2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Ah o kadar iyi biliyorum ki o duyguyu.. Defalarca kez o testi yapmıştım, hayatımda ilk defa çift çizgiyi silik de olsa görünce "gerçekten orada bi çizgi var mı ben mi görmek istediğim için hayal görüyorum" diye bakakalmıştım, şaşkınlık, sevinç ve daha ilk andan gelen "ya giderse daha çok küçük" endişesinden nutkum tutulmuştu ağlayamadım bile

ah Maşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
bizim ise bir ölü doğum bir kürtajımız var
sonrasında Rabbim iki sağlıklı gebelik ve doğum nasip etti
mutasyon ve genetik bir problemim varmış benim
şuanda da üçüncü bebeğimiz beklenmedik bir şekilde geldi

Benim ilk bebeğim kızdı. ( Ölü doğum)
Sonra 8 haftalık kürtajım var cinsiyet bilmiyoruz tabi.
4 buçuk ve 2 buçuk yaşında iki oğlum var.
Elbette sağlıklı olması en büyük duamız.
Hele ki riskli gebelik olduğu için.
Fakat 2 abiye bir kız kardeş hayali de güzel : )

Bende ilk sağlıklı gebeliğimde vajinal kullandım. 30 gün. Ayrıca 10 gün progynex iğne. Oksapar iğne günlük doğuma kadar artı coraspin şuan da da kullanıyorum.

ikinci hamileliğim 8 inci hafta da kalbi durmuştu o zaman kanamalar sebebiyle progestan vermişti doktor fakat ağızdan almıştım çok çok kötü olmuştum hiç unutmuyorum vajinal olunca zararı olmadı Allah'tan

Ben de seneler önce gebelik testleri almıştım ama regl günüm bırak gecikmeyi daha günü gelmeden regl oluyordum kullanamıyordum bile. Sonra eşimde ileri derece infertilite olduğunu öğrendim zaten, tüp bebeksiz imkansızdı. Hatta ilk öğrendiğimizde neredeyse tüp bebek yapmamız bile zor dediler. Sonra 1,5 senelik tahliller sonuç beklemeler gibi uzun süreç geçti o sürede hiç tüp deneyemedik ve tek bir adet gecikmem bile olmamıştı. O bir adet hamilelik testini ilk tüp bebek denememden sonra kan tahlilinden önce yapıcam diye niyetlenmiştim ama tam yapacakken baktım ki meğer tarihi geçmiş. Hiç çift çizgi göremedim bile sizin anlayacağınız. Çok şükür ki Rabbim bizi bekletmiş ama doğru zamanı bekletmiş. İlk denememizde tuttu çok şükür ki. Allah sağlıklı hayırlı ve ahlaklı evlatlar nasip etsin hepimize.

İnşallah olur canım benim allah oğullarına uzun ömür versin inşallah benim de ilk doğumum erken olmuştu oğlumda 30 haftalık doğdu 5 gün yaşadı allah kızımı verdi hemen şimdi ona kardeş geliyor ama erkek kız farketmiyor kız olursa arkadaş olurlar erkek olursa saçlarını yolar kızımın

Benim tiroidim hiç olmadığı için yıllardır içiyorum ilaç ama şimdilik bir sıkıntı yok ben 100luk içiyorum inşallah düzelmiştir genel 6 haftada değişiyor belki sana da 100luk verir degerin dusmediyse ben 1 tam bir de ceyrek aliyorum anca yetiyor bolunebiliyor o ilac

Ben de aynı durumdaymışım canim benim de 10 gün fark var 13 şubat normalde satım ama benim 24 şubat oluyor bebeğin haftasına göre biz de gittiğimizde adet olmamıştım ben de hatta test yapıldı çıkmadı 13martta gitmiştik biz de

Sen yine erken öğrenmişsin benim yaptigimda bayaa koyuydu ağlamaktan içim cikti o çizgiyi görünce simdi guluyorum

Kızlar 11. haftadayım , bugün biraz belimde agrım var. Böyle olan var mı? Normal midir ki ? Ay bu süreçte iyice parayonak oldum ya

Kız senesi erkek senesi derler ya bu sene bakalım ne senesi olucak oğluma hamileyken kime sorsam erkek diyodu esimle oglumuza kiz bulamicaz diye dalga geciyorduk

M maydanoz92
bende de tsh hormonu çok düşük çıktı, acilen yükseltmemiz lazim dedi dahiliye de kadin dogumcu da.. ilaca başlıyoruz bende de ani kilo kaybi var,ben kusmaya bağlamıştım ama tsh hormonu da bağlantılı okudugum kadariyla..

G Gabriella8 inşallah kesin olur bakalım bende stres var biraz cinsiyet konusunda eşim erkek olsun istiyor strese soktu beni cinsiyet konusunda

Benimkide düşük çıktı 0.18 doktor ilk 3 ay normal 1 ay sonra tekrar bakalım dedi yükselmezse ilaç verecekler sanırım birde halsizlik falan çok var buradaki bir arkadaş ona bağlı demişti tembelliğin dibine burdum resmen

inşallah kesin olur bakalım bende stres var biraz cinsiyet konusunda eşim erkek olsun istiyor strese soktu beni cinsiyet konusunda

benimki de erkek istiyor, ben de stress oldum valla :) sağlıklı olsun yeter gerçekten de. Eşimin ailesinde erkek torun yok orda herkesin içinden geçen erkek, benim tarafta da hiç kız yok bizimkiler de kız diye totemdeler bakalım hangi tarafın gönlü olacak

Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah bizim kızımız var birde ilk kaybımız erkek olduğu için eşim acısının hafifletmesi için istiyor sanırım ❤ Benim annem de erkek delisi oda erkek olur inşallah diyor sürekli klasik Karadeniz kadını

Kızlar benim hcg 150 çıktı. Pozitif sonuç olup olmadığı yazmıyor. Sizce gebelik var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…