2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar kan ve idrar testi vermiştim sabah sonuçlar anca çıktı. Tsh yüksek çıktı ve idrar yolu enfeksiyonu varmış. Tiroid ilacı ve idrar yolu için antibiyotik yazdı doktor off çok korkuyorum ilaçla çocuğuma zarar vereceğim diye hiç enfeksiyon için antibiyotik kullanan var mı aranızda

Kızlar aramızda en önde olan kim haftası en büyük olan
Cinsiyet merakı başladı bende
Bugün 9 haftayı bitirdim ben 7 hafta var daha önümde gerçi diğerlerini 13 14 haftalarda öğrenmiştim ama 16 olmadan olmadan dr söylemiyor

Çooooook kullandım hiç korkma o kadar cok idrar yolu enf geçirdim ki onceki gebeliklerimde antibiyotikler gebelikte güvenli özellikle penisilin grubu

Bana bugün doktorum 4 hafta sonra ikili taramada cinsiyetinide öğreniceksin dedi ben 8+4 üm şuan

Antibiyotiği kadın doğumcun vermedimi canım o bebeğe zarar vericek bir ilaç vermez bence

cnm bende onceku ikicocukta 12 ci hafta da ogrenmustim bunda da insallah 12 ci haftada öğrenirim

Anadolu yakası çamlıca erdem hastanesi cnm bnm şuan ama 2 farklı doktora gidiyorum diğeri de aynı hastanenin karşısında unutmaz tıp merkezi
Erdemde dayım kalp kuzenim beyin ameliyatı oldu orda çok güzel hastane ben çok beğeniyorum

Aynen senin ki yakınmış yine ben Mayıs 2012 de doğum yaptım tahlil falan istedi mi doktor sende ilk defa gittin sanırım dimi kontrole ?
ilk defa gittim canım kan tahlili ve idrar tahlili istedi canım verdim eşim öğrendi gidip biraz önce ben gitmedim herşeyim iyi çıkmış çok şükür folik asite devam etsin demiş ☺

Meraba kizlar dr geldim cok sukur bebekte bisey yok valla beni korkuttu ben hem igne hep coraspin kullaniyodum agir geliyo heralde coraspini keselem bi bakalim dedi yat dinlen dedi hastaneden gelen arkadslarla guzel haberlerle gelmis cok sukur hayirlisiyla kucagimza almayi nasip etsin insallah

Amin cnm inşAllah seninde iyi haberletle gelmene çok sevindim

Benim midem de kötü ama anladığım kadarıyla progestandan kaynaklanıyor. Yoksa onu içmeden iyi gibiydi midem. Ne Ajdar daha kullanacağım ki ben progestanı
Ben uyumadan 1 saat once iciyorum gercekten cok rahattim sabah ictigimde tum gun sersem gibi dolasmistim, dr da soylemisti aslinda, hatta vajina icine yerlestir hic yan etkisi olmaz demisti, ben onu beceremeyecegim icin iciyorum, yatmadan once icmeni tavsiye ederim,

Cok sukur canim gozunaydin
tuzlu krker yiyorum azaz ama buda bebege ne fayd vericek
Canim sen iste yer ister yeme bebek depolardan yarrarlaniyo masallah merak etme
Merhaba güzel anneler!Sağlığınız, sıhhatiniz bol olsun. Ben de haftalardır süren gergin bekleyişten sonra, bebeğimin kalp atışlarını bugün duydum.(8+3'üz)
Masallah canim gozunaydin
Derindn 1234 bendede hamilelikte reflum basladi hicbisey yiyemiyorum gaviscon kullaniyorum ama nafile

Çooooook kullandım hiç korkma o kadar cok idrar yolu enf geçirdim ki onceki gebeliklerimde antibiyotikler gebelikte güvenli özellikle penisilin grubu
İçimi rahatlattın canım sağol. İdrar yaparken ağrı ve ya yanma da yok ama nereden çıktı bu iltihap anlamadım. Monurol diye bir ilaç yazmış

Antibiyotiği kadın doğumcun vermedimi canım o bebeğe zarar vericek bir ilaç vermez bence
Evet kadın doğumcu verdi canım bendeki pinpiriklik işte annem falan da aa antibiyotik içilmez falan deyince kayış koptu bende

Cok sukur canim gozunaydin

Canim sen iste yer ister yeme bebek depolardan yarrarlaniyo masallah merak etme

Masallah canim gozunaydin
Derindn 1234 bendede hamilelikte reflum basladi hicbisey yiyemiyorum gaviscon kullaniyorum ama nafile
Çok sağol canım

Sabah akşam iki tane verdi ama bana, mecburen sabah da içiyorum o sebeple ben de söyleyeyim olmazsa, sabah en azından vajinaya koysam da akşam içsem. Bütümçn gün kendime gelemiyorum. Haftaya gitmeye karar verdim ben de hem gidip bebiş bakayım hem de ilaçları konuşayım.

Erdem hastanesine gitmiştim ben oradaki doktorlar yüzünden kaybettim bebeğimi kesinlikle acil durumlarda yetersizler durumum kritikken beni birde Ümraniye araştırmaya yönlendirdiler oraya git diye

sagolcnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…