2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Nasip olur ise Kasım 2020 de üçüncü kez anne olacağım.
Türkiye de ilk doğumum olacak.
Lütfen bilgi sahibi olanlar yazabilir mi?
Türkiye de özel hastaneler de babalar doğuma girebilir mi?
Daha evvel ki doğumlarımda eşim yanımdaydı.
Fakat Türkiye de doğum yapmadım.
Henüz doğuma çok olsa da düşünüyorum nasıl izin alabiliriz diye...
Dua ile.

Girebiliyor canım,dr insiyatifine kalmış.

Girebiliyor canım,dr insiyatifine kalmış.

Ah süper.
Yüksek riskli gebelik olduğu için bu zamana kadar sorma gereği hiss etmedim.
Ne olacağını bilmediğimizden.
Fakat nasip olur da bir sonra ki kontrolde herşey yolunda ise soracağım mutlaka.
Malesef kesin bir doktor ve bir hastane de seç(e)medik.
Hayırlısı bakalım.

Inşallah canım,bana bırakırdı şimdi geldim dr dan ,kanamam,lekelemem başlarsa 1 adet al dedi..Inşallah atıyordur canım,inan ben hep dr a korkuyla duayla gidiyorum.
İnşallah canım bakalım bana ne diyecek. Bıraksam çok iyi aslında mafediyor günümü üç ayı bir atlatabilsek daha rahatlarız herhalde... Gerçi her dönem ayrı düşünceler

aynen hicbirseyfayda etmiyor
Meyve yicemdiyorum cilek yiyordum oda gitti
Tepki vermedigim brisey yok
Kızlar bulantısı çok ama çok olanlar ilk gebeligimde boğazım kaniuordu artık kusmaktan. Bunda prilam kullanıyorum zirve yaptığında yine çıkarıyorum ama genelde iyiyim kabızlık dışında hiç merak etmeyin 14.haftadan sonra azalarak bitecek ve sonra inanılmaz bir iştah basliycak . Ye ye doyamiycaksiniz . Sabir kizlar çok iyi olacaksiniz

cnm bana prilamda fayda etmedi yaa
Midem fena

:))) herbirimizin deneyimi farklı. En nihayetinde muhim olan sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızdı Şükür diyip geçiyoruz

Bana prilam iyi geldi gibi, uzun zaman sonra bu sabah iyi hissederek basladim güne. Bu huzuru özlemişim! Hamilelikten çok hasta gibi hissetmek, tum gun her şeye öğürmek, ne yesek kusmak cidden yorucu. Verdiğim kiloları bir an evvel geri almak istiyorum.. çünkü annelik

ay varya delirecem abartmiyorum
Azaz visnesuyu iicyirdum oda gitti
Off yani neyesem cikiyor

Yaaa ben de su içsem kusuyorum diyorum abartılı geliyor kulağa ama gerçek bu. Tuhaf bir his bu bulantı. Bir de azıcık bile sindiremeden, içtiğim anda geri geliyor hastaymışım gibi..

Prilam in sana iyi gelmemesi kötü olmus cnm. ben ilk kez dün gece içtim daha iyi hissediyorum.. psikolojik mi bilmiyorum ama kahvaltıda da iyiydim, öğürmeden geçti şimdilik.

Premesis plus ve dramamine yazmıştı kızlar, bulantıya iyi geliyor diye not almıştım. doktoruna danışıp bu ilaçları da denesen?

isin kotusu ilacdailaca geri geliyor birsuru ilacevrdi 2gundur icemuyirum geri cikiyor
Bana serum lazim hastaneler virus
Doktorda prilami artir dedi sadece
Ama ilkbasta iyigeldi şimdi gelmiyor iyi
Bunyem alsiti sanirim

Folik ast kaç mcg lik kullanıyorsun peki? Istersen telefondan dktoruna yaz vitamıne baslatılıyor genelde unuttu mu acaba birde cinsiyeti öğrenebildn miiii:) ne zaman öğrenebilirmissin birşey dedimi
Cinsiyeti öğrendim kız benim arkadaşlarımın hepsi folik asit, d vitamini, kan ve magnezyum şeklinde ilerlemiş o yüzden vitamine çok takılmıyorum zatenn iki hafta sonra kontrolüm var. Folik asit 400 mcg diye hatırlıyorum

isin kotusu ilacdailaca geri geliyor birsuru ilacevrdi 2gundur icemuyirum geri cikiyor
Bana serum lazim hastaneler virus
Doktorda prilami artir dedi sadece
Ama ilkbasta iyigeldi şimdi gelmiyor iyi
Bunyem alsiti sanirim

olabilir.. 16.haftadan sonra hormon artışı yavaşladığı için bulantıların azalacağı söyleniyor. Bulantının sebebi ani hormon artışının midesi hassas kişilere dokunmasıymış. Tek çare sabredip beklemek gibi duruyor maalesef.

Hayat öyle tuhaf ki.. ilk gebeliğimde de bulantılarım vardı, ağır geçirdiğim için de 2.cocugu asla yapmam diyordum. Devamli hasta gibiydim ama cidden 15-16.haftalarda bıçak gibi kesildi.. 2.trimesteri çok dinç geçirmiştim ve yaşadıklarımı bu gebeliğime kadar unutmuşum:))) gebe kalıp bulantılarım olunca hatırladım ve eyvah dedim.. öte yandan biliyorum ki bir kaç hafta sonra hepsini yine unutacağım.. hele miniğe kavuşunca hepsini unutacağız

tahminen heeks 10.haftalarda azalir diyor
İnsalah tektesellim bu benimde

Ben de tam tersiyim doktorlara karşı hep bi güvensizlik oluştu ilk tüp bebek tedavim vakıf hast olmuştu çok sıkıntılar yaşadık sürekli eczaneden para kazanmak için iğneler mi dersin boşuna yapılan ameliyatı yüzünden rahmimin yapışması mi neler neler eğer bu doktor serklaja gerek yok derse bule bi doktorun daha görüşünü alacağım canim

Bende gece hiç uyumadım canım sürekli kustum ama su çıkıyor sonra uyuyamadim migde boş yine bulantı sabah salatalık migdemi ferahlatıyor biraz yiyip ilaç alayim dedim oda cıktı

Onu duydum ama doktora sormadan yapmak istemedim yarın bir sorucam bakalım ne diyecek. İşin kötüsü kendi doktorum izinli, başka doktora sorucam
Bana bu ilacı dün verdi canım doktor biraz kendini kötü hissedebilirsin ama içmem gerek dedi.Vajinal yoldan değil ağızdan alirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…