2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimde tansiyondan kaynaklı doğuma 4gun kala suni sancıyla normal doğuma aldılar bu kez ne olur bilmiyorum

Benimde tansiyondan kaynaklı doğuma 4gun kala suni sancıyla normal doğuma aldılar bu kez ne olur bilmiyorum
Aslında tansiyon problemi olanlara normal doğum yapmıyorlar sana nasıl yapmışlar bir tanıdık hellp sendromu oldu bu yüzden devlet hastanesinde

Normal dogum yanlısı bir doktor ise şansın var ama benim doktorum gibi daha sorunsuz, risksiz doguma yönelten bir doktorun varsa izin vermeme ihtimali yüksek. Bu noktada doktor seçimi çok mühim.. zamanında avrupa yakasında diye dert etmeyip Yusuf Olgaç a gitseydim eminim normal dogum yapabilirdim, epey cesaretliydim ve kararlıydım. Ama mevcut doktorum çok iyi bir doktor olsa da riske asla girmeyecek biri, dolayısıyla beni son haftalarda devamlı sezaryene yönlendirdi. normal dogum yapamayacağımı söyleyip durdu.. bayağı kavga ettik bu anlamda ve neticede ben pes ettigim için onun dediği oldu..

Aslında tansiyon problemi olanlara normal doğum yapmıyorlar sana nasıl yapmışlar bir tanıdık hellp sendromu oldu bu yüzden devlet hastanesinde
Oldukca zordu bende devlet hastanesinde yaptım yaşımda küçüktü ne derlerse onu yaptım haliyle ama cok sükür bir hasar sorun olmadı oglumda da bendede darısı bu doğuma inslh saglikla kucagimiza alalim inslhh

Ben şu an dokuzuncu hafta içindeyim. Göğüs ağrısı arada oluyor. Arada şişiyor hassaslaşı yor arada eskisi gibi oluyor. Mide bulantım var ama kusacak kadar değil. Progestan çok kötü etkiliyor beni. Belki ondandır. Yarın doktorla konuşucam ilaçla ilgili

Benim de o şekildeydi 7.-8. haftalar özellikle bir ara göğüs ağrım da yoktu. Bir kaç gün olmamisti sonra tekrar başladı. Ben de hiç kusmadim, bulantıdan çok gaz şişkinlik ve tiksinti. Progestan neden kullanıyorsun kahverengi akintin mi var?

Kola vb. Gazlı içecekler asla içmek yasak dedi benim Dr.

Benim daha önceden kimyasal düştüğüm var. O nedenle progestanı tedbir amaçlı vermişti hoca. Bende luteal faz yetmezliği olduğunu düşünüyor. Diğer tahlillerim temiz çünkü. Bir de kan sulandırıcı iğne var tabii. Tiksinti işte bendeki de. Özellikle etten tiksindim. Göğüslerim tam şişmesi bakalım durum ne yarın görücem. Ara ara şişiyor iniyor kafasına göre benim ilk bebek olunca ne normal ne değil anlayamıyorum

Canım zaten ilk 3 ay hamile moduna girmek pek mumkun olmuyor adaptasyon sureci sabırla 2. Trimester i bekliyorum benimde ne görsem icim kalkiyor bir yandan diyorum bunun etkisiyle kilo almıyorum bu aylarda gereksiz çünkü kilo alımı Allahım sen yardim et inşallah 16 lara kalmayiz 12 de biter bizimde

Ay asla gormeye bile dayanamıyorum ben kolayı nasil olmuş da sana etki etmis bilemedim

Canim masallah önde bile çıkmışsınız.. Ama serklaj icin ücret gerçekten cokmus

İnşallah canım benim sağlıkla al i...

Canim vajinadan koysana hicbir yan etkisi olmuyo

Cogu arkadasinin durumu ayni malesef yemek yemeyi doya doya su icmeyi ozledim insallah cabuk gecerde hamileligin tadina variriz

Benim de bir kimyasal gebelik bir de 8. Haftada bebeğin kalbi durması sonucu dusugum olmuştu. Kimyasal gebeliğim düşükten saymiyoruz demişti doktor regli gibi olmuştum. Diğerinde ise kanamalı geçmişti, progestanla durdurmuslardi ama yine de düşük oldu. Kromozom hatası olabilir dedi doktor. Pıhtılaşma sorunum falan çıkmamıştı. Bu hamileliligimde yerleşme kanaması da dahil herhangibir leke dahi gelmedi. 11. Haftaya girdim. Normal gözüküyor şimdilik.

Ay asla gormeye bile dayanamıyorum ben kolayı nasil olmuş da sana etki etmis bilemedim
Ben de tesadüfen çok bulantı olduğu bir akşam eşim yanımda kola içerken bir yudum aldım rahatladığımı hissettim öylelikle keşfettim onun dışında limon yemek de iyi geliyor hafif tuzlanmış. Yiyebilirsen tavsiye ederim senin bulantın çoktu değil mi?

İnşallah sonuna kadar güzel gitsin canım dediğin doğru kimyasalı saynıyorlar ama beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…