2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bana bu ilacı dün verdi canım doktor biraz kendini kötü hissedebilirsin ama içmem gerek dedi.Vajinal yoldan değil ağızdan alirsin dedi
Bana da ne olur ne olmaz diye verdi sanırım. Kötü yapıyor biraz ama napalım içilecek dediyse doktor yapacak bişi yok

Ta kendisi az sonra soracağım ben de bakalım ne diyecek

ya gözünüz aydın kaçıncı haftada ogrendin

Kızlar selam
Bende akşamları 2 tane prilam içip yatıyorum akşam 6-7 ye kadar kusmuyorum ama iştahsızlık devam. Akşama etkisi geçiyor sanırım öğürme baslıyor.Hep hasta gibi hissediyorum yatıyorum suratım asık keyifsiz dolanıyorum.
birde geceleri belim ağrıyor sizdede varmı bel ağrısı

Haftaya sorayim ayağa kalktıgımda kafam fir fir dönüyor bide evde tekim dusuncem diye korkuyorum

Maşallah canim cok sevindim bende kizim olmasını çok isterim ama yıllar sonra kavuştugum için sanki cins iyet konusunda şu olsun diye istemeye hakkım yokmuş gibi

Merhaba kızlar;
Ben de Kasım annesi olacağım beklenen doğum tarihi 16 Kasım ama kesin değil çünkü henüz doktor kontrolüne gitmedim. 2 hafta sonra 12.haftada kontrole gideceğim. O zaman ben de içeride bebek kesin varsa filan ya da bir problem yoksa listeye girmek isterim. Sadece 4. haftada kan testi verdim acilden, kadın doğum uzmanına henüz hiç muayene olmadım.

Maşallah canim cok sevindim bende kizim olmasını çok isterim ama yıllar sonra kavuştugum için sanki cins iyet konusunda şu olsun diye istemeye hakkım yokmuş gibi
Bana da bir yıl üzerine geldi miniğim canım ilk bebeğim kız erkek farketmez hayırlı ve sağlıklı evlat olsun yeter ki hepimizinki inşallah

Bana da bir yıl üzerine geldi miniğim canım ilk bebeğim kız erkek farketmez hayırlı ve sağlıklı evlat olsun yeter ki hepimizinki inşallah
Kız annesi olarak söylüyorum kız anneleri çok şanslı o kadar cilveli o kadar nazlı hele ki doğup 4 5 ayına gelip annesini tanıyıp gülmeye söylemeye başlayınca canından daha güzel oluyor.. kuş gibi şakıyıp duruyorlar sürekli cilve insan içine soksam yesem diye düşünüyor

Ayy anlat anlat ne güzel geldi içim kıpır kıpır oldu Rabbim herkesin evini evlat gülücükleriyle şenlendirsin inşallah

Ayy anlat anlat ne güzel geldi içim kıpır kıpır oldu Rabbim herkesin evini evlat gülücükleriyle şenlendirsin inşallah
Amin canım inşalalh benim kızım 2 yaşına geldi şimdi cilvesi Nazı daha tatlı biliyorum beni kullanıyor ona rağmen istediğini yapıyorum beni küçük dizine yatırıp seviyor bazen insan ne yapacağını bilemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…