- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al kızını inşAllahBana da bir yıl üzerine geldi miniğim canımilk bebeğim kız erkek farketmez hayırlı ve sağlıklı evlat olsun yeter ki hepimizinki inşallah
Maşşalah canım zaten erkege benziyor Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinSelam kızlar,
bugün ikili teste girdim. Sanırım 15 tüpe yakın kan verdim( aynı zamanda endokrine gittim Tsh yüzünden) ölçümleri vs yapıldı. 12+2ym normalde 12+5 gibiymiş. Ense kalınlığı2’den fazla çıkarsa daha temkinli oluyoruz dedi. Burun kemiği iyi durumdaymış. Kan vermek istiyordumçünkü insülin vs korkutuyor beni.kilo fazlalığım var ondan dolayı.
emin olmamakla birlikte bir çıkıntı gördüğünü söyledi. Tekrar 2 hafta için net belli olur ama şu an erkek diyebiliriz dedi.
bu haftalarda su içmenin öneminden bahsetti plesanta yüzünden. Günde 3-4 litre su içmek gerektiğinden bahsetti. Çatlak kremine bu hafta itibariyle başla dedi.
Aklıma geldikçe yazarım :)
Kese kız konumu erkek gibiKızlar bu da benimkisi var mı yorum yapacak olan
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben ekim 2012 de evlendim ilk 3 sene falan korunduk sonra olmadı bir sürü doktor gezdim klomen tedavileri aşılamalar tüp bebek tedavileri hiç biri olmadı 2 düşük yaptım. Normal yolla hamile kalamadım ileri derece pkoluyum. Tedaviyi bırakıp kilo verdim 15 kilo. Sonra aralık ayında eşim bir bunalıma girdi ve bebek sahibi olamamızın kendi suçu olduğunu düşündü (ondada genetik problem var eski tüp bebek merkezimiz düşüklerin sebebini buna bağladı ama değilmiş) ve boşanmak istediğini söledi 2 ay ayrıydık sonra büyükler araya girdi şimdiki doktorumuzla yolumuz kesişti biz tüp bebek diye gittik doktor bize gerek yok dedi femera verdi ilk kür olmadı. 2. Kürde yine olmaz dedim ben acayip umutsuzdum nasılsa mecbur tüp bebek yapıcaz demiştim hamile kaldım. Şimdi 10+2 günlüğüz Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşAllahKızlar merhabalar sizi uzun zamandır takip ediyorum gizli gizliartık yazmak istedim, ben de kasım annesi olacağım son gününde yakalıyorum sizi. Bu ayın sonunda evliligimin 8. Senesi doluyor ve 2 kere tüp bebek 2 kere de aşılama yaptırdım daha önceki senelerde, uzun zaman sonra tekrar başladık tedaviye derken meğerse minnak mucizemiz bize sürpriz yapmayı bekliyormuş 10 gün sonra ve şu an 9. haftadayız çok şükür. 4 mayista da gormeye gidecegiz yavruşu Rabbim hepimizin bebeklerimizi sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin. Benim gibi olan var mı aranızda uzun süre bu zamanların hayalini kuran
Ben de kız hissediyorum ama Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah hepimize kız erkek farketmezKese kız konumu erkek gibi
Aynen cnm benim öncelik sağlık olsun inşallahBen de kız hissediyorum ama Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah hepimize kız erkek farketmez
Aminn canım aminn biz de 2014ten beri uğraşıyoruz ama hep eşimle ikimizde doğal yolla kendiliğinden olacak hissi vardı ama yine de çok uğraştık her sene bir tedavi serüveni 1 kere kimyasal yaşadım ilk 2014te tatile gittik o dönem kaç sene kendimi suçladım keşke girmeseydim ondan olmadı diye ama sonra anladım ki zamanı gelmemiş çok şükür Allahım nasip etti de isteyen herkese etsin inşallah insan yaşamayınca anlamiyo şimdi isteyen her tanıdığıma o kadar dua ediyorum ki Allah yardımcıları olsun inşallah çok zor süreç gerçektenAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben ekim 2012 de evlendim ilk 3 sene falan korunduk sonra olmadı bir sürü doktor gezdim klomen tedavileri aşılamalar tüp bebek tedavileri hiç biri olmadı 2 düşük yaptım. Normal yolla hamile kalamadım ileri derece pkoluyum. Tedaviyi bırakıp kilo verdim 15 kilo. Sonra aralık ayında eşim bir bunalıma girdi ve bebek sahibi olamamızın kendi suçu olduğunu düşündü (ondada genetik problem var eski tüp bebek merkezimiz düşüklerin sebebini buna bağladı ama değilmiş) ve boşanmak istediğini söledi 2 ay ayrıydık sonra büyükler araya girdi şimdiki doktorumuzla yolumuz kesişti biz tüp bebek diye gittik doktor bize gerek yok dedi femera verdi ilk kür olmadı. 2. Kürde yine olmaz dedim ben acayip umutsuzdum nasılsa mecbur tüp bebek yapıcaz demiştim hamile kaldım. Şimdi 10+2 günlüğüz Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşAllah
Selam kızlar,
bugün ikili teste girdim. Sanırım 15 tüpe yakın kan verdim( aynı zamanda endokrine gittim Tsh yüzünden) ölçümleri vs yapıldı. 12+2ym normalde 12+5 gibiymiş. Ense kalınlığı2’den fazla çıkarsa daha temkinli oluyoruz dedi. Burun kemiği iyi durumdaymış. Kan vermek istiyordumçünkü insülin vs korkutuyor beni.kilo fazlalığım var ondan dolayı.
emin olmamakla birlikte bir çıkıntı gördüğünü söyledi. Tekrar 2 hafta için net belli olur ama şu an erkek diyebiliriz dedi.
bu haftalarda su içmenin öneminden bahsetti plesanta yüzünden. Günde 3-4 litre su içmek gerektiğinden bahsetti. Çatlak kremine bu hafta itibariyle başla dedi.
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canımSlm kızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyımikili test yapacağız ense kalınlığı burun kemiğine bakılacak bakalım nasıl olacak teyzeleri dualarınızı bekliyorum
Amin gerçekten çok zor süreç maddi manevi Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAminn canım aminn biz de 2014ten beri uğraşıyoruz ama hep eşimle ikimizde doğal yolla kendiliğinden olacak hissi vardı ama yine de çok uğraştık her sene bir tedavi serüveni 1 kere kimyasal yaşadım ilk 2014te tatile gittik o dönem kaç sene kendimi suçladım keşke girmeseydim ondan olmadı diye ama sonra anladım ki zamanı gelmemiş çok şükür Allahım nasip etti de isteyen herkese etsin inşallah insan yaşamayınca anlamiyo şimdi isteyen her tanıdığıma o kadar dua ediyorum ki Allah yardımcıları olsun inşallah çok zor süreç gerçekten
Ben de 2 haftadir yasiyorm ama temizlik yapmistim bir gun ondan sonra basladiBen yaşıyorum ilk günden beri
Aminn aminn canımAmin gerçekten çok zor süreç maddi manevi Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Agır iş yapma ben hiç bişey yapamıyorum belim çok agrıyor sonraBen de 2 haftadir yasiyorm ama temizlik yapmistim bir gun ondan sonra basladi
Selam kızlar,
Selam kızlar,
Oy maşallah kuzucuguma bende haftaya 2li test yaptıricam canım ama randevuyu geç saate aldim kan veriyoruz birde doktor inceliyor değil ki kan hemen çıkıyor mu
Ben kız diyorum şekli ve yeri öyle gibiKızlar bu da benimkisi var mı yorum yapacak olan
Canım ben de 2011de ameliyat oldum ve o zamandan beri tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum senin tsh kaç çıktı
Ya minnak hiç bozulmasın neşesiAmin canım inşalalhbenim kızım 2 yaşına geldi şimdi cilvesi Nazı daha tatlı biliyorum beni kullanıyor ona rağmen istediğini yapıyorum beni küçük dizine yatırıp seviyor bazen insan ne yapacağını bilemiyor
Amin canım inşallah hepimizGözün aydın canım sağlıkla kucağına al kızını inşAllah
Kızlar ultrason fotosu yüklüycem beceremedim yok mu yardım edecek biri
Kızlar merhabalar sizi uzun zamandır takip ediyorum gizli gizliartık yazmak istedim, ben de kasım annesi olacağım son gününde yakalıyorum sizi. Bu ayın sonunda evliligimin 8. Senesi doluyor ve 2 kere tüp bebek 2 kere de aşılama yaptırdım daha önceki senelerde, uzun zaman sonra tekrar başladık tedaviye derken meğerse minnak mucizemiz bize sürpriz yapmayı bekliyormuş 10 gün sonra ve şu an 9. haftadayız çok şükür. 4 mayista da gormeye gidecegiz yavruşu Rabbim hepimizin bebeklerimizi sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin. Benim gibi olan var mı aranızda uzun süre bu zamanların hayalini kuran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?