Evet cok fazla canım bende günde 2 bazen 3 limon sıkıp içiyorum ama korkuyorum artıkBen de tesadüfen çok bulantı olduğu bir akşam eşim yanımda kola içerken bir yudum aldım rahatladığımı hissettim öylelikle keşfettim ☺ onun dışında limon yemek de iyi geliyor hafif tuzlanmış. Yiyebilirsen tavsiye ederim senin bulantın çoktu değil mi?
Saglikla devam etsin insallahBenim de bir kimyasal gebelik bir de 8. Haftada bebeğin kalbi durması sonucu dusugum olmuştu. Kimyasal gebeliğim düşükten saymiyoruz demişti doktor regli gibi olmuştum. Diğerinde ise kanamalı geçmişti, progestanla durdurmuslardi ama yine de düşük oldu. Kromozom hatası olabilir dedi doktor. Pıhtılaşma sorunum falan çıkmamıştı. Bu hamileliligimde yerleşme kanaması da dahil herhangibir leke dahi gelmedi. 11. Haftaya girdim. Normal gözüküyor şimdilik.
Ben de bir ara limonlu su limonlu ayva fln yiyordum bu sefer kusarken yemek borumu asit dokmusler gibi buram buram yakiyor bir de onun agrisina katlaniyordumEvet cok fazla canım bende günde 2 bazen 3 limon sıkıp içiyorum ama korkuyorum artık
Ben sadece çiğ sebze ya da meyve yiyebiliyorum birde sanki cips de iyi geliyor çok sağlıklı birşey değil yerken bile vicdan azabı yaşıyorum ama inanılacak gibi değil midemi tutuyorSadece tost patates sade makarna yiyorm kusmazsam
Folıdoce günde 1folik asit hangisini kullanıyorsun günde kactane iciyorsun canim
Benim doktorlarım genelde riske girmek istemiyor normal doğum yanlıları da bana sezeryan dedi bir anda tansiyon yükselip kriz geçirme riskinden dolayı bu hamileliğim sorunsuz gidiyor kanama bile olmadı ama bilemiyorum tabiki bu doktor yeni ve çok seveni olan biriNormal dogum yanlısı bir doktor ise şansın var ama benim doktorum gibi daha sorunsuz, risksiz doguma yönelten bir doktorun varsa izin vermeme ihtimali yüksek. Bu noktada doktor seçimi çok mühim.. zamanında avrupa yakasında diye dert etmeyip Yusuf Olgaç a gitseydim eminim normal dogum yapabilirdim, epey cesaretliydim ve kararlıydım. Ama mevcut doktorum çok iyi bir doktor olsa da riske asla girmeyecek biri, dolayısıyla beni son haftalarda devamlı sezaryene yönlendirdi. normal dogum yapamayacağımı söyleyip durdu.. bayağı kavga ettik bu anlamda ve neticede ben pes ettigim için onun dediği oldu..
İnşallah canım zor olmuş devlette zorluyorlar malesef.. dediğim kişi de kriz geçirdikten sonra bile zorlamışlar doğum yapsın diye en son insaflı bir doktor zisdzeryana alın demiş yoksa kadın doğuramayacaktı bebeği karnında 500 gr kaybetmişti 2 gündeOldukca zordu bende devlet hastanesinde yaptım yaşımda küçüktü ne derlerse onu yaptım haliyle ama cok sükür bir hasar sorun olmadı oglumda da bendede darısı bu doğuma inslh saglikla kucagimiza alalim inslhh
ya benimde doktorum çok gaza getirmişti sen 5 kaya kadar normal doğurabilirsin diye sonuç 12 saat sünni sancı ile 2.5 kg bebeyi doguramadimMaalesef, 39+3 ten sonra sezeryan yanlısı doktorumun yorumlarına daha fazla dayanamadım. Zaten son haftalarda da uyumak, nefes almak zorlaşıyor + reflü başlamıştı..derken pes ettim :)) şimdi kafam rahat,ssvd ihtimalini hiç düşünmem bilesezeryan
Folik ast kaç mcg lik kullanıyorsun peki? Istersen telefondan dktoruna yaz vitamıne baslatılıyor genelde unuttu mu acabaBenim 12. hafta bugün doluyor bir hafta daha folik asit kullan dedi vitamin vermedi aklıma da gelmedi ki sorayım ya
Ben ikili testi yaptırmıcam dün doktora gittim soyledi yaptırmıcam dedn cunku ogrensemde iyileştirme adjna hiçbir mudahele yapılamazmıs oyuzden kafamı karıstırıp uzulmeme gerek yok diye dusundum. İkili test eger yapılabılıyorsa kucuk poliklinik gibi özel hastaneler var pandemi olmayan hastaneler oraları arayıp bilgi alabilirsin. Hastane hastane ara benceİyi geceler arkadaşlar. İstanbul Avrupa yakasında ikili tarama testini nerede yaptıracaksınız? Benim sürekli gittiğim hastane devlet hastanesi ve korona virüs testi yapılıyor Dr randevu oluşturdu ama oraya gitmek istemiyorum özel yada devlet önerebileceğiniz bir Dr var mı?
Nasıl yani bebek sol tarafımdaysa kız sağdaysa erkek mi demek istiyorsunuz:)Ramzi metodu doğruluk payı %97 ymiş Koriyonik villus sol tarafta konumlanmış ise embriyo XX kromozomlarına sahiptir. Bu bebeğin cinsiyetinin kız olduğu anlamına geliyor. Bu methodun güvenilirliği %97.5’dir.
Eğer ultrason görüntüsünde plasenta veya koriyonik villus sağ tarafta konumlanmış ise embriyo XY kromozomlarına sahiptir. Bu bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu anlamına gelir. Bu tekniğin güvenilirliği %97.2’dir.
Bu teoride böyleymişNasıl yani bebek sol tarafımdaysa kız sağdaysa erkek mi demek istiyorsunuz:)
Bebeginiz hangi tarafınızda ama erken dönemdeki ultrason resimleri önemliNasıl yani bebek sol tarafımdaysa kız sağdaysa erkek mi demek istiyorsunuz:)
Bende mesela hiç kusma yok ama tiksinme hayatımı alt üst etti.Merhaba kızlar benim de tiksinme olaylarım başladı kalıp sabundan , ekmeğin kokusuna kadar herşeyden tiksiniyorum yemek kokuları beni maf ediyo kusmadım daha ama midem sürekli ayakta ve sürekli midem de taş varmış gibi bi ağırlıkdün yoğurt yiyeyim dedim o bile koktu tiksinme hissine de iyi geliyor mu pelikan sadece kusma için mi kullanıyorsunuz arkadaşlar Y Yasinin_Annesi sen nerelerdesin canım göremedim bayadır seni ?
bende de kusma.ogurme yok.inanilmaz bir iştahsızlık var 3 kg vermişim zaten .midem kasiliyor taş gibi.resmenBende mesela hiç kusma yok ama tiksinme hayatımı alt üst etti.
Inşallah canım,bana bırakırdı şimdi geldim dr dan ,kanamam,lekelemem başlarsa 1 adet al dedi..Inşallah atıyordur canım,inan ben hep dr a korkuyla duayla gidiyorum.Benim de öyle canım, ağzımda garip bir tat var. Sanki duvarları ya da balkon demirlerini yalamış gibiben de kusmuyorum ama midem kötü, özellikle akşam yemeği tam işkence oluyor bana. En başından bu yana günde iki progestan kullanıyorum gece içtiğimi etkisi uyurken hissetmiyorum ama sabahki çok kötü yarın kontrolüm var doktora soracağım ben de, g ü nde bir tane kullansam olmaz mı diye İnşallah kalbimiz atmaya devam ediyordur da iki derse de içerim
Canım benim dr sonomed e yönlendirdi,haftaya gidicem inşallah, kadikoydeymis.miyom var bende de detaylı ona da bakılsın diye dedi.İyi geceler arkadaşlar. İstanbul Avrupa yakasında ikili tarama testini nerede yaptıracaksınız? Benim sürekli gittiğim hastane devlet hastanesi ve korona virüs testi yapılıyor Dr randevu oluşturdu ama oraya gitmek istemiyorum özel yada devlet önerebileceğiniz bir Dr var mı?
Cinsiyetle ilgili bisi dedi mi canımKızlar dr geldim ,çok şükür önce 1 hafta gerideydi,sonra 4 gün öndeydi,şimdi tam gününde 11+2 cıktı.hic kımıldamadı ama dr normal dedi.sabah 8.30 randevum.uyuyordu.Rabbim hepimize saglik sıhhat versin insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?