2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimde midem bulanmıyor hiç bebeğimde gayet sağlıklıymış doktorum öyle söyledi. Hamilelerin %20 sinin mide bulantısız geçermiş biz o şanşlı grubun içindeyiz hiç kafana takma
Benim de bulanmıyor. Bugün onu düşündüm.tam tersi sürekli acıkıyorum. Daha 6. Haftadayim

Progesteron bana çok agir geliyor
Nezaman birakcaz acaba
Canım günde kaç defa kullanıyorsun bilmiyorum ama bana doktorum vajinal kullanmamı önerdi ve ben yatmadan önce kullanıyorum yan etkilerini hissetmiyorum şükür. 200 lük kullanıyorum günde 1 kez. Kaanaman fln yoksa 3 . Ayda bıraktırılıyor genelde.

Bana da ilk başta bütün testler için o civarda bir rakam verdiler maalesef o kadar ödeyemeyeceğim için yapılabilenleri sağlık ocağında yaptırıp ücreti 350 ye düşürebildim. Acaba sadece kadın doğum devlet hastaneleri daha az riskli midir ?

6+2 de kalp atışı duyuluyormuymus...Çok heycanlı ya..sizi tebrik ederim benim 6. Haftada asla midem bulunmadığı gibi bulanacak gibi de durmuyor...ama goguskerime resmen dokunamıyorum. Uyku da var ve kalkarken baş dönmesi. Sanirim normal

İnşallah kısa zamanda bulantın geçer, azalır canım
Amin canım, her gün doktorun verdiği ilacı içmeme rağmen yine de fenayım. Yediğim her şey boğazımda bekliyor sanki. Her şey aşırı gaz yapıyor, gerçekten bu hamileliğimde medeniyetten çıktım ben çalışıyorum normalde, şu an izindeyiz şirket nezdinde ama geçen görüntülü toplantı vardı, bir ara tuvalete koştum, midem ağzıma geldi. Sonra toparlandım geri döndüm ama devamlı ağızdan gaz çıkarma ihtiyacı midesi bulanmayanlar çook şanslı ne olur değerini bilin bizim yerimize de yiyin Keza az önce sofradan kalktım ama canım istediği halde yiyemedim, sonra tüm gün davul gibi şişiyorum, ilaç mide bulantısını çoğunlukla kesse de, bu sefer aşırı şişkinlik hazımsızlık ve boğazıma bir şey takılmış hissi var

Bende ya bıktım artık

Ben de öyleyim iki haftadır çekiyorum, insanlıktan çıkmış haldeyim şu an

tuzlu kraker iyi geliyor gerisi bulandiriyor midemi
Canım yeşil elma, ayva, beyaz leblebi, çizi, çubuk kraker ve muz.iki haftadır değiştire değiştire bunlarla idare ettim ben. Gece yatmadan yarım limon yiyorum en azından geceyi rahat geçiriyorum bu sayede. Bir de taze zencefili leblebi kadar kesip emiyorum bulantıya iyi geliyor.Acıktıkça daha fazla bulanıyor. O yüzden bu yazdıklarımı sırayla bir dene hangisi sana iyi geliyor bir bak. Artık iki hafta oldu bulantıyla yaşamaya alıştım sanırım. İlk günler dayanamayıp ağlıyordum.

Bugün sabah lekelenme kanama yaşadım doktora gittim çok şükür Allaha bebek iyi sıkıntı yok dedi zaten progestan kullanıyorum bide pruloton depet iğne yaptı haftaya 1 kere daha yapılacak size sorum
1. 10 15 dk arayla wcye gidiyorum bu kadar sık olması normalmi ki
2.Bulantım vs geçti bi anda
3.Alt tarafımda dolgunluk gerilme var çok şükür kanama lekelenme durdu 29 aralıkta 13 haftalık düşük yapmıştım o yüzden aynısını yaşamaktan deli gibi korkuyorum

Aynen bende agliyorum resmen
Elm muz krakr suan sadece bunlar iyi
Hersbah birazcik peynirle duruyorum

kanama yok agzidan aliyorum

Lekelenme oldugunda dr size ignelere ara verdiyormu biz iki gun ara verdik oylede korkuyoruz boylede Rabbim yardimcimiz olsun
Canim ben de Dvt geçirdim, pıhtılaşma var, 2 sefer kahverengi lekelenmemoldu ikisinde de doktor o gün iğneye ara verin dedi.

Bilemedim 4 haftam var Şu işler belki hafifler dediğin gibi devlete giderim

kanama yok agzidan aliyorum
Günde 1 kez kullanıyorsan uykudan önce almanı tavsiye ederim.Ayrıca doktoruna danışıp vajinal olarak devam edebilirsin bence. Okuduğum kadarıyla mide bulantılarında mevcut iyice kötü ediyordur seni progestan Allah yardımcın olsun. Daha öncesinde de çok kullandım agızdan alındığında gerçekten sarsıyor insanı vajinal alındığında daha az yan etkisi var.

Aynen bende agliyorum resmen
Elm muz krakr suan sadece bunlar iyi
Hersbah birazcik peynirle duruyorum
Merhaba kizlar, benim ilk hamileligim ve ben de bulantiyi fena cekenlerdenim. Giderek artiyor sanki ilk basta bikac gunde bir kusuyordum suan 2 3 kere cikariyorum ilac kullanmama ramen. Sabahlari sadece bos bos oguruyorum dakikalarca, aksam da ne yaparsam yapayim tum yediklerim cikiyor. Eger biraz kendimi yorarsam oglen de cikariyorum. Leblebi elma kraker ayva limon ne varsa denedim. 2 hafta oldu daha bu baslayali 16. Haftalardan bahsediyorlar gecmesi icin.
Tek tesellim midem bulandikca bebegim icin olduguni dusunmek
Doktor bebek senden beslenmiyor zaten suan sen onu takma kendine iyi bakmaya calis canin ne isterse onu ye dedi. Genelde kuru yemekler yemek iyi gelir dedi bi de soguklar iyi gelirmis soguk su gibi. Onlar da bi ise yaramiyor tabiiki

Merhaba. Kaçıncı haftada başladı boyle bulantınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…