Valla kızlar kız olsa da olur erkek de ikisi de evlat Ama erkekten sonra bizde herkes gibi kız geçiyor gönlümüzden önce sağlıkla ama erkek de olursa abisiyle güzel oynar arkadaş olurlar Herkes erkek dedi valla kız çıkmadı hiç bende erkek hissettim çünkü bugün ilk kez
Valla kızlar kız olsa da olur erkek de ikisi de evlat Ama erkekten sonra bizde herkes gibi kız geçiyor gönlümüzden önce sağlıkla ama erkek de olursa abisiyle güzel oynar arkadaş olurlar Herkes erkek dedi valla kız çıkmadı hiç bende erkek hissettim çünkü bugün ilk kez
kızlarr
listeye yeni arkadaşları ancak ekleyebildim.
bazı eksik olanlar vardı.
tamamlansın isteyen varsa bilgilere bakıp eksik olanları bana mesaj atarsa eklerim. ama özel mesaj atın burdan çok karışıyor. ,mşaallah unuttuğum olmamıştır
Kızlar bneim mide bulantim başladı kusma ikikere oldu ama midem fena
Basimagriyor halsiizm sürekli uyuyorum
Sanki 7ayluk hamileyim oys önümüzdeki crsamba 7haftlik olcm daha
Progestan kullaniyorsan yan etkisi olabilir, cunku bende aynen oyleyim su an, bugun basladi bulantim, uyku hali, bas donmesi, sabah ilaci ictikten sonra olunca ilacin yan etkisi old. Dusunuyorum
Canım biz Amerika’da yaşıyoruz onun için buradaki doktorlar bebek 20 haftalıkken falan cinsiyetini söylüyorlar normalde ama ikili üçlü testi yaptırırsan da cinsiyeti Kanda belli oluyormuş Ben de şimdi iki hafta sonra yine doktora gideceğim kan vereceğim bir de ultrason da yine bakacaklar umarım o zaman öğrenirim bir şeyler yazarım size de
Iyı geceler herkese . Yazdıklarınızı okudum . Herkese sağlıklı gebelık dılıyorum . Bu zor günlerde ınsallah bıtecek . Doktora gitmemeye çalışalım . Hastaneler çok rısklı . Kalp atışını duyduktan sonra gıtmedım bir ay gıtmıcem kanama gbı bısey olmadığı sürece . Doktor bazı testler ıstedı yaptıramam hastaneler rısklı olduğu ıcın sız yaptırdınız mi . Kan ıdrar şeker tansıyon gbı şeyler sanırım