2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
inşllah cnm demin serum yedim hastaneden geldim ama midem allakbullak
Ah canım ya şimdi yeni bittiyse serumun allak bullak olman normal inşallah sabaha daha iyi uyanacaksın valla senin postunu görünce içim gidiyor artık elimizden bir şey de gelmiyor. Ben bir ara Cok kucuk bir parça taze zencefil emdim ağzımda şeker gibi o iyi gelmişti bana canım bir onu da dene istersen

Doktora sorduk ne için bu diye sadece down sendromu olup olmadığını tespit etmek için olduğunu söyledi

Mide yanmasından uyuyamayanlar

Kızlar moralim bozuldu gece gece ya 8+3 haftalıgız az önce ic camasırıma böyle bsey geldi ilk defa yasıyorumm normalde sarı akntım olurdu gebelikte normal demişti doktlrum ama şimdi telaş yaptım foto atıcam içi kaldırmayan bakmasın şimdiden özür dilerim cok korkuyorm

Eklentiler

• 13619D4D-5FAA-4AD9-AE62-80634C7F292A.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 70
Bana normal bir akıntı gibi geldi. Kahverengi değil kırmızı değil bir sorun olduğunu sanmıyorum

Canım inanki sıkıntı değil sancım ağrın yoksa istirahat et biraz yeter sen benden gelenleri göreydin doktor önemli değil. Adet kanaması gibi ve ağrılı olunca kork dedi

Canım inanki sıkıntı değil sancım ağrın yoksa istirahat et biraz yeter sen benden gelenleri göreydin doktor önemli değil. Adet kanaması gibi ve ağrılı olunca kork dedi
hadi ya cokmu geldi senden canım cogalmaz insallah bende takıp ediyorm ptesiydi muayene gunum zaten ama cogalırsa acile giderm beklemem

Bencede korkma lekelenmede degil uzan biraz dinlen

hadi ya cokmu geldi senden canım cogalmaz insallah bende takıp ediyorm ptesiydi muayene gunum zaten ama cogalırsa acile giderm beklemem
Progestan varsa al dinlen bence doktorunla görüşme imkanın varsa ara yoksa pazartesi yi bekle stres yapma

Dasmeer merhaba ben de uzaktan takip ediyorum sayfayı bulantı konusunda da çok sıkıntı çektiğinizi görüyorum. O yüzden yazmak istedim. Ben de önce prilam (gece 2 gündüz 2) kullandım. Birkaç gün fayda etti sonra etmedi. Sonra onzyd 4mg kullandım fayda etmedi 8mg a çıktık doktorumun önerisiyle az etki etti. Sabah 8mg akşam 8mg içerken de birkaç gün sonra etki etmemeye başladı. Yine doktorumla görüşerek ikisini birlikte kullandım (gece 2 tane prilam sabah 1tane prilam. gündüz öğlen saatlerinde 8mg onzyd şeklinde). Belki 7. Haftadan beri böyle kullanıyorum. Bulantı kusmayı tam geçirmiyor ama azaltıyor. En azından kokmayan yemeklerden yiyebilecek hale geliyorsunuz. Arada yine de serum taktığımız pek çok zaman da oldu. Ne yazıkki ben bu kadar ağır geçirdim bu dönemi. Şimdi 13 haftalığız hala bitmiş değil, azaldı yalnızca. ilaçları kademeli azaltmaya çalışıyorum ben de. Ama çok şükür sağlıklıyız. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler. Not: siz yine de doktorunuza danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…