Canim zaten serum bulantini gecirmez sadece kaybettigin mineralleri alirsin
Doktorun hala baska ilac vermiyor mu soruyo musun, burda bircok ilac onerildi sana danistin mi doktora. Direnmenin bi anlami yok bence bu kadar kusmak sana zararli ilac kullan sana iyi gelen ilaci bul rahatla en azindan
Valla canım cok araştırdım bunu sana üzüldüm ne zaman uygulamaya girsem hep kötüsün . bol su içmek gerekiyormus ilaç geçirmez azaltirmis bir tane kuru fasulye yutmayı deneyebilirsen o da çok rahatlattı diyen insanlar var
Valla canım cok araştırdım bunu sana üzüldüm ne zaman uygulamaya girsem hep kötüsün . bol su içmek gerekiyormus ilaç geçirmez azaltirmis bir tane kuru fasulye yutmayı deneyebilirsen o da çok rahatlattı diyen insanlar var
su hep ogurturuuir sudan sonra nevarsa cikiyor
Neyaptiysam olmadı aynen ilac gecirmedi
Simdi baska ilac verdi onu denicem
Delierecem
Birde su benim bunyem zayif degildir
70kilo kadinim
Hani böyle 40kilo olsam anlicam
Nasilbukadr midem altustoldu
Normalde 1kere kusmuslugum yoktur
Delierecem
70kilo kadinim
Bnce kiloyla alakası yok ben 42 kiloyum hemde ikiz gebelik çok şükür öyle çok bulantım yok yemek yedirmeuecek kadar olmadı hiç kustuğumda oldu tabi ama bunada şükür
Delierecem
70kilo kadinim
Hamilelik boyle bisey iste bunyen tepetaklak oluyor büyüdüğüm şehrin meyvesinin suratına bakmazken şimdi onu aşerer oldum kuru fasulyeyi dene inşallah 12. Haftada biter bulantıların canım ben hala araştırıyorum senin için
Bnce kiloyla alakası yok ben 42 kiloyum hemde ikiz gebelik çok şükür öyle çok bulantım yok yemek yedirmeuecek kadar olmadı hiç kustuğumda oldu tabi ama bunada şükür