- 11 Mart 2020
- 276
- 372
- 18
- 41
Başta kanamam daha çoktu geç başlattı evet sıkıntı olmaz merak etme o ilaçlar zaten belli süre vücutta kalıyor doktor a gidemedim soramadım şuan napıcaz bilmiyorumLekelenme oldugunda dr size ignelere ara verdiyormu biz iki gun ara verdik oylede korkuyoruz boylede Rabbim yardimcimiz olsun
Çok geçmiş olsun. Bu sürecin bir parçası oldug u icin siz de sanslisiniz:)) ben göğüs hassasiyeti ve baş dönmesi dışında bir belirti hissetmedigimden gebe olduğumu unutuyorum bazen:) geçecek merek etmeyinSizin bulanmiyorsa lutfen neden bulanmadi diye sorgulamayin cok sanslisiniz ben de bulanti niye baslamadi diyordum bu kadar bela olacagini bilmezdim. Hic bulantisi olmadan geciren birsuru insan var
Bende ne güzel bulantım bu gebelikte bari olmasın ne de güzel yoktu diyordum.. Simdi bakıyorm da valla her seye midem kalkıyor. Sürekli midemde bir çalkalanma hissiSizin bulanmiyorsa lutfen neden bulanmadi diye sorgulamayin cok sanslisiniz ben de bulanti niye baslamadi diyordum bu kadar bela olacagini bilmezdim. Hic bulantisi olmadan geciren birsuru insan var
Galeta ekmeği de yiyebilirsin kıtır canım doyurur seni hem mideye de iyi geliyo Allah yardımcın olsuntuzlu krker yiyorum azaz ama buda bebege ne fayd vericek
Benim gibi bulantı olmayan birilerini görmek hersey normal ozaman diye düşündürüyor6+2 de kalp atışı duyuluyormuymus...Çok heycanlı ya..sizi tebrik ederimbenim 6. Haftada asla midem bulunmadığı gibi bulanacak gibi de durmuyor...ama goguskerime resmen dokunamıyorum. Uyku da var ve kalkarken baş dönmesi. Sanirim normal
Tam haftayı size ultrasona bakarak mi söylediler, adet tarihine miBenim gibi bulantı olmayan birilerini görmek hersey normal ozaman diye düşündürüyorİlk muayeneydi kalp atışı süpriz oldu.onun icin 7.hafta tekrar cağırır diye düşünüyordum.kalbini duyduk çok şükür.2.muayene pazartesiye sarktı hersey yolundadır inşallah.bugün 7+7 olduk.Allah bebişerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
[QUOTE="armin83, post: 63435861, member: 671583" Bu arada SAT la uyumlu 16 şubat Sat tarihim.Hamileligimide adet tarihinden 4 gün önce silik cizgiyle öğrenmistim.Tam haftayı size ultrasona bakarak mi söylediler, adet
Dünden sonra hayatta hafiflemezBilemedim 4 haftam var Şu işler belki hafifler dediğin gibi devlete giderim
amin cnm hele suan sabahalri resmen işkenceGaleta ekmeği de yiyebilirsin kıtır canım doyurur seni hem mideye de iyi geliyo Allah yardımcın olsun
ah ah hele sabhlari direkt tuvalete gidiyorumMerhaba kizlar, benim ilk hamileligim ve ben de bulantiyi fena cekenlerdenim. Giderek artiyor sanki ilk basta bikac gunde bir kusuyordum suan 2 3 kere cikariyorum ilac kullanmama ramen. Sabahlari sadece bos bos oguruyorum dakikalarca, aksam da ne yaparsam yapayim tum yediklerim cikiyor. Eger biraz kendimi yorarsam oglen de cikariyorum. Leblebi elma kraker ayva limon ne varsa denedim. 2 hafta oldu daha bu baslayali 16. Haftalardan bahsediyorlar gecmesi icin.
Tek tesellim midem bulandikca bebegim icin olduguni dusunmek
Doktor bebek senden beslenmiyor zaten suan sen onu takma kendine iyi bakmaya calis canin ne isterse onu ye dedi. Genelde kuru yemekler yemek iyi gelir dedi bi de soguklar iyi gelirmis soguk su gibi. Onlar da bi ise yaramiyor tabiiki
Ya kızlar bende hiç mide bulantısı kusma yok yaaaa valla kafam iyice karıştıah ah hele sabhlari direkt tuvalete gidiyorum
Midem iğrenç birşeyde yiyemiyorum iki peynir zor attim agzima
bendede yoktu yeni basladi hatta yokdiye kendimi sansli hissediyordumYa kızlar bende hiç mide bulantısı kusma yok yaaaa valla kafam iyice karıştı
hmm gece aliyorum 1tane progestaniGünde 1 kez kullanıyorsan uykudan önce almanı tavsiye ederim.Ayrıca doktoruna danışıp vajinal olarak devam edebilirsin bence. Okuduğum kadarıyla mide bulantılarında mevcut iyice kötü ediyordur seni progestan Allah yardımcın olsun. Daha öncesinde de çok kullandım agızdan alındığında gerçekten sarsıyor insanı vajinal alındığında daha az yan etkisi var.
Birde ben 9 haftalığım canım benimbendede yoktu yeni basladi hatta yokdiye kendimi sansli hissediyordum
neguzel olmamasi keske benimde olmasaBirde ben 9 haftalığım canım benim
Ama ben tedirginim hiç olmamasındaneguzel olmamasi keske benimde olmasa
Merhaba en son muayenenize gittiyseniz bebeğinizin kalp atışını duyduysanız ve gelişimi iyi gidiyorsa tedirgin edip hiç kendinizi üzmeyin. Ben iki haftadır azap çekiyorum bulantılardan denemediğim çare kalmadı geçiremedim her gün ağladım, şu an 7+3 üm dünden beri birden kesildi.Ama ben tedirginim hiç olmamasında
yok bazisi olmuyormuş annen hicbir hamileliğinde kusmamışBirde ben 9 haftalığım canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?