maşallah canım kese yuvarlak.kizmi olacak aceba.genelde yuvarlak kese için kız elips için erkek diyorlar oğlumda elipstiKızlar biz geldik kontrolden normalde 10+5 olması gerekiyordu 9+1 gözüktü zaten 2 hafta geriden geliyordu değiştirdik son adet tarihini.. kıpır kıpır hareket ediyordu çok tatlı geldi gözüme 25mm olmuş
folik asit hangisini kullanıyorsun günde kactane iciyorsun canimBende bugun çok zor gecırıuorum midem fena halde bulanıyor yedıklerım gaz yapıyor kabızım zaten nefes alırken bile zorlanıyorum ıcım sıkışıyor sankı ılac ıcmıuorum sadece folık asıt
Bende 2018 Mayıs annelerindeydim hatta ehatsapptan hala konuşuyoruz grubumuz varçoğu ile buluştuk bende istanbuldayım
sonuç ne oldu peki normalmiAa ben de mayis 2018 anneleri ,kardelen in açtığı gruptaydım. Gruba epey geç katıldım ana çalıştığım için. Normal doguma kafayı taktığım bir dönemdi
Canım allah sağlıklı uzun ömürlü bir bebek nasip etsin inşallah cinsiyetine takmıyorum çok ama benim kızım var çok şükür bir kızım daha olsun isterim arkadaş olurlar birbirlerine erkek olursa da babasının isteği olmuş olurmaşallah canım kese yuvarlak.kizmi olacak aceba.genelde yuvarlak kese için kız elips için erkek diyorlar oğlumda elipsti
Canım grubun yöneticisini hatırlamıyorum ama görmüşüzdür birbirimiziAa ben de mayis 2018 anneleri ,kardelen in açtığı gruptaydım. Gruba epey geç katıldım ana çalıştığım için. Normal doguma kafayı taktığım bir dönemdi
16 hafta nasi dayanirim bilmiyorum yaklasik 4 haftadir cekiyorm bunu 16ya daha 6 hafta var biterim. Istahin degerini anladim... isin kotusu ilk bebegim ve hamilelikten sogudum simdiden komik ama korkuyorm bebegi sevemicem dye sanki hep hasta olucam hic eskisi gibi olamicam gibi gercekten psikolojim bozulduAh canim ya inan bende dun iyiyim diyordum hiçbişey yemedim limonlu suyla aksami ettim aksam yatmadan yine cikardim bugunde aksama kadar ne kesiliyir bulantı ne ara veriyor ne durduğumu ne yattigimi biliyorum heran bulanti arada nefes alacak kadar azalmiyor dün ac kalınca geçti sandım Allahım yardim etsin artik bitsin 16 haftaya diyorlar bu seferde ama benim bir gün bile oyle gozumde buyuyor ki
Anneler size bişey sormak istiyorum şimdi benim tahmini dogumum 4 kasim doktorumda oyle soyledi peki sezeryan olursak dahami once dogum oluyor oyle bisey duydumda ben sizler ilk dogumunuzu nasil yapmistiniz kafam karıştı
sonuç ne oldu peki normalmi
aynı durumdayim16 hafta nasi dayanirim bilmiyorum yaklasik 4 haftadir cekiyorm bunu 16ya daha 6 hafta var biterim. Istahin degerini anladim... isin kotusu ilk bebegim ve hamilelikten sogudum simdiden komik ama korkuyorm bebegi sevemicem dye sanki hep hasta olucam hic eskisi gibi olamicam gibi gercekten psikolojim bozuldu
Aynı benim ilk hamilelikte ki duygularım. Ama dogum yaptım inanamadım agzımın tadı yerine gelmiş. 9 ay yemediğim et ilk yemek istediğim olmuştu. Yiyordum yiyordum hiç midem bulanmıyordu. Hiç dert etmeyin.i16 hafta nasi dayanirim bilmiyorum yaklasik 4 haftadir cekiyorm bunu 16ya daha 6 hafta var biterim. Istahin degerini anladim... isin kotusu ilk bebegim ve hamilelikten sogudum simdiden komik ama korkuyorm bebegi sevemicem dye sanki hep hasta olucam hic eskisi gibi olamicam gibi gercekten psikolojim bozuldu
Benim de öyle canım, ağzımda garip bir tat var. Sanki duvarları ya da balkon demirlerini yalamış gibiMerhaba kızlar,okudum yazdıklarınızı,bende yarın gidicem dr a,inşallah hepimizin haberleri çok çok güzel olur...merakla,stresle bekliyorum. Progestan kullanan arkadaşlarım sizinde ağzınizın tadı tuhaf mi,geçmedi bir türlü. Kusmuyorum,hep bi midem tuhaf,progestan a basladgimdan beri
Sadece tost patates sade makarna yiyorm kusmazsamKızlar selam yeni katıldım aranıza. Her şey yolunda giderse umarım ben de Kasım annesi olacağım
Bulantısı olan arkadaşlar, bana kola çok iyi geldi tavsiye ederim hemen kesiyor bulantıyı, bir de onun kadar etkili olmasa da maden suyu.
Sulu yemek sebze yemeği falan çok severdim artık yiyemez oldum bulantıdan varsa yoksa makarna, peynir ekmek domatessizde de böyle olan oldu mu?
Bende tam tersi sezeryan sonrası vajinal doğum düşünüyorum doktorum da onaylarsa.. herşey yolunda giderse doktoruma teklif etmek istiyorum ilki erken doğum diye mecburi sezeryan oldu ikinci hemen hamile kaldım diye bu sefer üstünden yaklaşık 2.5 sene geçmiş olacak.. birde benim tansiyon riskim var doktorum sıcak bakmayabilir ama bilmiyorum ilerledikçe göreceğizYa doğum konuşmak için çok erken ama konusu açılmışken ben normal doğum yaptım ama hic normal değildi çok zordu vakumla falan aldılar oğlumu simdi cok kararsizim sezeryan mi normal mi diye 9 ay bunu düsünücem galiba
Kaçıncı haftadasin? Benim göğüs ağrım geçmedi bir hafifleme de yok. Sabahları iyi uyanıyorum, öğleye doğru başlıyor şişmeye ve acımaya, günü o şekilde tamamlıyorum. 11.haftamdayim. mide bulantim da geçmedi. Ne zaman geçecek diye bekliyorum. İlk üç aydan sonra azaldığı ya da geçtiği soyleniyorKızlar merhaba, benim göğüs hassasiyetim ve şişliğim geçti, midem kaynıyor ama bir de kasıklarımda arada kramp gibi oluyor hafif. Sizde durumlar nedir? Göğüs hassasiyetinin geçmesi normal mi ki?
Aynen , ben de .. ve bugün tartıldım,4 haftada 3 kg vermişim!! Aç bile olsam ögürüyorum.. doktorun verdiği ilacı bu akşam içeceğim ,umarim işe yarar!Sadece tost patates sade makarna yiyorm kusmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?