Sezeryan 1 hafta 10 gün kadar önce oluyor genelde,Anneler size bişey sormak istiyorum şimdi benim tahmini dogumum 4 kasim doktorumda oyle soyledi peki sezeryan olursak dahami once dogum oluyor oyle bisey duydumda ben sizler ilk dogumunuzu nasil yapmistiniz kafam karıştı
Ben ikinci sezeryanımı olacağım nasip olursa canım. Doğum 19kasım görünüyor doktorum bir hafta önce alırız dedi.Anneler size bişey sormak istiyorum şimdi benim tahmini dogumum 4 kasim doktorumda oyle soyledi peki sezeryan olursak dahami once dogum oluyor oyle bisey duydumda ben sizler ilk dogumunuzu nasil yapmistiniz kafam karıştı
Çok sevindim iyi olmanıza. Serklaj işi önemli canım benim kuzenim mesela çok bildiğini sanan bir kız yaşıda 37-38 falan burnunun dikine gider hep bir doktor bulmuş onun peşinden gidip duruo neler çekti hala anlamıo transferi kötüydü 2 kere düşük yaptı. Sonra hamile kaldı serklajı ona yaptırdı tutmadı erken doğum yaptı bebeğini kaybetti şimdi normal yolla hamile kaldı yine serklajı ona yaptırmış bu seferde iltihap yaptı. Adam devlet doktoru ama para alsın diye bunun işlemlerini hep muayenehanede yapıo falan. İyice araştır hangisi içine sinerse ona yaptır canım.Doktordan geldik arkadaşlar 10+2 ydi normalde döktor 11+1 günlük dedi kan idrar testlerimi yaptırdım haftaya serklaj icin ölçüm yapacak ve 2li testini yaparız dedi.Belki serklaja gerek kalmaz dedi eğer dikiş atılırsa da bu hast 12 bin küsur fiyat verdi keyfim kaçtı biraz
Sezeryan 1 hafta 10 gün kadar önce oluyor genelde,
ben kızımda sezeryan yapmıştım 39+1 günlükken alınmıştı.
Genelde öyle oluyor diye biliyorum
O zaman benim kismet olursa ekimin sonuna dogru olurBen ikinci sezeryanımı olacağım nasip olursa canım. Doğum 19kasım görünüyor doktorum bir hafta önce alırız dedi.
snele ben ayniyiz yaaGunaydin, ben malesef cok kotu uyandim. 3 gundur iyiydim bulantilarim bitiyor artik diyordum ama erken konusmusumbasimi kaldiramiyorum bgn
Hareketlerinİ hissedebilsek anlardık bu zamanlarda evde evhamlanıyoruzBen de o haftada gitmiştim , bugün 10 +3 um , benim de kontrolüm 4 mayısta. Deli gibi merak ediyorum. Nasıl iyi mi , bi sıkıntı var mıson zamanlarda rahatladım biraz şükür. Oy le olunca da sevinmeli miyim, korkmalı miyim bilemedim
Ayy canım bende 12 mayısta ögreniyorum cinsiyeti hayırlı olduk İnşallahKızlar ben de doktordan geldim. 8+6 idim ama bir hafta öndesin dedi, bebiş 30 mm olmuş, bir de hareket etti, bize şov yaptıadet tarihimi 4 gün öne çekti 9+2 oldu yani, 20 gün sonra da cinsiyeti söyleyeceğim dedi 12 mayısta 5-6 gün önce bulantılarım kesilmişti bir sorun yokmuş çok şükür.
Bende de öyle prilam hiç fayda etmedi hala bulantı ve kusmalarım devam ne yersem yiyeyim bana şu iyi geliyor diyemedim bi türlümsnele ben ayniyiz yaa
Bana artik prilam bile fayda etmiyor
aynen asermeyi gectim birseyi yiyebilsem keskeBende de öyle prilam hiç fayda etmedi hala bulantı ve kusmalarım devam ne yersem yiyeyim bana şu iyi geliyor diyemedim bi türlüm
Ay acaba ben ayın kaçında ogrenırım tahmını dogum 20 kasımAyy canım bende 12 mayısta ögreniyorum cinsiyeti hayırlı olduk İnşallah♥
Kaç hafta olacaksın canım bende 3 hafta sonra 12 hafta olacağım yüne de kesin olmayacakAyy canım bende 12 mayısta ögreniyorum cinsiyeti hayırlı olduk İnşallah♥
Ben normalde 12 kasım ama 1 hafta 10 gün geriden geliyoruz muhtemelen 14 hafta gibi kesinleşir 12 de kendini belli eder ama kesin olmazAy acaba ben ayın kaçında ogrenırım tahmını dogum 20 kasım
Üç hafta sonra kesin ögrenirsin benimde tahmini doğum 20 kasımAy acaba ben ayın kaçında ogrenırım tahmını dogum 20 kasım
Allah kalbine göre versin canım benimKaç hafta olacaksın canım bende 3 hafta sonra 12 hafta olacağım yüne de kesin olmayacak
Ben normalde 12 kasım ama 1 hafta 10 gün geriden geliyoruz muhtemelen 14 hafta gibi kesinleşir 12 de kendini belli eder ama kesin olmaz
Sabir sabir biktim 2 gundur iyiydm diye azaldi bitecek sandimsnele ben ayniyiz yaa
Bana artik prilam bile fayda etmiyor
aynen hicbirseyfayda etmiyorSabir sabir biktim 2 gundur iyiydm diye azaldi bitecek sandimne yapicaz bilmiyorm bana da ilac fayda etmiyor zofer aliyodum. Bi de kustugum seyden de tiksinti geliyor onun icin artik kusmadigim sey kalmadigi icin hicbisey yiyemiyorum. Bugun artik zorlamicam yemicem dedim daha kotu oldu 10 dakikada bir bos bos ogurdum bu sefer. Dokunsalar aglicam
vallahi ben de öyleyim hala. Her şeyden azar azar yiyorum karnım aç ama midem almıyor. Dün mis gibi yemekler yaptım koca evde oğlan evde 7 yaşında, mecbur yapıyorum arada kalkıp, karantinadan dışarın da söylenmiyor, neyse yemeklerden birer kaşık yiyebildim. Onu bile gece 12ydi sindiremedim. Kızlar ben yemeği yiyip hareketsiz yatıyorum kalkarsam hemen öğh diye tuvalete koşuyorum. Bu arada prilam başlamıştım, o beni tuttu biraz dün ama bugün gene çıkardım. İnsanlar normal halde evde duramazken biz bu halde kalakaldık Allah yardımcımız olsunŞimdi ocakta zencefil limon nane kaynatıyorum belki mideme biraz etkisi olur. Bir an önce bitsin bu süreç, dayanmak çok güç...
Bende aynıyım. Doktor ilaca başladı ismi prilam oda aşırı uyutuyor cok az bi rahatlama var ama hala perişanım. Hiç keyfim yok konuşasm bile gelmiyor
kızlar normal yolla gebe kalanlara doktor düşük olmaması için ilaç iğne bsey veriyor mu ? Bi arkadas tüp bebek yöntemiyle kaldı iğne vuruluyo bana diyo sana neden vermedi ben ilk defa duyuyorum diyor siz kullanıyomusunz öyle seyler?
Ah canim ya inan bende dun iyiyim diyordum hiçbişey yemedim limonlu suyla aksami ettim aksam yatmadan yine cikardim bugunde aksama kadar ne kesiliyir bulantı ne ara veriyor ne durduğumu ne yattigimi biliyorum heran bulanti arada nefes alacak kadar azalmiyor dün ac kalınca geçti sandım Allahım yardim etsin artik bitsin 16 haftaya diyorlar bu seferde ama benim bir gün bile oyle gozumde buyuyor kiSabir sabir biktim 2 gundur iyiydm diye azaldi bitecek sandimne yapicaz bilmiyorm bana da ilac fayda etmiyor zofer aliyodum. Bi de kustugum seyden de tiksinti geliyor onun icin artik kusmadigim sey kalmadigi icin hicbisey yiyemiyorum. Bugun artik zorlamicam yemicem dedim daha kotu oldu 10 dakikada bir bos bos ogurdum bu sefer. Dokunsalar aglicam
Tesekkur ederim arkadaslar, hala kuzumun kalbi atiyordudua edin bize, progestana devam edicem, koyu kahve akintilarim oluyo yatiyorum, ne zaman ve nasil duser ne yasayacagimi hic bilmiyorum, cok korkuyorum kaybekten, ve hepinize Rabbim saglikli bebekler nasip etsin
bende ayniyim neyesem kusuyorumBen bugün ilk kez doktora gittim. Bulantım için prilam verdi, akşam 2 ,sabah 1 hap içecekmişim.. umarım işe yarar çünkü kusmaktan zayıflamış durumdayım
Doktor endişe etmemi, bebeğin sağlığını kusarak tehlike atmadığımı, özellikle 4.ay ve sonrasında yediklerimizin mühim olduğunu söyledi. Beni rahatlatmak icin mi söyledi bilemiyorum. Şükür ki bebeğim sağlıklı görünüyormuş, teselli buldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?