2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet cok fazla canım bende günde 2 bazen 3 limon sıkıp içiyorum ama korkuyorum artık

Saglikla devam etsin insallah

Benim doktorlarım genelde riske girmek istemiyor normal doğum yanlıları da bana sezeryan dedi bir anda tansiyon yükselip kriz geçirme riskinden dolayı bu hamileliğim sorunsuz gidiyor kanama bile olmadı ama bilemiyorum tabiki bu doktor yeni ve çok seveni olan biri
Oldukca zordu bende devlet hastanesinde yaptım yaşımda küçüktü ne derlerse onu yaptım haliyle ama cok sükür bir hasar sorun olmadı oglumda da bendede darısı bu doğuma inslh saglikla kucagimiza alalim inslhh
İnşallah canım zor olmuş devlette zorluyorlar malesef.. dediğim kişi de kriz geçirdikten sonra bile zorlamışlar doğum yapsın diye en son insaflı bir doktor zisdzeryana alın demiş yoksa kadın doğuramayacaktı bebeği karnında 500 gr kaybetmişti 2 günde

İyi geceler arkadaşlar. İstanbul Avrupa yakasında ikili tarama testini nerede yaptıracaksınız? Benim sürekli gittiğim hastane devlet hastanesi ve korona virüs testi yapılıyor Dr randevu oluşturdu ama oraya gitmek istemiyorum özel yada devlet önerebileceğiniz bir Dr var mı?

ya benimde doktorum çok gaza getirmişti sen 5 kaya kadar normal doğurabilirsin diye sonuç 12 saat sünni sancı ile 2.5 kg bebeyi doguramadimanneme eğer zaman geçmiş olsa tekrar normal doğumu denerdim dedim geçen gün git aynı yerden alsınlar delimisin ne deneyeceksin dedi

Benim 12. hafta bugün doluyor bir hafta daha folik asit kullan dedi vitamin vermedi aklıma da gelmedi ki sorayım ya
Folik ast kaç mcg lik kullanıyorsun peki? Istersen telefondan dktoruna yaz vitamıne baslatılıyor genelde unuttu mu acaba birde cinsiyeti öğrenebildn miiii:) ne zaman öğrenebilirmissin birşey dedimi

Ben ikili testi yaptırmıcam dün doktora gittim soyledi yaptırmıcam dedn cunku ogrensemde iyileştirme adjna hiçbir mudahele yapılamazmıs oyuzden kafamı karıstırıp uzulmeme gerek yok diye dusundum. İkili test eger yapılabılıyorsa kucuk poliklinik gibi özel hastaneler var pandemi olmayan hastaneler oraları arayıp bilgi alabilirsin. Hastane hastane ara bence

Nasıl yani bebek sol tarafımdaysa kız sağdaysa erkek mi demek istiyorsunuz:)

Merhaba kızlar benim de tiksinme olaylarım başladı kalıp sabundan , ekmeğin kokusuna kadar herşeyden tiksiniyorum yemek kokuları beni maf ediyo kusmadım daha ama midem sürekli ayakta ve sürekli midem de taş varmış gibi bi ağırlık dün yoğurt yiyeyim dedim o bile koktu tiksinme hissine de iyi geliyor mu pelikan sadece kusma için mi kullanıyorsunuz arkadaşlar Y Yasinin_Annesi sen nerelerdesin canım göremedim bayadır seni ?

Bende mesela hiç kusma yok ama tiksinme hayatımı alt üst etti.

Inşallah canım,bana bırakırdı şimdi geldim dr dan ,kanamam,lekelemem başlarsa 1 adet al dedi..Inşallah atıyordur canım,inan ben hep dr a korkuyla duayla gidiyorum.

Canım benim dr sonomed e yönlendirdi,haftaya gidicem inşallah, kadikoydeymis.miyom var bende de detaylı ona da bakılsın diye dedi.

Cinsiyetle ilgili bisi dedi mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…