2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de 4,5 hatta neredeyse 5 yıllık evliliğimde ilk hamileliğim, o yüzden çoook heyecanlıyım Defalarca kez eşimle doktorlara gitmiştik hiçbir sorun yok demişlerdi hep "meğer zamanı gelmemiş daha" diyorduk ama her ne kadar umursamaz gibi görünsem de dışarıya hep bir yanım buruk oluyordu.. Gerçekten öyleymiş ama gerçekten zamanı değilmiş o zaman. Vakti gelince hiç beklemediğin anda oluyormuş gerçekten

Bende kesti hoca progestanı. Kanama olmadıkça gerek yok şimdilik dedi inşallah ihtiyacım kalmaz

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayi nasip etsin

Allah bagışlasın canım benim Allah olmayan herkese versin ve kimin kalbinden ne geçiyorsa o olsun inşallah

Kızlar merhabalar sizi uzun zamandır takip ediyorum gizli gizli artık yazmak istedim, ben de kasım annesi olacağım son gününde yakalıyorum sizi. Bu ayın sonunda evliligimin 8. Senesi doluyor ve 2 kere tüp bebek 2 kere de aşılama yaptırdım daha önceki senelerde, uzun zaman sonra tekrar başladık tedaviye derken meğerse minnak mucizemiz bize sürpriz yapmayı bekliyormuş 10 gün sonra ve şu an 9. haftadayız çok şükür. 4 mayista da gormeye gidecegiz yavruşu Rabbim hepimizin bebeklerimizi sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin. Benim gibi olan var mı aranızda uzun süre bu zamanların hayalini kuran

Kızlar ultrason fotosu yüklüycem beceremedim yok mu yardım edecek biri
Dosya ekle yazıyor mesaj atarken ordan olmuyorsa galeri resmi var ordan fotoğraf ekleyebilirsin kızlar herkes ultrason resimlerini atsın yorumlayalım yada yorumlansın çok tatlı oluyor yaa

Ben koç üniversitesi hastanesine gideceğim kendi doktorum oraya yönlendirdi

selishm ben varım canım evliliğimizin 5.yılına girdik bende ameliyatlar geçirdim 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm rabbime binlerce kez şükrediyorum 3.tedavimde şuan hamileyim hayatımda hiç pozitifi görmemiştim hep derdim acaba hiç nizamdan anne olamayacakmıyım diye ama şuan minik mucizem benimle allah isteyen herkese nasip etsin mükemmel bir duygu

Rabbim gonlune gore versin canim hafi ilk tahmini sende yapalim kese sagdami soldami uzunmu topmu bakalim kimin tahmini tutacak ay cok heyacanli herkesin gonlune gore versin sagliklisini

amin çok teşekkürlerr.
Hepimizin güzel çıkaın sonuçları.

En doğrusu bencede Allah yardımcın olsun en güzel şekilde atlat bu süreci inşAllah.

Ayy ne güzel aynı şeyleri ben de çok yasadım parklardan fln geçerken çocukları işlememek ic8n kendimi tutuyordum çok zordu gerçekten şimdi evimizde bebek çığlıkları kahkahaları duymanın hayaliyle bekliyorum bebisimi ve hep duam isteyen herkese çok aratmadan versin inşallah

Maşallah canim cok sevindim bende kizim olmasını çok isterim ama yıllar sonra kavuştugum için sanki cins iyet konusunda şu olsun diye istemeye hakkım yokmuş gibi
Ayyy bende aynı öyle hissediyorum sanki keşke oğlum olsa kızım olsa dersem yanlış olucakmış gibi hissediyorum.

Selam kızlar,

bugün ikili teste girdim. Sanırım 15 tüpe yakın kan verdim( aynı zamanda endokrine gittim Tsh yüzünden) ölçümleri vs yapıldı. 12+2ym normalde 12+5 gibiymiş. Ense kalınlığı2’den fazla çıkarsa daha temkinli oluyoruz dedi. Burun kemiği iyi durumdaymış. Kan vermek istiyordumçünkü insülin vs korkutuyor beni. kilo fazlalığım var ondan dolayı.

emin olmamakla birlikte bir çıkıntı gördüğünü söyledi. Tekrar 2 hafta için net belli olur ama şu an erkek diyebiliriz dedi.

bu haftalarda su içmenin öneminden bahsetti plesanta yüzünden. Günde 3-4 litre su içmek gerektiğinden bahsetti. Çatlak kremine bu hafta itibariyle başla dedi.
Aklıma geldikçe yazarım :)

Eklentiler

• BA84E5FD-D51F-4ACE-AF05-1B6C507547CF.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…