Snmalyz 94
Gizlice yıldızlarla donandığım, dünyamdayım...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 26 Temmuz 2019
- 282
- 353
- 18
Canım daha hiç doktora görünemedim bile İnşallah haftaya gidcmMerhaba en son muayenenize gittiyseniz bebeğinizin kalp atışını duyduysanız ve gelişimi iyi gidiyorsa tedirgin edip hiç kendinizi üzmeyin. Ben iki haftadır azap çekiyorum bulantılardan denemediğim çare kalmadı geçiremedim her gün ağladım, şu an 7+3 üm dünden beri birden kesildi.
Aynen. Öyle hem açık hem hazirlayio yiyemiyorum herşey kokuyorGünaydın hamişler çok çok bulantılı bir sabaha daha merhaba dedim kahvaltı bile hazırlayamadım daha. dört gözle rahatlayacağım günleri bekliyorum
Canım özelden bana yazar Mısın bişey sormam lazımablamda oyle dedi onuda sevemedim hayatim boyunca.
8+2 olduk canimCanım merhaba sen kaç haftalık hamilesin acaba
Işte benim uyumlu değil...Ben 4 haftalık die gittim baya 5 cıktı yani. Erken yumurtlamissindir dedi. Önümüzdeki hafta anliycaz bakalim muayenem var[QUOTE="armin83, post: 63435861, member: 671583" Bu arada SAT la uyumlu 16 şubat Sat tarihim.Hamileligimide adet tarihinden 4 gün önce silik cizgiyle öğrenmistim.
Canım ben de 7+0 . En son ne zaman doktora gittin kalp atışını duydun mu birde ultrason kagıdında crl değeri ne yazıyorMerhaba en son muayenenize gittiyseniz bebeğinizin kalp atışını duyduysanız ve gelişimi iyi gidiyorsa tedirgin edip hiç kendinizi üzmeyin. Ben iki haftadır azap çekiyorum bulantılardan denemediğim çare kalmadı geçiremedim her gün ağladım, şu an 7+3 üm dünden beri birden kesildi.
Canım ben de 7+0 . En son ne zaman doktora gittin kalp atışını duydun mu birde ultrason kagıdında crl değeri ne yazıyor
Benimde 7+0 da 5 mm çıktı çok kötüyüm doktor haftaya tekrar görelim seni dediMerhaba canım 7+0 iken gittim doktora üç gün önce. Evet dinledik kalp atışını, CRL ultrason kağıdında 14.12 yazıyor. Ancak şöyle ki benim adet döngüm kısa(25-26 gün) bu yüzden yumurtlama günüm erken geliyor, bebekte erken döllendiği için önden gidiyor. Yani geriden gelen bebeklerin aslında gelişimi geriden gelmiyor geç döllenme bebişleri onlar
Canım bebeğin geç döllenme olabilir, Sen kötü olursan şimdi bebeğini üzersin, önümüzdeki hafta güzel haberi vereceksin bize. Kuruntu yapıp kendi moralini de bebeğininkini de bozma canım, her şey yolunda demelisin hep. Ayrıca senin son adet tarihin ne zaman canım?.Doğum yapacağın muhtemel tarihe göre şu an 7 değil 6 haftalık hamilesin. 7 haftaya yeni başlamışsın yani.Benimde 7+0 da 5 mm çıktı çok kötüyüm doktor haftaya tekrar görelim seni dedi
Bebek 6 haftalık gözüküyor galiba 1 hafta geriden gelebilir geç döllenme olabilir düşünme bunları benim benekler hep geriden gelip öne geçtiler yani üzme kendiniBenimde 7+0 da 5 mm çıktı çok kötüyüm doktor haftaya tekrar görelim seni dedi
Evet kolon iyi değilmiş o bölgeyi biliyorsa bana tavsiye edecegin bi yer var mı.Evime yakın medilife var pek iyi yorumlar yok reyap hast var oraya daha önceden gitmiştim doktorların çok iyi old düşünmüyorumAaa şişli memorial çok iyi bir hastane ama dediğin gibi fiyat yüksek. Beylikdüzünde Bir hastane seçeceksen kolandan uzak dur canım.
Bu serklaj işlemini herkes atamıyormuş canım dikiş tutmayip düşüyormuş vs riskli gebe lik doktorları atıyor. Bi kaç yere sordum 30 bine kadar cıktı fiyat.Aslimda memorial doğum fiyati 9.500 tl hastası olduğum için muayene de 280 tl bir kaç doktor un fiyati oraya devam edecektim ama serklaj girince araya devam edemiycemAyy Allah yardımcınız olsun o nasıl fiyat öyle
Son adet tarihiniz nedir acaba sanki geç döllenme gibiBenimde bugün 6+6 ama crl 0.54 çıktı gelişmiyor mu acaba bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?