2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar bugün 12 haftalık bebeğim.doktora gittik 2li tarama testini yaptırmak istemediğimizi söyledik.gerek olmadığını düşündüm aldırmayacaksam zaten bi anlamı yok.bi arkadaşım hem kızını hem oğlunu 12. Hafta da öğrendiğini söyledi sen sorarsan söyler yoksa pek söylemek istemiyorlar 16. Haftaya kadar dedi bende bugün sonra kesin değil sadece tahminen söylerim Kız dedi açıkcası en başından beri hep kız hissediyordum. Sizde gittiğinizde sorun mutlaka

cnm suan serum yedim geldim

Kızlar doktorum bana onzyd verdi prilam fayda etmedi diye
Kullanan varmi

Inşallah canım hepimiz bütün hamişler sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimiza Allahın izniyle

keske testi yaptırsaydın arkadasım. aldırıp aldırmamak ıcın degılkı test. yanı sadece down sendromunu belırlemıyor test. bazen baska problemlerı belırleyıp ona gore doktor onlem alabılıyor. ilacla durumu çözebiliyor filan..tabi yinede sizin kararınız. aslında doktorlarda çok acıklama yapmıyor . açıklasalar eksısını artısını zaten ona gore karar vermek kolay olur

ah Rabbim herkese başka imtihanlar ve başka mükâfatlar veriyor hakikatten
cennette şefaatcin olsun inşallah..

: )) Ya dimi her iki türlü de güzel bir hayal

Benimki 0.02 2.5 olmalıymış normalde değerlerimiz ama bilemiyorum doğrusunu ben de. 15 gun kullanip tekrar tahlil yapacağız, ilac dozunu arttirirsa bir endokrin uzmanina da görüneceğim. Hamileyke gebelik dışındaki ilaçlar can sıkıcı:/

selishm @Ihlamur_24 eFuLim hepimize rabbim sağlıklı bebekler basıp Ersun efulim meleklerin cenette seni bekliyor olacak rabbım sabır versin canım benim
Allah razı olsun Amiin inşallah
Evet inancımız bize zor günlerde en büyük tutanaktı sanırım
Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar doktorum bana onzyd verdi prilam fayda etmedi diye
Kullanan varmi
Canım ben de üç hafta çoook ağır cektim bulantıları yataktan kalkamayacak kadar ama kusmam yoktu, bir kaç gündür kesildi cok şükür. Dayanamadıgım noktada doktorumu aradı eşim cok cook durumu kötüyse kusuyorsa onzyd alsın demişti. ben de buradan sordum hatta aramızda kullanan çıkmamıştı. Tam kullanmaya başlayacaktım bulantım kesildi, etkili bir ağızda dağılan tablet olduğu söyleniyor, ama kullanan bir kaç arkadaşın yorumunu bekle de ona göre kullan canım. İnşallah bilen ve daha önce kullanan birileri çıkar

inşllah cnm demin serum yedim hastaneden geldim ama midem allakbullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…