2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Lekelenme oldugunda dr size ignelere ara verdiyormu biz iki gun ara verdik oylede korkuyoruz boylede Rabbim yardimcimiz olsun
Başta kanamam daha çoktu geç başlattı evet sıkıntı olmaz merak etme o ilaçlar zaten belli süre vücutta kalıyor doktor a gidemedim soramadım şuan napıcaz bilmiyorum

Sizin bulanmiyorsa lutfen neden bulanmadi diye sorgulamayin cok sanslisiniz ben de bulanti niye baslamadi diyordum bu kadar bela olacagini bilmezdim. Hic bulantisi olmadan geciren birsuru insan var
Çok geçmiş olsun. Bu sürecin bir parçası oldug u icin siz de sanslisiniz:)) ben göğüs hassasiyeti ve baş dönmesi dışında bir belirti hissetmedigimden gebe olduğumu unutuyorum bazen:) geçecek merek etmeyin

Sizin bulanmiyorsa lutfen neden bulanmadi diye sorgulamayin cok sanslisiniz ben de bulanti niye baslamadi diyordum bu kadar bela olacagini bilmezdim. Hic bulantisi olmadan geciren birsuru insan var
Bende ne güzel bulantım bu gebelikte bari olmasın ne de güzel yoktu diyordum.. Simdi bakıyorm da valla her seye midem kalkıyor. Sürekli midemde bir çalkalanma hissi 3 kez de simdşye kadr çıkardım umarım azalarak biter. Bu gebelikte bari her sey rahat olsa ya..
Hayırlısını versin rabbim... Kızımda 12.haftalara kalmadan geçmişti onda daha kötüydü ne yesem çıkıyordu umarım bunda da o haftalarda biter diye dua ediyorum. Bir de öyle bir zamana denk geldik ki ülkece perişanız zaten.
Benimde midem bulandıkca basım ağrıdıkca hamişe gbi değilde hasta gni hissediyorum kendimi canom sıkılıyor

Benim gibi bulantı olmayan birilerini görmek hersey normal ozaman diye düşündürüyorİlk muayeneydi kalp atışı süpriz oldu.onun icin 7.hafta tekrar cağırır diye düşünüyordum.kalbini duyduk çok şükür.2.muayene pazartesiye sarktı hersey yolundadır inşallah.bugün 7+7 olduk.Allah bebişerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Tam haftayı size ultrasona bakarak mi söylediler, adet tarihine mi

Tam haftayı size ultrasona bakarak mi söylediler, adet
[QUOTE="armin83, post: 63435861, member: 671583" Bu arada SAT la uyumlu 16 şubat Sat tarihim.Hamileligimide adet tarihinden 4 gün önce silik cizgiyle öğrenmistim.

ah ah hele sabhlari direkt tuvalete gidiyorum
Midem iğrenç birşeyde yiyemiyorum iki peynir zor attim agzima

ah ah hele sabhlari direkt tuvalete gidiyorum
Midem iğrenç birşeyde yiyemiyorum iki peynir zor attim agzima
Ya kızlar bende hiç mide bulantısı kusma yok yaaaa valla kafam iyice karıştı

hmm gece aliyorum 1tane progestani
2gundur onuda kullanmadim kusmamda değişiklik yok

Ama ben tedirginim hiç olmamasında
Merhaba en son muayenenize gittiyseniz bebeğinizin kalp atışını duyduysanız ve gelişimi iyi gidiyorsa tedirgin edip hiç kendinizi üzmeyin. Ben iki haftadır azap çekiyorum bulantılardan denemediğim çare kalmadı geçiremedim her gün ağladım, şu an 7+3 üm dünden beri birden kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…