16 dan önce söylemiyormuş.haftaya ikili test için başka yere gidicem.belki öğrenirim.Cinsiyetle ilgili bisi dedi mi canım
Girebiliyor canım,dr insiyatifine kalmış.Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Nasip olur ise Kasım 2020 de üçüncü kez anne olacağım.
Türkiye de ilk doğumum olacak.
Lütfen bilgi sahibi olanlar yazabilir mi?
Türkiye de özel hastaneler de babalar doğuma girebilir mi?
Daha evvel ki doğumlarımda eşim yanımdaydı.
Fakat Türkiye de doğum yapmadım.
Henüz doğuma çok olsa da düşünüyorum nasıl izin alabiliriz diye...
Dua ile.
Girebiliyor canım,dr insiyatifine kalmış.
İnşallah canımInşallah canım,bana bırakırdı şimdi geldim dr dan ,kanamam,lekelemem başlarsa 1 adet al dedi..Inşallah atıyordur canım,inan ben hep dr a korkuyla duayla gidiyorum.
Kızlar bulantısı çok ama çok olanlar ilk gebeligimde boğazım kaniuordu artık kusmaktan. Bunda prilam kullanıyorum zirve yaptığında yine çıkarıyorum ama genelde iyiyim kabızlık dışında hiç merak etmeyin 14.haftadan sonra azalarak bitecek ve sonra inanılmaz bir iştah basliycak . Ye ye doyamiycaksiniz . Sabir kizlar çok iyi olacaksinizaynen hicbirseyfayda etmiyor
Meyve yicemdiyorum cilek yiyordum oda gitti
Tepki vermedigim brisey yok
cnm bana prilamda fayda etmedi yaaKızlar bulantısı çok ama çok olanlar ilk gebeligimde boğazım kaniuordu artık kusmaktan. Bunda prilam kullanıyorum zirve yaptığında yine çıkarıyorum ama genelde iyiyim kabızlık dışında hiç merak etmeyin 14.haftadan sonra azalarak bitecek ve sonra inanılmaz bir iştah basliycak . Ye ye doyamiycaksiniz . Sabir kizlar çok iyi olacaksiniz
Senin de çok demekki canım beklemekten başka yapacak bişey yok geçecek inşallahcnm bana prilamda fayda etmedi yaa
Midem fena
ya benimde doktorum çok gaza getirmişti sen 5 kaya kadar normal doğurabilirsin diye sonuç 12 saat sünni sancı ile 2.5 kg bebeyi doguramadimanneme eğer zaman geçmiş olsa tekrar normal doğumu denerdim dedim geçen gün git aynı yerden alsınlar delimisin ne deneyeceksin dedi
ay varya delirecem abartmiyorumSenin de çok demekki canım beklemekten başka yapacak bişey yok geçecek inşallah
Kızlar bulantısı çok ama çok olanlar ilk gebeligimde boğazım kaniuordu artık kusmaktan. Bunda prilam kullanıyorum zirve yaptığında yine çıkarıyorum ama genelde iyiyim kabızlık dışında hiç merak etmeyin 14.haftadan sonra azalarak bitecek ve sonra inanılmaz bir iştah basliycak . Ye ye doyamiycaksiniz . Sabir kizlar çok iyi olacaksiniz
ay varya delirecem abartmiyorum
Azaz visnesuyu iicyirdum oda gitti
Off yani neyesem cikiyor
isin kotusu ilacdailaca geri geliyor birsuru ilacevrdi 2gundur icemuyirum geri cikiyorYaaaben de su içsem kusuyorum diyorum abartılı geliyor kulağa ama gerçek bu. Tuhaf bir his bu bulantı. Bir de azıcık bile sindiremeden, içtiğim anda geri geliyor hastaymışım gibi..
Prilam in sana iyi gelmemesi kötü olmus cnm. ben ilk kez dün gece içtim daha iyi hissediyorum.. psikolojik mi bilmiyorum ama kahvaltıda da iyiydim, öğürmeden geçti şimdilik.
Premesis plus ve dramamine yazmıştı kızlar, bulantıya iyi geliyor diye not almıştım. doktoruna danışıp bu ilaçları da denesen?
Cinsiyeti öğrendim kızFolik ast kaç mcg lik kullanıyorsun peki? Istersen telefondan dktoruna yaz vitamıne baslatılıyor genelde unuttu mu acababirde cinsiyeti öğrenebildn miiii:) ne zaman öğrenebilirmissin birşey dedimi
isin kotusu ilacdailaca geri geliyor birsuru ilacevrdi 2gundur icemuyirum geri cikiyor
Bana serum lazim hastaneler virus
Doktorda prilami artir dedi sadece
Ama ilkbasta iyigeldi şimdi gelmiyor iyi
Bunyem alsiti sanirim
tahminen heeks 10.haftalarda azalir diyorolabilir.. 16.haftadan sonra hormon artışı yavaşladığı için bulantıların azalacağı söyleniyor. Bulantının sebebi ani hormon artışının midesi hassas kişilere dokunmasıymış. Tek çare sabredip beklemek gibi duruyor maalesef.
Hayat öyle tuhaf ki.. ilk gebeliğimde de bulantılarım vardı, ağır geçirdiğim için de 2.cocugu asla yapmam diyordum. Devamli hasta gibiydim ama cidden 15-16.haftalarda bıçak gibi kesildi.. 2.trimesteri çok dinç geçirmiştim ve yaşadıklarımı bu gebeliğime kadar unutmuşum:))) gebe kalıp bulantılarım olunca hatırladım ve eyvah dedim.. öte yandan biliyorum ki bir kaç hafta sonra hepsini yine unutacağım.. hele miniğe kavuşunca hepsini unutacağız
Çok sevindim iyi olmanıza. Serklaj işi önemli canım benim kuzenim mesela çok bildiğini sanan bir kız yaşıda 37-38 falan burnunun dikine gider hep bir doktor bulmuş onun peşinden gidip duruo neler çekti hala anlamıo transferi kötüydü 2 kere düşük yaptı. Sonra hamile kaldı serklajı ona yaptırdı tutmadı erken doğum yaptı bebeğini kaybetti şimdi normal yolla hamile kaldı yine serklajı ona yaptırmış bu seferde iltihap yaptı. Adam devlet doktoru ama para alsın diye bunun işlemlerini hep muayenehanede yapıo falan. İyice araştır hangisi içine sinerse ona yaptır canım.
Bende gece hiç uyumadım canım sürekli kustum ama su çıkıyor sonra uyuyamadim migde boş yine bulantı sabah salatalık migdemi ferahlatıyor biraz yiyip ilaç alayim dedim oda cıktıSabir sabir biktim 2 gundur iyiydm diye azaldi bitecek sandimne yapicaz bilmiyorm bana da ilac fayda etmiyor zofer aliyodum. Bi de kustugum seyden de tiksinti geliyor onun icin artik kusmadigim sey kalmadigi icin hicbisey yiyemiyorum. Bugun artik zorlamicam yemicem dedim daha kotu oldu 10 dakikada bir bos bos ogurdum bu sefer. Dokunsalar aglicam
Bana bu ilacı dün verdi canım doktor biraz kendini kötü hissedebilirsin ama içmem gerek dedi.Vajinal yoldan değil ağızdan alirsin dediOnu duydum ama doktora sormadan yapmak istemedimyarın bir sorucam bakalım ne diyecek. İşin kötüsü kendi doktorum izinli, başka doktora sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?