- 30 Mart 2020
- 8
- 15
- 18
- 29
selishm ben varım canım evliliğimizin 5.yılına girdik bende ameliyatlar geçirdim 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm rabbime binlerce kez şükrediyorum 3.tedavimde şuan hamileyim hayatımda hiç pozitifi görmemiştim hep derdim acaba hiç nizamdan anne olamayacakmıyım diye ama şuan minik mucizem benimle allah isteyen herkese nasip etsin mükemmel bir duygu
ah Maşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahselishm ben varım canım evliliğimizin 5.yılına girdik bende ameliyatlar geçirdim 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm rabbime binlerce kez şükrediyorum 3.tedavimde şuan hamileyim hayatımda hiç pozitifi görmemiştim hep derdim acaba hiç nizamdan anne olamayacakmıyım diye ama şuan minik mucizem benimle allah isteyen herkese nasip etsin mükemmel bir duygu
Benim ilk bebeğim kızdı. ( Ölü doğum)Kız annesi olarak söylüyorum kız anneleri çok şanslıo kadar cilveli o kadar nazlı hele ki doğup 4 5 ayına gelip annesini tanıyıp gülmeye söylemeye başlayınca canından daha güzel oluyor.. kuş gibi şakıyıp duruyorlar sürekli cilve insan içine soksam yesem diye düşünüyor
Bende ilk sağlıklı gebeliğimde vajinal kullandım. 30 gün. Ayrıca 10 gün progynex iğne. Oksapar iğne günlük doğuma kadar artı coraspin şuan da da kullanıyorum.@Pelinimben @yaska32
Bahsettiğiniz ilaç progestan ise, ben ilk gebeliğimde çok fazla kullandım. doktorum midene dokunmaması için vajinal yoldan al demişti. Tampon koyar gibi aldım hep; cidden çok pratik ve midemde herhangi bir rahatsızlık (bulanti vs) yapmıyordu.
Ben de seneler önce gebelik testleri almıştım ama regl günüm bırak gecikmeyi daha günü gelmeden regl oluyordum kullanamıyordum bile. Sonra eşimde ileri derece infertilite olduğunu öğrendim zaten, tüp bebeksiz imkansızdı. Hatta ilk öğrendiğimizde neredeyse tüp bebek yapmamız bile zor dediler. Sonra 1,5 senelik tahliller sonuç beklemeler gibi uzun süreç geçti o sürede hiç tüp deneyemedik ve tek bir adet gecikmem bile olmamıştı. O bir adet hamilelik testini ilk tüp bebek denememden sonra kan tahlilinden önce yapıcam diye niyetlenmiştim ama tam yapacakken baktım ki meğer tarihi geçmiş. Hiç çift çizgi göremedim bile sizin anlayacağınız. Çok şükür ki Rabbim bizi bekletmiş ama doğru zamanı bekletmiş. İlk denememizde tuttu çok şükür ki. Allah sağlıklı hayırlı ve ahlaklı evlatlar nasip etsin hepimize.Ah o kadar iyi biliyorum ki o duyguyu.. Defalarca kez o testi yapmıştım, hayatımda ilk defa çift çizgiyi silik de olsa görünce "gerçekten orada bi çizgi var mı ben mi görmek istediğim için hayal görüyorum" diye bakakalmıştım, şaşkınlık, sevinç ve daha ilk andan gelen "ya giderse daha çok küçük" endişesinden nutkum tutulmuştu ağlayamadım bile
İnşallah olur canım benim allah oğullarına uzun ömür versin inşallah benim de ilk doğumum erken olmuştu oğlumda 30 haftalık doğdu 5 gün yaşadı allah kızımı verdi hemen şimdi ona kardeş geliyor ama erkek kız farketmiyor kız olursa arkadaş olurlar erkek olursa saçlarını yolar kızımınBenim ilk bebeğim kızdı. ( Ölü doğum)
Sonra 8 haftalık kürtajım var cinsiyet bilmiyoruz tabi.
4 buçuk ve 2 buçuk yaşında iki oğlum var.
Elbette sağlıklı olması en büyük duamız.
Hele ki riskli gebelik olduğu için.
Fakat 2 abiye bir kız kardeş hayali de güzel : )
Var benm çok fena bel ağrım oluyo özellikle biraz ayakta kalırsam yemek yaparken falan kopuyo belim bıçak sapşamıyo sanki bacağıma da vuruyoBel ağrısı yaşayan varmı ya
Benim tiroidim hiç olmadığı için yıllardır içiyorum ilaç ama şimdilik bir sıkıntı yok ben 100luk içiyorum inşallah düzelmiştir genel 6 haftada değişiyor belki sana da 100luk verir degerin dusmediyse ben 1 tam bir de ceyrek aliyorum anca yetiyor bolunebiliyor o ilacbenim normalde yoktuhamile kaldıktan sonra 8e fırladı. Her sabah ilaç içiyorum 2*50 mg ama iki hafta önce baktırdığımda 3,50ye düşmüştü. Ki iki hapiçmeme rağmen tam da düşmemiş dedi doktor bakalım. Sonucu yarın göreceğiz. Yarın sabah arar sana sonuçlarını söylerim dedi endokrin doktoru.
çok çok geçmiş olsun sizin kaç?
O zaman hayırlısı olsun diyorum ben de öyle hissediyorum ama teşekkür ederim yorum içinBen kız diyorum şekli ve yeri öyle gibi
Ben de aynı durumdaymışım canimAllah hayrla tamamına erdirsinSizin sürecini izin neredeyse yarısı kadar, ben de 4 sene 8 aydır hayalini kuruyordum Bekarken insan çok kolay sanıyor, sanki hemen hamile kalabilirmiş gibi... Bizde doktor hiçbir problem görmemişti, sebebi bilinmeyen infertilite deniliyor ya, resmen o durumu yaşıyorduk ve benim hamileliğim de çok güzel bir sürpriz oldu Ben de 1.5 yıl aradan sonra tekrar tedaviye başlayalım diye doktora gittiğimde 26 Şubat'tı, doktor adetinin 3. günü gel dedi ve ben bir daha adet olmadım, zaten hamile kalmışım meğer Gerçek S.A.T'm 3 Şubat'tı, doktor 13 Şubat olarak hesaplıyor, geç döllenme olmuş, buna göre bile ben tedavi için doktora gittiğimde 1.5 haftalık hamileymişim de haberim yokmuş daha Zaten erken dönemde belli olmuyor, daha çok yeni oluştuğu için
Ben de 5 Mayıs'ta görmeye gideceğim çok heyecanlıyım
Sen yine erken öğrenmişsin benim yaptigimda bayaa koyuydu ağlamaktan içim cikti o çizgiyi görünceAh o kadar iyi biliyorum ki o duyguyu.. Defalarca kez o testi yapmıştım, hayatımda ilk defa çift çizgiyi silik de olsa görünce "gerçekten orada bi çizgi var mı ben mi görmek istediğim için hayal görüyorum" diye bakakalmıştım, şaşkınlık, sevinç ve daha ilk andan gelen "ya giderse daha çok küçük" endişesinden nutkum tutulmuştu ağlayamadım bile
Aynı gün öğreniyoruzAyy canım bende 12 mayısta ögreniyorum cinsiyeti hayırlı olduk İnşallah♥
Kaç hafta olacaksın canım bende 3 hafta sonra 12 hafta olacağım yüne de kesin olmayacak
12 olucam ben de tamdoktorum kesin söyleyeceğim dedi bakalım. Bu doktora daha önce giden herkes öğrendi 12. Haftada güveniyorum ben de
Benimkide düşük çıktı 0.18 doktor ilk 3 ay normal 1 ay sonra tekrar bakalım dedi yükselmezse ilaç verecekler sanırım birde halsizlik falan çok var buradaki bir arkadaş ona bağlı demişti tembelliğin dibine burdum resmenM maydanoz92
bende de tsh hormonu çok düşük çıktı, acilen yükseltmemiz lazim dedi dahiliye de kadin dogumcu da.. ilaca başlıyoruzbende de ani kilo kaybi var,ben kusmaya bağlamıştım ama tsh hormonu da bağlantılı okudugum kadariyla..
inşallah kesin olur bakalım bende stres var biraz cinsiyet konusunda eşim erkek olsun istiyor strese soktu beni cinsiyet konusunda
Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahbenimki de erkek istiyor, ben de stress oldum valla :) sağlıklı olsun yeter gerçekten de. Eşimin ailesinde erkek torun yok orda herkesin içinden geçen erkek, benim tarafta da hiç kız yok bizimkiler de kız diye totemdelerbakalım hangi tarafın gönlü olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?