2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ınternette 8 9. Haftalara kadar beklenıldıgını okumuştum oma ragmem sımfıye coktan cıkmalıydı ortaya dedı ozeldekı. sans verdım gecen hafta (5+4) bundan sonra umıt yok sonlandırılmalı dedı.. Koca doktor vardır elbet bıldıgı dedık. Acılden kadın doguma aktardılar 2 ayrı kanama alanı mı kese mı bellı degıl doktor bunlar hakkında bısey dememıstı devlettekı gordu.baya detaylıca anlamays calıstı. 3 tane kese gorunumlı bısey var.. Bos dolu. Ya da kanama alanı.. Ozeldekı buna bakmadı bıle. Gecen hafta 83 bın cıkan beta uyumsuz tek kese tek gebelık olmadı bu aldır modu.. Devlettekı mol gebelık arastırcak o alanların ne oldugınu arastırcak. Kalp rahım cıktım bıde.. Devlete karsı on yargım vardı hep. Ama bazısı ışini bılıyo.

Kızlar az önce doktordan geldim bir bakın bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek misiniz Remzi teorisine göre Çin takviminde bakmayı beceremedim
ben kızcıyım valla oğlunuz da varsa☺ Rabbim gönlünüze göre sağlıklı evlat versin İnşallah canım

Son düzenleme:
Canım evet istanbuldayım heryere geliyorlar mı acaba? Birde doktorun istediği testleri mi söylüyorsunuz aradığınızda bende arayayım bugün olmazsa
Evet canım İstanbul’da her yere gidiyorlarmış, doktorun istediği testleri telefonda söyledik biz ayrıca fiyatta iyiydi hastaneye göre. Az önce gelip 2,5 tüp kan ve idrar aldılar. Çalışan eldivenli ve maskeliydi eve girmedi kapının önüne sehpa istedi sadece o şekilde hallettik.

İnşallah güzel haberlerini alırız canım stres etme kendine

Gittiğizde 6 haftalıkken kalp atşı ve bebek varmıydı

Birde kızlar doktorum benden toksoplazma rubella ıgm ıgg cmv igm istemiş ben bunltı daha önceki hamileliklerimde yaptırdım şimdikinde gerek yok diye biliyorum ama emin olamadım sizin bilginiz var mı
Rubella vs daha önce geçirmiş gorunuyormusunuz ben de önceki gebeliklerimde yapılmıştı eskiden çocukken geçirmiş çıktı kanda antikorlarını gördüler kızamıkçık yani rubella tekrar yapmadılar o yüzden ama geçirmemişseniz hamilelik esnasinda geçiriyor olma ihtimalini karşı yapiyorlar toxoplasma zaten hayvanlardan geçen bir şey temas etmediyseniz korkacak bir durum yoktur

Kızlar bneim mide bulantim başladı kusma ikikere oldu ama midem fena
Basimagriyor halsiizm sürekli uyuyorum
Sanki 7ayluk hamileyim oys önümüzdeki crsamba 7haftlik olcm daha
Benim neden bulantim yok diyenlerden misin yoksa sende bulantısı olmadığı için yakınan arkadaşlar vardı grupta. Bulanti cok kötü birsey arkadaşlar ya mahvediyor hic gecmiyor hafiflemiyor ara vermiyor mütemadiyen devam ediyor öğürmekten insanın başına ağrılar giriyor

16 haftada gerekirse 3lu test yaptırırım ama bu sıralar dr gitmeyi düşünmüyorum ben canım normal hamilelik surecimizi bile yaşayamıyoruz bir an evvel biter insallah bu salgın

ben birsey yiyemiuorum cokkotuyum aynen midem eksili eksili

Gittiniz mi dr a durum nedir canim

Genel kan testlerini idrarı vs ben saglik ocağı boşken kimse olmadığı bir zamanda helsini yaptırdım dr a giderken goturecegim hastanede yaptirmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…