2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar biz geldik kontrolden normalde 10+5 olması gerekiyordu 9+1 gözüktü zaten 2 hafta geriden geliyordu değiştirdik son adet tarihini.. kıpır kıpır hareket ediyordu çok tatlı geldi gözüme 25mm olmuş
maşallah canım kese yuvarlak.kizmi olacak aceba.genelde yuvarlak kese için kız elips için erkek diyorlar oğlumda elipsti

Bende bugun çok zor gecırıuorum midem fena halde bulanıyor yedıklerım gaz yapıyor kabızım zaten nefes alırken bile zorlanıyorum ıcım sıkışıyor sankı ılac ıcmıuorum sadece folık asıt

folik asit hangisini kullanıyorsun günde kactane iciyorsun canim

Bende 2018 Mayıs annelerindeydim hatta ehatsapptan hala konuşuyoruz grubumuz var çoğu ile buluştuk bende istanbuldayım

Aa ben de mayis 2018 anneleri ,kardelen in açtığı gruptaydım. Gruba epey geç katıldım ana çalıştığım için. Normal doguma kafayı taktığım bir dönemdi

maşallah canım kese yuvarlak.kizmi olacak aceba.genelde yuvarlak kese için kız elips için erkek diyorlar oğlumda elipsti
Canım allah sağlıklı uzun ömürlü bir bebek nasip etsin inşallah cinsiyetine takmıyorum çok ama benim kızım var çok şükür bir kızım daha olsun isterim arkadaş olurlar birbirlerine erkek olursa da babasının isteği olmuş olur bu arada kese tutmuyor bende oğlum da yuvarlaktı kızımda elips şeklinde

Aa ben de mayis 2018 anneleri ,kardelen in açtığı gruptaydım. Gruba epey geç katıldım ana çalıştığım için. Normal doguma kafayı taktığım bir dönemdi
Canım grubun yöneticisini hatırlamıyorum ama görmüşüzdür birbirimizi

Merhaba kızlar,okudum yazdıklarınızı,bende yarın gidicem dr a,inşallah hepimizin haberleri çok çok güzel olur...merakla,stresle bekliyorum. Progestan kullanan arkadaşlarım sizinde ağzınizın tadı tuhaf mi,geçmedi bir türlü. Kusmuyorum,hep bi midem tuhaf,progestan a basladgimdan beri

16 hafta nasi dayanirim bilmiyorum yaklasik 4 haftadir cekiyorm bunu 16ya daha 6 hafta var biterim. Istahin degerini anladim... isin kotusu ilk bebegim ve hamilelikten sogudum simdiden komik ama korkuyorm bebegi sevemicem dye sanki hep hasta olucam hic eskisi gibi olamicam gibi gercekten psikolojim bozuldu

Anneler size bişey sormak istiyorum şimdi benim tahmini dogumum 4 kasim doktorumda oyle soyledi peki sezeryan olursak dahami once dogum oluyor oyle bisey duydumda ben sizler ilk dogumunuzu nasil yapmistiniz kafam karıştı

Tahmini doğum tarihi 40.hafta dolumuna göre hesaplanır. Planlı sezeryan doğumda , bebeğin gelişimi tamamlandığı için bebek 38.haftada alınır.

Ben ilk gebeliğimde son dakika sezeryana karar vermiştim. O yüzden 39. Hafta ortalarında dogurdum.

sonuç ne oldu peki normalmi

Maalesef, 39+3 ten sonra sezeryan yanlısı doktorumun yorumlarına daha fazla dayanamadım. Zaten son haftalarda da uyumak, nefes almak zorlaşıyor + reflü başlamıştı..derken pes ettim :)) şimdi kafam rahat,ssvd ihtimalini hiç düşünmem bile sezeryan

aynı durumdayim

Aynı benim ilk hamilelikte ki duygularım. Ama dogum yaptım inanamadım agzımın tadı yerine gelmiş. 9 ay yemediğim et ilk yemek istediğim olmuştu. Yiyordum yiyordum hiç midem bulanmıyordu. Hiç dert etmeyin.i Bu dönem de prileamdr ilacı bana iyi geldi. Gece yatmadan önce 2 tane içiyorum kusmadan günü geçiriyorum.

Iyi aksamlar kasim anneleri bugun bizde kontrole gittik cinsiyet tahminleri yapiliyordu görüntüye gore ben tam anlayamadim nasil benim minige tahmin yapabilecek olan varmi?

Eklentiler

• Screenshot_20200421-205502_Video Player.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar selam yeni katıldım aranıza. Her şey yolunda giderse umarım ben de Kasım annesi olacağım
Bulantısı olan arkadaşlar, bana kola çok iyi geldi tavsiye ederim hemen kesiyor bulantıyı, bir de onun kadar etkili olmasa da maden suyu.
Sulu yemek sebze yemeği falan çok severdim artık yiyemez oldum bulantıdan varsa yoksa makarna, peynir ekmek domates sizde de böyle olan oldu mu?

Benim de öyle canım, ağzımda garip bir tat var. Sanki duvarları ya da balkon demirlerini yalamış gibi ben de kusmuyorum ama midem kötü, özellikle akşam yemeği tam işkence oluyor bana. En başından bu yana günde iki progestan kullanıyorum gece içtiğimi etkisi uyurken hissetmiyorum ama sabahki çok kötü yarın kontrolüm var doktora soracağım ben de, g ü nde bir tane kullansam olmaz mı diye İnşallah kalbimiz atmaya devam ediyordur da iki derse de içerim

Sadece tost patates sade makarna yiyorm kusmazsam

Ya doğum konuşmak için çok erken ama konusu açılmışken ben normal doğum yaptım ama hic normal değildi çok zordu vakumla falan aldılar oğlumu simdi cok kararsizim sezeryan mi normal mi diye 9 ay bunu düsünücem galiba

Bende tam tersi sezeryan sonrası vajinal doğum düşünüyorum doktorum da onaylarsa.. herşey yolunda giderse doktoruma teklif etmek istiyorum ilki erken doğum diye mecburi sezeryan oldu ikinci hemen hamile kaldım diye bu sefer üstünden yaklaşık 2.5 sene geçmiş olacak.. birde benim tansiyon riskim var doktorum sıcak bakmayabilir ama bilmiyorum ilerledikçe göreceğiz

Kızlar merhaba, benim göğüs hassasiyetim ve şişliğim geçti, midem kaynıyor ama bir de kasıklarımda arada kramp gibi oluyor hafif. Sizde durumlar nedir? Göğüs hassasiyetinin geçmesi normal mi ki?
Kaçıncı haftadasin? Benim göğüs ağrım geçmedi bir hafifleme de yok. Sabahları iyi uyanıyorum, öğleye doğru başlıyor şişmeye ve acımaya, günü o şekilde tamamlıyorum. 11.haftamdayim. mide bulantim da geçmedi. Ne zaman geçecek diye bekliyorum. İlk üç aydan sonra azaldığı ya da geçtiği soyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…