Aminn canım inşallah Rabbime emanet evlatlarımız ve sağlığımız 2 oğlum var 1 düşük yaptım ve hepsinde aynıydı ultrason görüntüsü hayırlısı ile gelsinde korona yüzünden doktora gidemiyoruz her zaman.. korona olmasa her hafta doktor da olurdum nasıl dayanabiliyorum hayret ediyorum kendime
Benimki 0.02 2.5 olmalıymış normalde değerlerimiz ama bilemiyorum doğrusunu ben de. 15 gun kullanip tekrar tahlil yapacağız, ilac dozunu arttirirsa bir endokrin uzmanina da görüneceğim. Hamileyke gebelik dışındaki ilaçlar can sıkıcı:/
Dasmeer
merhaba ben de uzaktan takip ediyorum sayfayı bulantı konusunda da çok sıkıntı çektiğinizi görüyorum. O yüzden yazmak istedim. Ben de önce prilam (gece 2 gündüz 2) kullandım. Birkaç gün fayda etti sonra etmedi. Sonra onzyd 4mg kullandım fayda etmedi 8mg a çıktık doktorumun önerisiyle az etki etti. Sabah 8mg akşam 8mg içerken de birkaç gün sonra etki etmemeye başladı. Yine doktorumla görüşerek ikisini birlikte kullandım (gece 2 tane prilam sabah 1tane prilam. gündüz öğlen saatlerinde 8mg onzyd şeklinde). Belki 7. Haftadan beri böyle kullanıyorum. Bulantı kusmayı tam geçirmiyor ama azaltıyor. En azından kokmayan yemeklerden yiyebilecek hale geliyorsunuz. Arada yine de serum taktığımız pek çok zaman da oldu. Ne yazıkki ben bu kadar ağır geçirdim bu dönemi. Şimdi 13 haftalığız hala bitmiş değil, azaldı yalnızca. ilaçları kademeli azaltmaya çalışıyorum ben de. Ama çok şükür sağlıklıyız. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler. Not: siz yine de doktorunuza danışın.
Ah canım ya şimdi yeni bittiyse serumun allak bullak olman normal inşallah sabaha daha iyi uyanacaksın valla senin postunu görünce içim gidiyor artık elimizden bir şey de gelmiyor. Ben bir ara Cok kucuk bir parça taze zencefil emdim ağzımda şeker gibi o iyi gelmişti bana canım bir onu da dene istersen
ah ah denemedim birsey kalmadi
Haplarımı dahi geri çıkartıyorum
Surekli ogurogur haldeyim
İnsana meyve odkunurmu
Meyvedahi yiyemiyorum
Normal hayatimda 1kere kusmuslugum yok
Kızlar herkese merhaba ben geldim
Hastaneden geldik çok şükür herşey normal ense kalınlığımız 1.07 çıktı ikili testimizde 10 gün sonra çıkacak cinsiyetimize kesin olmamakla beraber kız dedisizler nasılsınız ?
Hastaneden geldik çok şükür herşey normal ense kalınlığımız 1.07 çıktı ikili testimizde 10 gün sonra çıkacak cinsiyetimize kesin olmamakla beraber kız dedisizler nasılsınız ?Eki Görüntüle 2624196
Hastaneden geldik çok şükür herşey normal ense kalınlığımız 1.07 çıktı ikili testimizde 10 gün sonra çıkacak cinsiyetimize kesin olmamakla beraber kız dedisizler nasılsınız ?Eki Görüntüle 2624196
Kizlar dun gece kusamadim kendimi cok zorladim heralde bi baktim yine lekelenmem olmus ignemi biraktim pregestan aldim kontrolum sali gunu ne yapcagimi sasirmisim acaba cok zorladim ondanmi oldu Rabbim yardimcimiz olsun saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin dua edelim