- 28 Aralık 2014
- 1.592
- 1.819
- 333
Yahu bunu doktor mu dedi yok değilse eğer bunu diyenler seni üzmeye utanmadılar mı hamile hamile... Tamam öyle birşey belki bazı insanlarda olabilir ama bu kesinlikle içinde bebek olmayacak anlamına gelmez bence. Hiç canını sıkma canım Allah ın izniyle bebeğin vardır yarın görünce de dünyanın en mutlu insanı olursun inşallahMoralmen hiç iyi degilim hep aglayasım var 7.haftamdayım yarın gidip bebeği görücez kalp atısını dnlicez ama mutlu degılım cok korkuyorum...Es kaynaklı cocugumuz olmuyodu tüp bebek arefesi kendiliğimdem hamile kaldımm kan artışları gayet iyiydi 5.haftda keseyide gorduk ama eş kaynaklı hamileliklerde boş gebelik oluyoms öyle dediler sevincim gursagımda kaldı rabbime sıgınıyorum insallah yarın öyle bseyle karsılasmam cok korkuyorum
doktor böyle olumsuz konusmadı böyle birşey demedi bnu söyleyenler etrafımdaki insanlar ilk önce dış gebelik kmyasalla korkuttular onları atlattık smdi bnu dediler insallah hayırlısyla göreyimde hepsinin cenesi kapansın cok üzüldüm ama hakkımı helal etmiyormYahu bunu doktor mu dedi yok değilse eğer bunu diyenler seni üzmeye utanmadılar mı hamile hamile... Tamam öyle birşey belki bazı insanlarda olabilir ama bu kesinlikle içinde bebek olmayacak anlamına gelmez bence. Hiç canını sıkma canım Allah ın izniyle bebeğin vardır yarın görünce de dünyanın en mutlu insanı olursun inşallah
7+3 deyım. Kese 6+3 de. Özelde yolk sac da bebek de yok kurtaj olmalısın dedı. Bugun. Devlete gıttım . Yolk sac gorundu kurtaj yapılmaz dedı.. Ve ben zaten direk kurtaj ollmıycaktım kontrol ıcın gıtmıstım. Doktorum detaylı bakarak gorebıldı tam 35 dk.. Allah ondsn razı olsun ve 10 gun daha beklemeyı onderdı. Bıde almazsak zehırlenceksın dıye bısey yok beklenebılır kanaman olmadıgından zaten dedı. Demem o kı.. Beklemekte fayda var.. umıdımı kesmedım. Rabbımmm yardımcımız olsunArkadaslar bugunku kontrolde kalp atisim duyulmadi yarin kurtaj olacagim sizin yolunuz acik olsun tup bebekti benim cok zor bir durum
bu cumami bucumaysa azkalmisBenim de cuma günü kızlarr inanın zaman geçmek bilmiyor beklerken
cnm kimnededi morlaini bozma allaha sigin dUa et pozitif dusunMoralmen hiç iyi degilim hep aglayasım var 7.haftamdayım yarın gidip bebeği görücez kalp atısını dnlicez ama mutlu degılım cok korkuyorum...Es kaynaklı cocugumuz olmuyodu tüp bebek arefesi kendiliğimdem hamile kaldımm kan artışları gayet iyiydi 5.haftda keseyide gorduk ama eş kaynaklı hamileliklerde boş gebelik oluyoms öyle dediler sevincim gursagımda kaldı rabbime sıgınıyorum insallah yarın öyle bseyle karsılasmam cok korkuyorum
ya.konusma kimseyledoktor böyle olumsuz konusmadı böyle birşey demedi bnu söyleyenler etrafımdaki insanlar ilk önce dış gebelik kmyasalla korkuttular onları atlattık smdi bnu dediler insallah hayırlısyla göreyimde hepsinin cenesi kapansın cok üzüldüm ama hakkımı helal etmiyorm
canımm diyen kişi benimle aynı doktorda aynı gün yumurta toplaması olan bi kız daha önce tüp bebek yaptırmış sperm ve yumurta kaynaklı bos gebelik olmus betaları gayet guzel artmıs normal gebelk gibi tüm belirtileri yasamış ama kese boşmuş kurtaj olmus bana dedi bebegi gormeden sevnme oyuzden dedicnm kimnededi morlaini bozma allaha sigin dUa et pozitif dusun
aman felaket tellali herks olsun sen hep pozitif dusun bircok kisininde hep dolu gebelikcanımm diyen kişi benimle aynı doktorda aynı gün yumurta toplaması olan bi kız daha önce tüp bebek yaptırmış sperm ve yumurta kaynaklı bos gebelik olmus betaları gayet guzel artmıs normal gebelk gibi tüm belirtileri yasamış ama kese boşmuş kurtaj olmus bana dedi bebegi gormeden sevnme oyuzden dedi
hakkına giricekler bebeginde seninde resmen bu evrelerde gorulmeyebilir biraz daha beklemek yerine hemen alıncak diyolar acımasızlar sanada bi nevi boş gebelik demişler yanii insallah öyle bsey yoktur gec gosteriyo kendni demekki bebek seninde gebeliğin öyle ilerliyor7+3 deyım. Kese 6+3 de. Özelde yolk sac da bebek de yok kurtaj olmalısın dedı. Bugun. Devlete gıttım . Yolk sac gorundu kurtaj yapılmaz dedı.. Ve ben zaten direk kurtaj ollmıycaktım kontrol ıcın gıtmıstım. Doktorum detaylı bakarak gorebıldı tam 35 dk.. Allah ondsn razı olsun ve 10 gun daha beklemeyı onderdı. Bıde almazsak zehırlenceksın dıye bısey yok beklenebılır kanaman olmadıgından zaten dedı. Demem o kı.. Beklemekte fayda var.. umıdımı kesmedım. Rabbımmm yardımcımız olsun
Hem tupbebek dha dna hasarı testi yapılıyor daha garanti biliyorum cunku sağlıklı sperm yumurta seçiliyor normale gorecanımm diyen kişi benimle aynı doktorda aynı gün yumurta toplaması olan bi kız daha önce tüp bebek yaptırmış sperm ve yumurta kaynaklı bos gebelik olmus betaları gayet guzel artmıs normal gebelk gibi tüm belirtileri yasamış ama kese boşmuş kurtaj olmus bana dedi bebegi gormeden sevnme oyuzden dedi
aman felaket tellali herks olsun sen hep pozitif dusun bircok kisininde hep dolu gebelikolaya ordan bakalim
rabbim saglikli gebelikle yasatsin hepimizeöyle canımm benim eş kaynaklı ya sorunumm dogal yolla kalmamı hazmedemedi ondan böyle yapıyo ben olsam bna umut oldun diye sevinir hep pozitif seyler söylerdim oysaki kimse seni dusunmuyo malesef acımasızca knusuyorlar
Amin canım hayırlı olsun bebeğin..rabbim saglikli gebelikle yasatsin hepimize
Haftaya carsamba merakla bekliyirumAmin canım hayırlı olsun bebeğin..
Sen gordun mu kalp atısını dnledinz mi nasıl bir duygu
Benimmm yarın sanırım çok stresimde bundan dudağım uçuklamış o dereceHaftaya carsamba merakla bekliyirum
Amin yarın guzel haberlerini ver cnmBenimmm yarın sanırım çok stresimde bundan dudağım uçuklamış o dereceinşallah size burdan güzel haberler veririm beklemek çok zor süreçmiş Allah herkese sabır versin..
Ay evet hep Bi stres korku merakBenim de cuma günü kızlarr inanın zaman geçmek bilmiyor beklerken
Onun ben varya şuan gerçekten küfür etmemek için zor turuorum kendimi beyinsiz karı kendi o acıları yaşadı diye herkes aynı şeyimi yaşıcak seni korkutmaya ne hakkı var. Bende 2 tüp bebek yaptım 2 kere düşük oldu her doktora gittiğimde benle beraber bekleyenlere moral veriyodum doktor çok iyi benim hiç olmuodu en azından tüp bebeklede olsa hamile kaldığımı biliorum sizinde kesinlikle olacak falan diye insanlarla konuşuodum sana bunu söleyen kişinin Allah korkusu yok arkadaşım insan hamile kadına bunu söyleyip üzer mi ya sen takılma güzelim Allah ol derde her şey olur bana neler dediler daha 14 yaşındaydım rahmimi almaya kalktılar hamile kalamazsın dediler çok şükür şu an 9 haftalık hamileyim kurban olduğum Allahım onun rızkını verdiyse o bebek dünyaya gelir sen üzülme bebişinide etkilemecanımm diyen kişi benimle aynı doktorda aynı gün yumurta toplaması olan bi kız daha önce tüp bebek yaptırmış sperm ve yumurta kaynaklı bos gebelik olmus betaları gayet guzel artmıs normal gebelk gibi tüm belirtileri yasamış ama kese boşmuş kurtaj olmus bana dedi bebegi gormeden sevnme oyuzden dedi
Doktor bile demiyorsa onların demeye hiç hakkı yok. Rabbim ne mucizeler veriyor olmaz denen şeyler bile oluyor .. hayırlı haberler alırsın inşallah iyi düşün canımdoktor böyle olumsuz konusmadı böyle birşey demedi bnu söyleyenler etrafımdaki insanlar ilk önce dış gebelik kmyasalla korkuttular onları atlattık smdi bnu dediler insallah hayırlısyla göreyimde hepsinin cenesi kapansın cok üzüldüm ama hakkımı helal etmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?