2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet bazıları yapmıyorlar canım ya keşke yapsalar da zorda kalmasak devlet bedava yapıyo bunları

Son adet tarihi 4 şubat
Benimki de 5 Şubat benimde 2 hafta geri çıkmıştı 10 gün sonra tekrar gideceğim bakalım yakalayacak mı yada doktor som adet tarihini değiştirecek sanırım bakalım emzirdiğim için geç döllenme olmuştu bende zaten ilişki de adete çok yakındı olmaz sandık oldu şansa

Ya kızlar bişi sorucam cahilliğimi mazur görün. Ben çörek otu çok seviyorum. Ayıptır sölemesi çörek otlu kurabiye yapmak istiorum ama bazıları hamilelikte çörek otu zararlı dio bilginiz varmı ona göre kalkıp kurabiye yapıcam

Yani sağlık ocağında yapılsa nolur zaten devlet bu testleri yapıo sağlık ocaklarıda merkeze yolluo bu tahlilleri onlarıda yapsalar keşke benim testlerimde 1000₺ ye yakın tutuo devlete gitsek olmuo şimdi bu paraları mecbur vericez sabah beri her yeri aradım daha ucuza bulim die

Sağlık ocağında gereken bütün tahliller yapılıyor

Çörek otunu soran bir arkadaş vardı alıntı yapamadim corek otu her derde deva gebelikte de zarari yok ben ağzıma atıp çiğniyorum belki mideme iyi gelir diye yarim çay kaşığı kadar hoc zararı olmuyor midemi rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…