Kızlar kan ve idrar testi vermiştim sabah sonuçlar anca çıktı. Tsh yüksek çıktı ve idrar yolu enfeksiyonu varmış. Tiroid ilacı ve idrar yolu için antibiyotik yazdı doktor off çok korkuyorum ilaçla çocuğuma zarar vereceğim diye hiç enfeksiyon için antibiyotik kullanan var mı aranızda
Kızlar aramızda en önde olan kim haftası en büyük olan
Cinsiyet merakı başladı bende
Bugün 9 haftayı bitirdim ben 7 hafta var daha önümde gerçi diğerlerini 13 14 haftalarda öğrenmiştim ama 16 olmadan olmadan dr söylemiyor
Kızlar kan ve idrar testi vermiştim sabah sonuçlar anca çıktı. Tsh yüksek çıktı ve idrar yolu enfeksiyonu varmış. Tiroid ilacı ve idrar yolu için antibiyotik yazdı doktor off çok korkuyorum ilaçla çocuğuma zarar vereceğim diye hiç enfeksiyon için antibiyotik kullanan var mı aranızda
Bugün 9 haftayı bitirdim ben 7 hafta var daha önümde gerçi diğerlerini 13 14 haftalarda öğrenmiştim ama 16 olmadan olmadan dr söylemiyor
ilk defa gittim canım kan tahlili ve idrar tahlili istedi canım verdim eşim öğrendi gidip biraz önce ben gitmedim herşeyim iyi çıkmış çok şükür folik asite devam etsin demiş ☺
Meraba kizlar dr geldim cok sukur bebekte bisey yok valla beni korkuttu ben hem igne hep coraspin kullaniyodum agir geliyo heralde coraspini keselem bi bakalim dedi yat dinlen dedi hastaneden gelen arkadslarla guzel haberlerle gelmis cok sukur hayirlisiyla kucagimza almayi nasip etsin insallah
Meraba kizlar dr geldim cok sukur bebekte bisey yok valla beni korkuttu ben hem igne hep coraspin kullaniyodum agir geliyo heralde coraspini keselem bi bakalim dedi yat dinlen dedi hastaneden gelen arkadslarla guzel haberlerle gelmis cok sukur hayirlisiyla kucagimza almayi nasip etsin insallah
Benim midem de kötü ama anladığım kadarıyla progestandan kaynaklanıyor. Yoksa onu içmeden iyi gibiydi midem. Ne Ajdar daha kullanacağım ki ben progestanı
Ben uyumadan 1 saat once iciyorum gercekten cok rahattim sabah ictigimde tum gun sersem gibi dolasmistim, dr da soylemisti aslinda, hatta vajina icine yerlestir hic yan etkisi olmaz demisti, ben onu beceremeyecegim icin iciyorum, yatmadan once icmeni tavsiye ederim,
Merhaba kızlar bugün bebeğimin kalp atışını duydum Rabbim daha duymayanlara nasip etsin inşallah çok güzel bir duyguydu. Özele gittim ama eşimi içeri almadılar tedbir amaçlı. Onun da duymasını çok isterdim neyse buna şükür
Merhaba güzel anneler!Sağlığınız, sıhhatiniz bol olsun.❤ Ben de haftalardır süren gergin bekleyişten sonra, bebeğimin kalp atışlarını bugün duydum.(8+3'üz)
Ben uyumadan 1 saat once iciyorum gercekten cok rahattim sabah ictigimde tum gun sersem gibi dolasmistim, dr da soylemisti aslinda, hatta vajina icine yerlestir hic yan etkisi olmaz demisti, ben onu beceremeyecegim icin iciyorum, yatmadan once icmeni tavsiye ederim,
Sabah akşam iki tane verdi ama bana, mecburen sabah da içiyorum o sebeple ben de söyleyeyim olmazsa, sabah en azından vajinaya koysam da akşam içsem. Bütümçn gün kendime gelemiyorum. Haftaya gitmeye karar verdim ben de hem gidip bebiş bakayım hem de ilaçları konuşayım.
Canım şu an bebeğin minnacık senin vücudundakilet yeter de artar bile ilk 3 ay dışardan bişey gerekmiyor merak etme hatta kimi anneler 9 ay çekiyor yüne doğuruyor hemde tombik tombik
Medipol Pendik hastanesine gittim ilk defa 10 gün önce çok güzel bir hastane hele doktorum çok tatlı bir kadın