAllah ben erkeğe benzettim teorili bakmadım ama he anlamam o işlerden sadece içimden öle geldi sağlıkla doğsun inşAllahKızlar az önce doktordan geldim bir bakın bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek misiniz Remzi teorisine göreÇin takviminde bakmayı beceremedim
Canim bosa uzuluyosun bos gebelik herkesin basina gelebilir Rabbim o bebegi sana nasip ettiyse olacak guzel seyler dusunki guzel seyler olsun herkesin hikayesi farkli farkliMoralmen hiç iyi degilim hep aglayasım var 7.haftamdayım yarın gidip bebeği görücez kalp atısını dnlicez ama mutlu degılım cok korkuyorum...Es kaynaklı cocugumuz olmuyodu tüp bebek arefesi kendiliğimdem hamile kaldımm kan artışları gayet iyiydi 5.haftda keseyide gorduk ama eş kaynaklı hamileliklerde boş gebelik oluyoms öyle dediler sevincim gursagımda kaldı rabbime sıgınıyorum insallah yarın öyle bseyle karsılasmam cok korkuyorum
Valla ben evdeyim sutyen takmiyorum:)Aynen ben önce sütyen takmadım artık dayanamıodum ağrıya bnm zaten gögüslerim büyük balensiz kullanıyorum bi gece yatarken takım dedim takış o takış daha çıkaramadımçok acıo çıkarınca
Canim bitkisel caylar ic dr ilac falan vermedimi sana benimki birisi 1 gafta surdu birisi 2 gunde dustu Rabbim yardimcin olsunKızlar iyi akşamlar..bende kanama normal addet gibi biraz daha az şekilde gelmeye devam ediyor ancak henüz pıhtılar sökülmedi sebebi ne olabilir.. değerlerim düştükçe kanamayla atar mıyım hepsini?
Gen testimde iki genimde heterozigot mutasyon tespit edildi kimyasal gebeliklerim pıhtılaşma yüzünden oluyor olabilir mi bilgisi olan var mı bu konuda? Cuma doktora da danışacağım bu durumu kızlar sizlere durumumu yazacağım..
Hayır vermedi bekle dedi cumaya kadar canım hiçbir ilaç vermedi özele gittim bir de adam Akıllı ilgilenmiyorlar..Canim bitkisel caylar ic dr ilac falan vermedimi sana benimki birisi 1 gafta surdu birisi 2 gunde dustu Rabbim yardimcin olsun
Yaw canım benimde hiç mide sorunum yok ama kasık agrısı baş dönmesi ve yorgunluk var üstümden tır geçmiş gibi normal mı bunlarben 2gundur ksusuyorum
Midem fena agriyir halsizlik surkeli uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?