- 7 Kasım 2019
- 6.547
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.160
- 198
ınternette 8 9. Haftalara kadar beklenıldıgını okumuştum oma ragmem sımfıye coktan cıkmalıydı ortaya dedı ozeldekı. sans verdım gecen hafta (5+4) bundan sonra umıt yok sonlandırılmalı dedı.. Koca doktor vardır elbet bıldıgı dedık. Acılden kadın doguma aktardılar 2 ayrı kanama alanı mı kese mı bellı degıl doktor bunlar hakkında bısey dememıstı devlettekı gordu.baya detaylıca anlamays calıstı. 3 tane kese gorunumlı bısey var.. Bos dolu. Ya da kanama alanı.. Ozeldekı buna bakmadı bıle. Gecen hafta 83 bın cıkan beta uyumsuz tek kese tek gebelık olmadı bu aldır modu.. Devlettekı mol gebelık arastırcak o alanların ne oldugınu arastırcak. Kalp rahım cıktım bıde.. Devlete karsı on yargım vardı hep. Ama bazısı ışini bılıyo.hakkına giricekler bebeginde seninde resmen bu evrelerde gorulmeyebilir biraz daha beklemek yerine hemen alıncak diyolar acımasızlar sanada bi nevi boş gebelik demişler yanii insallah öyle bsey yoktur gec gosteriyo kendni demekki bebek seninde gebeliğin öyle ilerliyor
ben kızcıyım valla oğlunuz da varsa☺Kızlar az önce doktordan geldim bir bakın bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek misiniz Remzi teorisine göreÇin takviminde bakmayı beceremedim
Evet canım İstanbul’da her yere gidiyorlarmış, doktorun istediği testleri telefonda söyledik biz ayrıca fiyatta iyiydi hastaneye göre. Az önce gelip 2,5 tüp kan ve idrar aldılar. Çalışan eldivenli ve maskeliydi eve girmedi kapının önüne sehpa istedi sadece o şekilde hallettik.Canım evet istanbuldayım heryere geliyorlar mı acaba? Birde doktorun istediği testleri mi söylüyorsunuz aradığınızda bende arayayım bugün olmazsa
İnşallah güzel haberlerini alırız canım stres etme kendineMoralmen hiç iyi degilim hep aglayasım var 7.haftamdayım yarın gidip bebeği görücez kalp atısını dnlicez ama mutlu degılım cok korkuyorum...Es kaynaklı cocugumuz olmuyodu tüp bebek arefesi kendiliğimdem hamile kaldımm kan artışları gayet iyiydi 5.haftda keseyide gorduk ama eş kaynaklı hamileliklerde boş gebelik oluyoms öyle dediler sevincim gursagımda kaldı rabbime sıgınıyorum insallah yarın öyle bseyle karsılasmam cok korkuyorum
Benimde ölçüme göre 5+4 çıktı cnmKaç haftalık demişti canım sna geçen gittiğinde ben 5+3 müşüm geç döllenme olmş
Aynen valla zaman geçmiyorBenim de cuma günü kızlarr inanın zaman geçmek bilmiyor beklerken
Gittiğizde 6 haftalıkken kalp atşı ve bebek varmıydıBende en son 6haftalıkken gittim.. 9.hafta içinde tekrar kontrole çağırdı.. Haftaya salı kontrolüm var. Sonra artık ne zaman derse o zaman gideriz ne yapalım.. Bu sürec cidden korkutucu maalesef ama Dr lere sordugum kadarıyla rutin Dr kontrollerinizi ihmal etmeyin diyorlar..
Ilk bebegin mi canım kac yaşındasın 13 kasım gorunuyor benim ama ben sezaryenli olarak 10 gun erken yaptim doğumları bunda da bir hafta 10 gun erken alir heraldeBu arada aynı gün hamile kalmışız
Rubella vs daha önce geçirmiş gorunuyormusunuz ben de önceki gebeliklerimde yapılmıştı eskiden çocukken geçirmiş çıktı kanda antikorlarını gördüler kızamıkçık yani rubella tekrar yapmadılar o yüzden ama geçirmemişseniz hamilelik esnasinda geçiriyor olma ihtimalini karşı yapiyorlar toxoplasma zaten hayvanlardan geçen bir şey temas etmediyseniz korkacak bir durum yokturBirde kızlar doktorum benden toksoplazma rubella ıgm ıgg cmv igm istemiş ben bunltı daha önceki hamileliklerimde yaptırdım şimdikinde gerek yok diye biliyorum ama emin olamadım sizin bilginiz var mı
Içerden yanma mi idrar yolu enfeksiyonu olabilir miMerhaba arkadaşlar Benim karnım bir yanma oluyor 2 gündür. Yani böyle derim acıyor ara ara. Göbek deliğimin sol tarafında yani karnımın sol yanında oluyor. Hiç aranızda böyle bir şey yaşayan var mı acaba
Gecmis olsun canım rabbim yine kısmet etsin insallah hayirla sağlıklaYok kizlar biz duyduk 2 kere bugun duyulmadi
Benim neden bulantim yok diyenlerden misin yoksa sende bulantısı olmadığı için yakınan arkadaşlar vardı grupta. Bulanti cok kötü birsey arkadaşlar ya mahvediyor hic gecmiyor hafiflemiyor ara vermiyor mütemadiyen devam ediyor öğürmekten insanın başına ağrılar giriyorKızlar bneim mide bulantim başladı kusma ikikere oldu ama midem fena
Basimagriyor halsiizm sürekli uyuyorum
Sanki 7ayluk hamileyim oys önümüzdeki crsamba 7haftlik olcm daha
16 haftada gerekirse 3lu test yaptırırım ama bu sıralar dr gitmeyi düşünmüyorum ben canım normal hamilelik surecimizi bile yaşayamıyoruz bir an evvel biter insallah bu salgınBenim gibi 10-11. Haftada olup Dr kontrolüne gitmeyi düşünen varmı nezaman çagırdı doktorlarımız 2li test yaptırmayı düşünüyormusunuz. Açıkçası İstanbuldayım ve virüsten dolayı kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda.
ben birsey yiyemiuorum cokkotuyum aynen midem eksili eksiliBenim neden bulantim yok diyenlerden misin yoksa sende bulantısı olmadığı için yakınan arkadaşlar vardı grupta. Bulanti cok kötü birsey arkadaşlar ya mahvediyor hic gecmiyor hafiflemiyor ara vermiyor mütemadiyen devam ediyor öğürmekten insanın başına ağrılar giriyor
Gittiniz mi dr a durum nedir canimMoralmen hiç iyi degilim hep aglayasım var 7.haftamdayım yarın gidip bebeği görücez kalp atısını dnlicez ama mutlu degılım cok korkuyorum...Es kaynaklı cocugumuz olmuyodu tüp bebek arefesi kendiliğimdem hamile kaldımm kan artışları gayet iyiydi 5.haftda keseyide gorduk ama eş kaynaklı hamileliklerde boş gebelik oluyoms öyle dediler sevincim gursagımda kaldı rabbime sıgınıyorum insallah yarın öyle bseyle karsılasmam cok korkuyorum
Ben 4 haftalık hamileyim tahmini Kasım annesi olucam galibaHiç Kasım anası yok mu yaaa gelin de azcık bize umut olunn
Inanamıyorum maşallah nasıl büyümüş erkek gibi geldi banaKızlar az önce doktordan geldim bir bakın bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek misiniz Remzi teorisine göreÇin takviminde bakmayı beceremedim
Son adet tarihin nedir canımBen 4 haftalık hamileyim tahmini Kasım annesi olucam galiba
Genel kan testlerini idrarı vs ben saglik ocağı boşken kimse olmadığı bir zamanda helsini yaptırdım dr a giderken goturecegim hastanede yaptirmadimIyı geceler herkese . Yazdıklarınızı okudum . Herkese sağlıklı gebelık dılıyorum . Bu zor günlerde ınsallah bıtecek . Doktora gitmemeye çalışalım . Hastaneler çok rısklı . Kalp atışını duyduktan sonra gıtmedım bir ay gıtmıcem kanama gbı bısey olmadığı sürece . Doktor bazı testler ıstedı yaptıramam hastaneler rısklı olduğu ıcın sız yaptırdınız mi . Kan ıdrar şeker tansıyon gbı şeyler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?