2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Elinde belge varsa hıçbişey yapamaz canım.kontrolun nasıl geçti bebiş nasılmış

Yaa valla mı benim kız çok oynak olacak herhalde poposunu döndü salladı bi güzel ki uzun yoldan gitmiştim açtım da kollar bacaklar hiç yerinde durmuyordu ben de iki hafta sonra gideceğim ikili test sonucu çıkmış olacak

1 ay sonra bi daha gideceğim 3 lü tarama gözüküyor o zaman tekrar sorup olmadı onu yaptırayım aklıma takıldı bu sefer doktorda öyle deyince gerek yok demiştim direk

Yaaa maşallah maşalkah benim yeğenim öyleydi aynı anlattığın gibi şimdi kocaman oldu 13 yaşında küçüklüğünden beri cimnastik yapıyor çok fena bişeybakalım diğer kontrolde ne olacak

Elinde belge varsa hıçbişey yapamaz canım.kontrolun nasıl geçti bebiş nasılmış
Çok korktum ama şükür ki kalp atışını duydum detaylı bakmadı doktorum çünkü cuma gitmiştim 8 mayısta tekrar gitcem valla anneleri yormasalar her hamileye ultrason verse devlet solunum cihazından sonra bunada el atsalar keşke aklımiz hep onlarda

Yaaa maşallah maşalkah benim yeğenim öyleydi aynı anlattığın gibi şimdi kocaman oldu 13 yaşında küçüklüğünden beri cimnastik yapıyor çok fena bişeybakalım diğer kontrolde ne olacak
Şimdi büyüyorlar ya nasıl heyecan başlarda gidiyoduk nokta kadar

Beninde boğazımda ağrı oluyor sabahları iyiyim akşama kadar konuşunca kuran filan okuyunca artıyor. Reflü kusmalardan sonra başladı sanki on gündür her gün hafif hafif yanma acıma var geçmiyor da

Şimdi büyüyorlar ya nasıl heyecan başlarda gidiyoduk nokta kadar
Yaa hić sorma o noktayı nasıl nasıl seviyordum anlatamambirde biraz belirgin oldugundada ben azda olsa farkediyordum benim koca hani hani nerde diyordu ya işte bak burda diyordum yok ben göremiyorum diyordu en son bugünde dedim göremezsen ne diyim dedim yok yok ,artık büyümüş dedi gördüm tamam dedi bi gulduk

Ayyy keşke verselersen yeni gitmişsin insan merak ediyor ahh bu korona ahhhben iki hafta olmuştu bende çok merak ediyordum tam kaç haftalık oldun

selam kızlar hepinizi özledim merak ettim ama giremedim köyüme gittim birkaç gün çok bunalmıştık oğlumla evde annemlerde köydeler bu ara iyi oldu stres attık oynadık oğlumla değişiklik oldu ☺ Zorlamaolmuyorsa canım merak etmişsin beni çok sağol iyiyim çok şükür sende iyisindir inşallah ☺

herkese hayırlı ramazanlar ❤

Bnm geçen yıl kürtajdan sonra 0,001 e kadar düştü serbest T4 normalse bişey olmaz dediler kendi kendine düzeldi. İlaç veren dahiliyeci de olmuştu doktorlar bu konuda hem fikir olamıyor sanki. Şimdi 8 haftalık hamileyim 0,5 çıkmış yine düşecek gibi hissediyorum ama belki yine ilaçsız düzelir

Serumda fayda vermedi bana
Napsam faydasi yok kızlar
Canim zaten serum bulantini gecirmez sadece kaybettigin mineralleri alirsin
Doktorun hala baska ilac vermiyor mu soruyo musun, burda bircok ilac onerildi sana danistin mi doktora. Direnmenin bi anlami yok bence bu kadar kusmak sana zararli ilac kullan sana iyi gelen ilaci bul rahatla en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…