2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Anneler size bişey sormak istiyorum şimdi benim tahmini dogumum 4 kasim doktorumda oyle soyledi peki sezeryan olursak dahami once dogum oluyor oyle bisey duydumda ben sizler ilk dogumunuzu nasil yapmistiniz kafam karıştı
Sezeryan 1 hafta 10 gün kadar önce oluyor genelde,
ben kızımda sezeryan yapmıştım 39+1 günlükken alınmıştı.
Genelde öyle oluyor diye biliyorum

Anneler size bişey sormak istiyorum şimdi benim tahmini dogumum 4 kasim doktorumda oyle soyledi peki sezeryan olursak dahami once dogum oluyor oyle bisey duydumda ben sizler ilk dogumunuzu nasil yapmistiniz kafam karıştı
Ben ikinci sezeryanımı olacağım nasip olursa canım. Doğum 19kasım görünüyor doktorum bir hafta önce alırız dedi.

Çok sevindim iyi olmanıza. Serklaj işi önemli canım benim kuzenim mesela çok bildiğini sanan bir kız yaşıda 37-38 falan burnunun dikine gider hep bir doktor bulmuş onun peşinden gidip duruo neler çekti hala anlamıo transferi kötüydü 2 kere düşük yaptı. Sonra hamile kaldı serklajı ona yaptırdı tutmadı erken doğum yaptı bebeğini kaybetti şimdi normal yolla hamile kaldı yine serklajı ona yaptırmış bu seferde iltihap yaptı. Adam devlet doktoru ama para alsın diye bunun işlemlerini hep muayenehanede yapıo falan. İyice araştır hangisi içine sinerse ona yaptır canım.

Sezeryan 1 hafta 10 gün kadar önce oluyor genelde,
ben kızımda sezeryan yapmıştım 39+1 günlükken alınmıştı.
Genelde öyle oluyor diye biliyorum

Ben ikinci sezeryanımı olacağım nasip olursa canım. Doğum 19kasım görünüyor doktorum bir hafta önce alırız dedi.
O zaman benim kismet olursa ekimin sonuna dogru olur henuz erken diye doktorumla konusmadim birde ben dogumumu başka sehirde yapmayi dusunuyorum

Hareketlerinİ hissedebilsek anlardık bu zamanlarda evde evhamlanıyoruz

Ayy canım bende 12 mayısta ögreniyorum cinsiyeti hayırlı olduk İnşallah

Ayy canım bende 12 mayısta ögreniyorum cinsiyeti hayırlı olduk İnşallah
Kaç hafta olacaksın canım bende 3 hafta sonra 12 hafta olacağım yüne de kesin olmayacak
Ay acaba ben ayın kaçında ogrenırım tahmını dogum 20 kasım
Ben normalde 12 kasım ama 1 hafta 10 gün geriden geliyoruz muhtemelen 14 hafta gibi kesinleşir 12 de kendini belli eder ama kesin olmaz

Allah kalbine göre versin canım benim galiba mayısta bütün cinsiyetler belli oluyor

snele ben ayniyiz yaa
Bana artik prilam bile fayda etmiyor
Sabir sabir biktim 2 gundur iyiydm diye azaldi bitecek sandim ne yapicaz bilmiyorm bana da ilac fayda etmiyor zofer aliyodum. Bi de kustugum seyden de tiksinti geliyor onun icin artik kusmadigim sey kalmadigi icin hicbisey yiyemiyorum. Bugun artik zorlamicam yemicem dedim daha kotu oldu 10 dakikada bir bos bos ogurdum bu sefer. Dokunsalar aglicam

aynen hicbirseyfayda etmiyor
Meyve yicemdiyorum cilek yiyordum oda gitti
Tepki vermedigim brisey yok

Bende aynıyım. Doktor ilaca başladı ismi prilam oda aşırı uyutuyor cok az bi rahatlama var ama hala perişanım. Hiç keyfim yok konuşasm bile gelmiyor

Ben bugün ilk kez doktora gittim. Bulantım için prilam verdi, akşam 2 ,sabah 1 hap içecekmişim.. umarım işe yarar çünkü kusmaktan zayıflamış durumdayım

Doktor endişe etmemi, bebeğin sağlığını kusarak tehlike atmadığımı, özellikle 4.ay ve sonrasında yediklerimizin mühim olduğunu söyledi. Beni rahatlatmak icin mi söyledi bilemiyorum. Şükür ki bebeğim sağlıklı görünüyormuş, teselli buldum...

Bana ilk gebeliğimde (normal yolla gebelik) zirt pirt progestan iğne vurdular.. kasilmalarim varmis (ki ben bisey hissetmiyordum) bu da dusuk tehlikesi anlamina geliyormuş. 2 haftada bir de doktor gelmemi isterdi.. çok şükür bebeğim 39.haftamda sağlıklı doğdu.

Bu gebeligimde ise (doktora gitmedigim icin olabilir) hic vurulmadim, progestan hap da kullanmadim. Bugun ilk kez doktora gittim ve bir kasilmadan bahsetmedi. ama kan tahlilindeki tsh degerlerimi begenmedi. Bu degerler erken dogum ve dusuk riskine işaret eder, daha detayli bir test daha yaptirmani istiyorum dedi.. belki de tahlilimin neticesinde igne verecektir, biledim..

Ah canim ya inan bende dun iyiyim diyordum hiçbişey yemedim limonlu suyla aksami ettim aksam yatmadan yine cikardim bugunde aksama kadar ne kesiliyir bulantı ne ara veriyor ne durduğumu ne yattigimi biliyorum heran bulanti arada nefes alacak kadar azalmiyor dün ac kalınca geçti sandım Allahım yardim etsin artik bitsin 16 haftaya diyorlar bu seferde ama benim bir gün bile oyle gozumde buyuyor ki

sağlıkla gelecek bebegin!! Benim ilk gebeligim sorunluydu ve ona sag saglim kavustum. Yakin arkadasimin da 1.gebeliginde 4 ay boyunca ciddi kanamalari vardi ve suan (18 ay aralikla ) 2 bebek annesi

Gönlünü ferah tut!Stresten uzak durmaliyiz hepimiz. Guzel dusunmeliyiz

bende ayniyim neyesem kusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…