2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Akıntı bu canım korkma vajinada yanma kaşıntı vs var mı peki

Maşallah nasılda güzelsiniz hayırli olsun canim cok sevindim boyle birileri gittikce iyi haberler aldikca kendimin gibi seviniyorum
Çok teşekkürler canım benım çok korkuyordum burda kötü haberleri okuyunca çok üzülmüştüm acaba bişeymı oldu herşey yolundamı deyip durdum büyüğün o kalbin hızlı hızlı atışını hareketlerini gördüm ya ağladım ağladım bin şükür rabbim herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin senden güzel haberler alalım inşallah

Tahmını doğum günü ne zaman dedı

Yaaa maşallah Rabbim tamamina erdirsin saglicakla kucagina almayı nasip etsin

Bende şimdi hastaneye gittim bazı tereddütlerim vardı doktor gel 1 e kadar burdayım dedi. yasak olduğu için izin aldım emniyetten aracın plakası sürücü adres herşeyi aldılar buna rağmen polis durdurup işlem yaptı madem işlem yapacaksınız neden izin alıyoruz dedim acil çağrı polisi ara diyor polis acil çağrıyı ara diyor.acil çağrıyı aradım memur bey neden işlem yaptı dedim ona sormak lazım dedi bende devletin polisine iş öğretmek ne haddime dedim bilmiyorum dedi.. tekrar emniyeti aradım işlem yapıldıysa itiraz edin dedi bende niye iki iş yapalım dedim.Allahtan doktorumdan belge aldım.muaynem 3 dakika sürmedi prosedürle 3 saat uğraştım neyse bebeğim iyi durumda Allahtan korktuğum olmadi şükürler olsun sizde gidecekseniz mutlaka belge alın arkadaşlar sistem daha tam oturmamış

Bebeğini yeni emzirmeden kesen bir arkadaş vardı kullanıcı adını bulamadım ama sormak istiyorum bebeği ishal gibiydi galiba benim kızım da son zamanlarda arttı bu durum ama en arka azıları da geliyor oda neden olmuş olabilir günde ne kadar yapıyordu ishal miydi

ayyy maşallah pek tatlı görünüyor annesi

Aminn canım bende 12gün sonra gidicem bebeğimi görmek için şafak sayıyorum insallh hep güzel haberler alırız sağlıkla gelsin bebişlerimiz

12+1 bugün benim hiç böyle net fotoğrafım yok ya kıpır kıpırdı doya doya izledik ama net foto alamadık
Aaa aynıyız canım benim 1 gün gerideymiş hiççç sorma doktorum bi sağ döndürdü bi sola dönderdı beni sonra tekrar baktık tık yok uslu uslu kıpırdamadan duruyordu elinin birini yüze koymuş diğer eliylede oynuyordu bide hareketli olsun diye sabah çikolata yıyıp gıttım ona ramen tık yoktubirdahaki kontrolün ne zaman beni 15 gün sonra çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…