2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah benimde 8+5 gittiğimde 7+5 olarak gözüktü benimde bir sonraki kontrolüm 4 mayıs cinsiyet belli olur demişti doktor
Ben de o haftada gitmiştim , bugün 10 +3 um , benim de kontrolüm 4 mayısta. Deli gibi merak ediyorum. Nasıl iyi mi , bi sıkıntı var mı son zamanlarda rahatladım biraz şükür. Oy le olunca da sevinmeli miyim, korkmalı miyim bilemedim

Ramzi metodu doğruluk payı %97 ymiş Koriyonik villus sol tarafta konumlanmış ise embriyo XX kromozomlarına sahiptir. Bu bebeğin cinsiyetinin kız olduğu anlamına geliyor. Bu methodun güvenilirliği %97.5’dir.

Eğer ultrason görüntüsünde plasenta veya koriyonik villus sağ tarafta konumlanmış ise embriyo XY kromozomlarına sahiptir. Bu bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu anlamına gelir. Bu tekniğin güvenilirliği %97.2’dir.

Merhaba kızlar ‍♀ 12. Haftadayım doktorum folik asıtımı kesmemi soyledi yerine vitamin verdi Vinalac.. fkat dikkatimi çeken vinalac ıcınde de aynı mıktarda golşk asir var . Size verılen vıtamınlerde de varmı isimler neler kızlar soyleyebılırmısınjz

Benim 12. hafta bugün doluyor bir hafta daha folik asit kullan dedi vitamin vermedi aklıma da gelmedi ki sorayım ya

Doktordan geldik arkadaşlar 10+2 ydi normalde döktor 11+1 günlük dedi kan idrar testlerimi yaptırdım haftaya serklaj icin ölçüm yapacak ve 2li testini yaparız dedi.Belki serklaja gerek kalmaz dedi eğer dikiş atılırsa da bu hast 12 bin küsur fiyat verdi keyfim kaçtı biraz

Benim de 3 4 gun oncesine kadar mide bulantisi ve kusma feciydi, simdi sanki azaldi ama devam ediyor az once yine butun yediklerim cikti ve basim agriyor. Ondan dolayi cok anlamadim annelik gibi hissetmiyorum daha cok hasta gibi;(
Bende korkuyla gittim canım bugün çok şükür iyi 11+1 günlük dedi.Haftaya cinsiyeti söyleyebilirmiş

Haklı olarak keyfin kaçmış napalım canım yeter ki sağlıklı olun riskli doğumlar oluyor mesela yine o fiyatlarda. ikiniz de sağlıklı olun da bir şekilde çözülür o iş

Anneler size bişey sormak istiyorum şimdi benim tahmini dogumum 4 kasim doktorumda oyle soyledi peki sezeryan olursak dahami once dogum oluyor oyle bisey duydumda ben sizler ilk dogumunuzu nasil yapmistiniz kafam karıştı

Anneler size bişey sormak istiyorum şimdi benim tahmini dogumum 4 kasim doktorumda oyle soyledi peki sezeryan olursak dahami once dogum oluyor oyle bisey duydumda ben sizler ilk dogumunuzu nasil yapmistiniz kafam karıştı
Genelde sezeryan olacagı zaman bebegin gelisimine bağlı olarak normal dogum tarihinden 1hafta falan önce aliyorlar canim benim bildiğim

Kızlar ben de doktordan geldim. 8+6 idim ama bir hafta öndesin dedi, bebiş 30 mm olmuş, bir de hareket etti, bize şov yaptı adet tarihimi 4 gün öne çekti 9+2 oldu yani, 20 gün sonra da cinsiyeti söyleyeceğim dedi 12 mayısta5-6 gün önce bulantılarım kesilmişti bir sorun yokmuş çok şükür.

Hadi gözün aydın

Aaa cok sevindim cnm nasil ileride cikmis tarih, cok kiside oluyor duyuyorum ama bizde dollenme tarihi de belli. Fazla mi gelismis
Yani transfer tarihim ve son regl tarihimde belli ama doktor bisey demedi haftaya gidince sorarım sonucda döllenmiş embriyoyi koydular bize

Maşallah desenize yavaştan cinsiyetleri ogrenecegiz cok heyecanli

Yani transfer tarihim ve son regl tarihimde belli ama doktor bisey demedi haftaya gidince sorarım sonucda döllenmiş embriyoyi koydular bize
Benimde tup bebek canim ben arastirmistim tabi burdaki annelerde bilir bildigim kadariyla bebek iri oldugunda onden gidermiş doktorlar sitesinde okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…