2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim erkege benzettim saglicakla gelsinler
Aminn canım inşallah Rabbime emanet evlatlarımız ve sağlığımız 2 oğlum var 1 düşük yaptım ve hepsinde aynıydı ultrason görüntüsü hayırlısı ile gelsinde korona yüzünden doktora gidemiyoruz her zaman.. korona olmasa her hafta doktor da olurdum nasıl dayanabiliyorum hayret ediyorum kendime

Hanımlar ultrason kagıdında bebegin boyu nerde yazıyor crl yazısı mı acaba hangisi bilen var mı doktoruma sormaya unutmuşum

Ben yine rüyamda ultrasonda bebeğin cinsiyetini öğreniyordum iyice kafaya taktım galiba don günlerde hep aynı rüya

teskeirlelr cnm banada hep 12haftada geçer diyorlar ben suan 6dayim
Doktor 1tane bundan aldedi
Dungece bayagi serum yedim suan midem yine tuhaf anlamadim heeksin normalken bneneddn bukadr agir geciriyorum annem 3ocuk doğurdu
1Kere kusmadim dedi
Ben resmen yatakdosek moddayim

ah ah denemedim birsey kalmadi
Haplarımı dahi geri çıkartıyorum
Surekli ogurogur haldeyim
İnsana meyve odkunurmu
Meyvedahi yiyemiyorum
Normal hayatimda 1kere kusmuslugum yok

Maşallah nasılda güzelsiniz hayırli olsun canim cok sevindim boyle birileri gittikce iyi haberler aldikca kendimin gibi seviniyorum

Kizlar dun gece kusamadim kendimi cok zorladim heralde bi baktim yine lekelenmem olmus ignemi biraktim pregestan aldim kontrolum sali gunu ne yapcagimi sasirmisim acaba cok zorladim ondanmi oldu Rabbim yardimcimiz olsun saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin dua edelim

Oyy maşallah annesi nasıl tatlı bisey Bende haftaya öğreneceğim cinsiyeti sizlerden okudukça heyecan yapmaya başladım

Doktorlar herkese kız demiş genelde bu haftalarda hep kıza benzetiyır doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…