2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım daha hiç doktora görünemedim bile İnşallah haftaya gidcm

Günaydın hamişler çok çok bulantılı bir sabaha daha merhaba dedim kahvaltı bile hazırlayamadım daha. dört gözle rahatlayacağım günleri bekliyorum
Aynen. Öyle hem açık hem hazirlayio yiyemiyorum herşey kokuyor

Midemiz bulansa bi turlu bulanmasa bi turlu ne yapcagimizi sasirmis bi durumdayiz her hamilelik cok farkli geciyo benim iki hamileligimde 3 ay cok kotu midem bulaniyodu simdi reflum var yemek yiyemiyorum insallah guzel bi sekilde geciririz hamileliklerimizi

Selam kızlar bende Kasım annesi olacağım İnşallah.
9 haftalık oldu Bebişim
Bulantı bende de ara ara oluyor ama devamlı değil Allahtan rahatım

Kızlar merhaba ! Ben bugün 7+0 günlük hamileyim doktorum dün kalp atışı için haftaya gel dedi korktum ve ultrason kağıdında crl değeri gelişmiyor sanırım dün 6+6 iken crl değerim 5.4 mm çıktı ben Birinci bebeğimiz sekiz aylıkken kaybettim şimdi ikinci bebeğim mu bunuda kaybedeceğim diye çok korkuyorum bana yardımcı olur musunuz sizin crl değeriniz kaç çıktı bu haftalarda

[QUOTE="armin83, post: 63435861, member: 671583" Bu arada SAT la uyumlu 16 şubat Sat tarihim.Hamileligimide adet tarihinden 4 gün önce silik cizgiyle öğrenmistim.
Işte benim uyumlu değil...Ben 4 haftalık die gittim baya 5 cıktı yani. Erken yumurtlamissindir dedi. Önümüzdeki hafta anliycaz bakalim muayenem var

Canım ben de 7+0 . En son ne zaman doktora gittin kalp atışını duydun mu birde ultrason kagıdında crl değeri ne yazıyor

günaydın herkese

hamilelik kişiye özeldir kızlar. birinin midesi bulanır birinin bulanmaz. birisi birşey hisseder birisi etmez. bence hamilelik günlerinizi kıyaslayıp kendi kendinize endişeli düşüncelere kapılmayın. benim bu ikinci gebeliğim ve dağlar kadar fark var. ilkinde hiç mide sorunu yaşamamışken bunda öğürmekten bir hal oluyorum. mutfağa giremediğim zamanlar oluyor. bebek sağlıklı olsun yeterki bu günlerde geçecek.
ölçümler için de daha önce yazmıştım. usgden usg ye farklılık oluyor. ilk zamanlar ölçümler tutarsız olabiliyor. önemli olan doktorunuzun herşey yolunda demesi.
deneyimli olarak fikirlerimi yazdım yanlış anlamazsınız umarım

Demin tuvalette çamaşırımda hafif leke gördüm açık pembe gibi kusura bakmayın söylüyorum ama küçük de bi parça çok acık pembemsi ne yapmalıyım şimdi ilk defa yaşıyorum bunu uzandım sadece şimdi hafif ağrım da var

Canım ben de 7+0 . En son ne zaman doktora gittin kalp atışını duydun mu birde ultrason kagıdında crl değeri ne yazıyor

Merhaba canım 7+0 iken gittim doktora üç gün önce. Evet dinledik kalp atışını, CRL ultrason kağıdında 14.12 yazıyor. Ancak şöyle ki benim adet döngüm kısa(25-26 gün) bu yüzden yumurtlama günüm erken geliyor, bebekte erken döllendiği için önden gidiyor. Yani geriden gelen bebeklerin aslında gelişimi geriden gelmiyor geç döllenme bebişleri onlar

Benimde 7+0 da 5 mm çıktı çok kötüyüm doktor haftaya tekrar görelim seni dedi

Canım bebeğin geç döllenme olabilir, Sen kötü olursan şimdi bebeğini üzersin, önümüzdeki hafta güzel haberi vereceksin bize. Kuruntu yapıp kendi moralini de bebeğininkini de bozma canım, her şey yolunda demelisin hep. Ayrıca senin son adet tarihin ne zaman canım?.Doğum yapacağın muhtemel tarihe göre şu an 7 değil 6 haftalık hamilesin. 7 haftaya yeni başlamışsın yani.

Son düzenleme:
Bebek 6 haftalık gözüküyor galiba 1 hafta geriden gelebilir geç döllenme olabilir düşünme bunları benim benekler hep geriden gelip öne geçtiler yani üzme kendini

Aaa şişli memorial çok iyi bir hastane ama dediğin gibi fiyat yüksek. Beylikdüzünde Bir hastane seçeceksen kolandan uzak dur canım.
Evet kolon iyi değilmiş o bölgeyi biliyorsa bana tavsiye edecegin bi yer var mı.Evime yakın medilife var pek iyi yorumlar yok reyap hast var oraya daha önceden gitmiştim doktorların çok iyi old düşünmüyorum

Merhabalar, Ankara'da bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Ayy Allah yardımcınız olsun o nasıl fiyat öyle
Bu serklaj işlemini herkes atamıyormuş canım dikiş tutmayip düşüyormuş vs riskli gebe lik doktorları atıyor. Bi kaç yere sordum 30 bine kadar cıktı fiyat.Aslimda memorial doğum fiyati 9.500 tl hastası olduğum için muayene de 280 tl bir kaç doktor un fiyati oraya devam edecektim ama serklaj girince araya devam edemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…