2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşşalah canım zaten erkege benziyor Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben ekim 2012 de evlendim ilk 3 sene falan korunduk sonra olmadı bir sürü doktor gezdim klomen tedavileri aşılamalar tüp bebek tedavileri hiç biri olmadı 2 düşük yaptım. Normal yolla hamile kalamadım ileri derece pkoluyum. Tedaviyi bırakıp kilo verdim 15 kilo. Sonra aralık ayında eşim bir bunalıma girdi ve bebek sahibi olamamızın kendi suçu olduğunu düşündü (ondada genetik problem var eski tüp bebek merkezimiz düşüklerin sebebini buna bağladı ama değilmiş) ve boşanmak istediğini söledi 2 ay ayrıydık sonra büyükler araya girdi şimdiki doktorumuzla yolumuz kesişti biz tüp bebek diye gittik doktor bize gerek yok dedi femera verdi ilk kür olmadı. 2. Kürde yine olmaz dedim ben acayip umutsuzdum nasılsa mecbur tüp bebek yapıcaz demiştim hamile kaldım. Şimdi 10+2 günlüğüz Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşAllah

Aminn canım aminn biz de 2014ten beri uğraşıyoruz ama hep eşimle ikimizde doğal yolla kendiliğinden olacak hissi vardı ama yine de çok uğraştık her sene bir tedavi serüveni 1 kere kimyasal yaşadım ilk 2014te tatile gittik o dönem kaç sene kendimi suçladım keşke girmeseydim ondan olmadı diye ama sonra anladım ki zamanı gelmemiş çok şükür Allahım nasip etti de isteyen herkese etsin inşallah insan yaşamayınca anlamiyo şimdi isteyen her tanıdığıma o kadar dua ediyorum ki Allah yardımcıları olsun inşallah çok zor süreç gerçekten

Oy maşallah kuzucuguma bende haftaya 2li test yaptıricam canım ama randevuyu geç saate aldim kan veriyoruz birde doktor inceliyor değil ki kan hemen çıkıyor mu

Slm kızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım ikili test yapacağız ense kalınlığı burun kemiğine bakılacak bakalım nasıl olacak teyzeleri dualarınızı bekliyorum
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım dualarımız seninle

Amin gerçekten çok zor süreç maddi manevi Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım ben de 2011de ameliyat oldum ve o zamandan beri tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum senin tsh kaç çıktı

Oy maşallah kuzucuguma bende haftaya 2li test yaptıricam canım ama randevuyu geç saate aldim kan veriyoruz birde doktor inceliyor değil ki kan hemen çıkıyor mu

Yarına bazı sonuçlarım çıkacakmış (kan) bazıları ise haftaya çıkarmış. Tam ikili test sonucu bir haftaymış :)

Canım ben de 2011de ameliyat oldum ve o zamandan beri tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum senin tsh kaç çıktı

benim normalde yoktuhamile kaldıktan sonra 8e fırladı. Her sabah ilaç içiyorum 2*50 mg ama iki hafta önce baktırdığımda 3,50ye düşmüştü. Ki iki hapiçmeme rağmen tam da düşmemiş dedi doktor bakalım. Sonucu yarın göreceğiz. Yarın sabah arar sana sonuçlarını söylerim dedi endokrin doktoru.

çok çok geçmiş olsun sizin kaç?

Ya minnak hiç bozulmasın neşesi

Kızlar ultrason fotosu yüklüycem beceremedim yok mu yardım edecek biri

Allah hayrla tamamına erdirsin Sizin sürecini izin neredeyse yarısı kadar, ben de 4 sene 8 aydır hayalini kuruyordum Bekarken insan çok kolay sanıyor, sanki hemen hamile kalabilirmiş gibi... Bizde doktor hiçbir problem görmemişti, sebebi bilinmeyen infertilite deniliyor ya, resmen o durumu yaşıyorduk ve benim hamileliğim de çok güzel bir sürpriz oldu Ben de 1.5 yıl aradan sonra tekrar tedaviye başlayalım diye doktora gittiğimde 26 Şubat'tı, doktor adetinin 3. günü gel dedi ve ben bir daha adet olmadım, zaten hamile kalmışım meğer Gerçek S.A.T'm 3 Şubat'tı, doktor 13 Şubat olarak hesaplıyor, geç döllenme olmuş, buna göre bile ben tedavi için doktora gittiğimde 1.5 haftalık hamileymişim de haberim yokmuş daha Zaten erken dönemde belli olmuyor, daha çok yeni oluştuğu için

Ben de 5 Mayıs'ta görmeye gideceğim çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…