- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Benimde tansiyondan kaynaklı doğuma 4gun kala suni sancıyla normal doğuma aldılar bu kez ne olur bilmiyorumBende tam tersi sezeryan sonrası vajinal doğum düşünüyorum doktorum da onaylarsa.. herşey yolunda giderse doktoruma teklif etmek istiyorum ilki erken doğum diye mecburi sezeryan oldu ikinci hemen hamile kaldım diye bu sefer üstünden yaklaşık 2.5 sene geçmiş olacak.. birde benim tansiyon riskim var doktorum sıcak bakmayabilir ama bilmiyorum ilerledikçe göreceğiz
Aslında tansiyon problemi olanlara normal doğum yapmıyorlar sana nasıl yapmışlar bir tanıdık hellp sendromu oldu bu yüzden devlet hastanesindeBenimde tansiyondan kaynaklı doğuma 4gun kala suni sancıyla normal doğuma aldılar bu kez ne olur bilmiyorum
Bende tam tersi sezeryan sonrası vajinal doğum düşünüyorum doktorum da onaylarsa.. herşey yolunda giderse doktoruma teklif etmek istiyorum ilki erken doğum diye mecburi sezeryan oldu ikinci hemen hamile kaldım diye bu sefer üstünden yaklaşık 2.5 sene geçmiş olacak.. birde benim tansiyon riskim var doktorum sıcak bakmayabilir ama bilmiyorum ilerledikçe göreceğiz
Oldukca zordu bende devlet hastanesinde yaptım yaşımda küçüktü ne derlerse onu yaptım haliyle ama cok sükür bir hasar sorun olmadı oglumda da bendede darısı bu doğuma inslh saglikla kucagimiza alalim inslhhAslında tansiyon problemi olanlara normal doğum yapmıyorlar sana nasıl yapmışlar bir tanıdık hellp sendromu oldu bu yüzden devlet hastanesinde
Ben acken daha cok oguruyorum sankiAynen , ben de .. ve bugün tartıldım,4 haftada 3 kg vermişim!! Aç bile olsam ögürüyorum.. doktorun verdiği ilacı bu akşam içeceğim ,umarim işe yarar!
Ben şu an dokuzuncu hafta içindeyim. Göğüs ağrısı arada oluyor. Arada şişiyor hassaslaşı yor arada eskisi gibi oluyor. Mide bulantım var ama kusacak kadar değil. Progestan çok kötü etkiliyor beni. Belki ondandır. Yarın doktorla konuşucam ilaçla ilgiliKaçıncı haftadasin? Benim göğüs ağrım geçmedi bir hafifleme de yok. Sabahları iyi uyanıyorum, öğleye doğru başlıyor şişmeye ve acımaya, günü o şekilde tamamlıyorum. 11.haftamdayim. mide bulantim da geçmedi. Ne zaman geçecek diye bekliyorum. İlk üç aydan sonra azaldığı ya da geçtiği soyleniyor
Benim de o şekildeydi 7.-8. haftalar özellikle bir ara göğüs ağrım da yoktu. Bir kaç gün olmamisti sonra tekrar başladı. Ben de hiç kusmadim, bulantıdan çok gaz şişkinlik ve tiksinti. Progestan neden kullanıyorsun kahverengi akintin mi var?Ben şu an dokuzuncu hafta içindeyim. Göğüs ağrısı arada oluyor. Arada şişiyor hassaslaşı yor arada eskisi gibi oluyor. Mide bulantım var ama kusacak kadar değil. Progestan çok kötü etkiliyor beni. Belki ondandır. Yarın doktorla konuşucam ilaçla ilgili
Kola vb. Gazlı içecekler asla içmek yasak dedi benim Dr.Kızlar selam yeni katıldım aranıza. Her şey yolunda giderse umarım ben de Kasım annesi olacağım
Bulantısı olan arkadaşlar, bana kola çok iyi geldi tavsiye ederim hemen kesiyor bulantıyı, bir de onun kadar etkili olmasa da maden suyu.
Sulu yemek sebze yemeği falan çok severdim artık yiyemez oldum bulantıdan varsa yoksa makarna, peynir ekmek domatessizde de böyle olan oldu mu?
Benim daha önceden kimyasal düştüğüm var. O nedenle progestanı tedbir amaçlı vermişti hoca. Bende luteal faz yetmezliği olduğunu düşünüyor. Diğer tahlillerim temiz çünkü. Bir de kan sulandırıcı iğne var tabii. Tiksinti işte bendeki de. Özellikle etten tiksindim.Benim de o şekildeydi 7.-8. haftalar özellikle bir ara göğüs ağrım da yoktu. Bir kaç gün olmamisti sonra tekrar başladı. Ben de hiç kusmadim, bulantıdan çok gaz şişkinlik ve tiksinti. Progestan neden kullanıyorsun kahverengi akintin mi var?
Canım zaten ilk 3 ay hamile moduna girmek pek mumkun olmuyor adaptasyon sureci sabırla 2. Trimester i bekliyorum benimde ne görsem icim kalkiyor bir yandan diyorum bunun etkisiyle kilo almıyorum bu aylarda gereksiz çünkü kilo alımı Allahım sen yardim et inşallah 16 lara kalmayiz 12 de biter bizimde16 hafta nasi dayanirim bilmiyorum yaklasik 4 haftadir cekiyorm bunu 16ya daha 6 hafta var biterim. Istahin degerini anladim... isin kotusu ilk bebegim ve hamilelikten sogudum simdiden komik ama korkuyorm bebegi sevemicem dye sanki hep hasta olucam hic eskisi gibi olamicam gibi gercekten psikolojim bozuldu
Ay asla gormeye bile dayanamıyorum ben kolayı nasil olmuş da sana etki etmis bilemedimKızlar selam yeni katıldım aranıza. Her şey yolunda giderse umarım ben de Kasım annesi olacağım
Bulantısı olan arkadaşlar, bana kola çok iyi geldi tavsiye ederim hemen kesiyor bulantıyı, bir de onun kadar etkili olmasa da maden suyu.
Sulu yemek sebze yemeği falan çok severdim artık yiyemez oldum bulantıdan varsa yoksa makarna, peynir ekmek domatessizde de böyle olan oldu mu?
Canim masallah önde bile çıkmışsınız.. Ama serklaj icin ücret gerçekten cokmusDoktordan geldik arkadaşlar 10+2 ydi normalde döktor 11+1 günlük dedi kan idrar testlerimi yaptırdım haftaya serklaj icin ölçüm yapacak ve 2li testini yaparız dedi.Belki serklaja gerek kalmaz dedi eğer dikiş atılırsa da bu hast 12 bin küsur fiyat verdi keyfim kaçtı biraz
İnşallah canım benimbenimde öyle ama ben sen gibi rahat değilim canım ya korkuyorum bebek saglıklımıdır kalbi atıyomudur diye dusunupduruyorum muayene süresi gelene kadarben biraz zor gebe kaldım tüp bebek yaptırıcaktım supriz sekilde gebe kaldgmı ögrendimm mucizem o benim hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza tek duam tek dileğim o...
Canim vajinadan koysana hicbir yan etkisi olmuyoBenim de öyle canım, ağzımda garip bir tat var. Sanki duvarları ya da balkon demirlerini yalamış gibiben de kusmuyorum ama midem kötü, özellikle akşam yemeği tam işkence oluyor bana. En başından bu yana günde iki progestan kullanıyorum gece içtiğimi etkisi uyurken hissetmiyorum ama sabahki çok kötü yarın kontrolüm var doktora soracağım ben de, g ü nde bir tane kullansam olmaz mı diye İnşallah kalbimiz atmaya devam ediyordur da iki derse de içerim
Onu duydum ama doktora sormadan yapmak istemedimCanim vajinadan koysana hicbir yan etkisi olmuyo
Biliyorum canım yarım bardak kadar yudum yudum içiyorum mecburiyettenKola vb. Gazlı içecekler asla içmek yasak dedi benim Dr.
Benim de bir kimyasal gebelik bir de 8. Haftada bebeğin kalbi durması sonucu dusugum olmuştu. Kimyasal gebeliğim düşükten saymiyoruz demişti doktor regli gibi olmuştum. Diğerinde ise kanamalı geçmişti, progestanla durdurmuslardi ama yine de düşük oldu. Kromozom hatası olabilir dedi doktor. Pıhtılaşma sorunum falan çıkmamıştı. Bu hamileliligimde yerleşme kanaması da dahil herhangibir leke dahi gelmedi. 11. Haftaya girdim. Normal gözüküyor şimdilik.Benim daha önceden kimyasal düştüğüm var. O nedenle progestanı tedbir amaçlı vermişti hoca. Bende luteal faz yetmezliği olduğunu düşünüyor. Diğer tahlillerim temiz çünkü. Bir de kan sulandırıcı iğne var tabii. Tiksinti işte bendeki de. Özellikle etten tiksindim.Göğüslerim tam şişmesi bakalım durum ne yarın görücem. Ara ara şişiyor iniyor kafasına göre benim ilk bebek olunca ne normal ne değil anlayamıyorum
Ben de tesadüfen çok bulantı olduğu bir akşam eşim yanımda kola içerken bir yudum aldım rahatladığımı hissettim öylelikle keşfettimAy asla gormeye bile dayanamıyorum ben kolayı nasil olmuş da sana etki etmis bilemedim
İnşallah sonuna kadar güzel gitsin canımBenim de bir kimyasal gebelik bir de 8. Haftada bebeğin kalbi durması sonucu dusugum olmuştu. Kimyasal gebeliğim düşükten saymiyoruz demişti doktor regli gibi olmuştum. Diğerinde ise kanamalı geçmişti, progestanla durdurmuslardi ama yine de düşük oldu. Kromozom hatası olabilir dedi doktor. Pıhtılaşma sorunum falan çıkmamıştı. Bu hamileliligimde yerleşme kanaması da dahil herhangibir leke dahi gelmedi. 11. Haftaya girdim. Normal gözüküyor şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?