2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Var canım,hayırlı olsun.daha çok yeni iki güne 2 katı artacak.3500 olunca keseyi görürsün..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. 10 ay bekledim. Hal böyle olunca inanmakta zorluk çektik. Rabbim isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Ahh ahhh o test sayılarını iyi bilirim bu sefer pozitifi gördüğümde bende dedim yok ben yanlış görüyorum 1 erken test olmak üzere toplam 7 tane test yaptım düşünki tinerde kan vermeye cesaret edememiştim eşimle gittik doktor değer 500.6 deyınce eşimle birbirimize sarılıp hüngür hüngür ağlamıştık odadan çıktığımızda herkes bize bakıyordu unutulmaz birandı rabbım hepimizin kucağına Almayıda nasip etsin

Kizlar sizce neden ben bukadar kusuyorum
Yani normalde midmele alakali sorunum yoktu
Kimi hic kusmıyor bunun nedeni nedirki

Hamile misin canım şuan

Kızlar 11. haftadayım , bugün biraz belimde agrım var. Böyle olan var mı? Normal midir ki ? Ay bu süreçte iyice parayonak oldum ya
Ayakta kaldığında oluyor bende ibraz yakta bişey yaptım hemen belki ağrıyor normalmiş

Ah canim benim sen mesaj attikca ben uzuluyorum bunye meselesi tamamen diyorlar benim de hic problemim yok hatta midem normalde epey dirayetlidir. Bir kadinin iki hamileligi bile ayni olmazmis. Doktor senden idrar tahlili istedi mi kreatin bakildi mi, lutfen ihmal etme onlari sor doktora istemediyse de.
Ben cok sukur allah baska dert vermesn diye sabredip kusuyorum cnm artik kaniksadim kusmayi takmiyorm kafama ne hastalar var kemoterapi gordugu icin kusanlar var napalim buna sukur diyip sabredicez elbet gececek

Bende baska problemlerden dolayi 5. yilimizda aldik kizcemi hic unutmuyorum o kadar umutsuzdumki dogana kadar bisey almiyacam dedim onun psikolojisini yasamak cok zor dogdu eve getirdik bi hafta kanepede yatti sonra gitim herseyini aldim Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin arada yine kayiplarim oldu simdi 3. hamileyim cok sukur Rabbim ol deyince oluveriyor insallah sizde saglicakla alirsiniz kucaginiza

Bu arada sana prilam fayda etmiyorsa bir de zofer denesene. Bana dr bunu verdi kimle konussam da bu ilaci almis recetesiz satiliyor zaten hamilelerde sikintisiz kullaniliyormus baska ilac kullanma demisti bana doktorum. 4mg aliyorum her gun. Almadigmda 10 kere kusuyosam alinca 3 kere kusuyorm en azindan

Aynı şeyleri yaşamışız canım rabnim kucaklarımızı boş bırakmasın bende her gece dua ederim olmayanlar için bizden başka kimse bilemez bu duyguyu

Ayy canim Allah yardimcin olsun bende kac haftadir hicbisey yiyip icemiyorum reflu ve mide bulantisi vardi bi haftadirda kusma basladi iki kizimda daha kotuydum bunyeyle alakali hicbirsey fayda etmiyor hic kusmayanlar cok sansli bana insallah 12. haftada biter bizde rahatlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…