2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yeni verdi ondyz diye birşey sordum tekrardan

Birde benim bugun karnımın sağ tarafında ağrım var sancı gibi ayaktayken flan oluyor normalmifir acaba

İnsalah hic umudum yok
Neden bukadr kusuyorum anlamadim
Valla canım cok araştırdım bunu sana üzüldüm ne zaman uygulamaya girsem hep kötüsün . bol su içmek gerekiyormus ilaç geçirmez azaltirmis bir tane kuru fasulye yutmayı deneyebilirsen o da çok rahatlattı diyen insanlar var

su hep ogurturuuir sudan sonra nevarsa cikiyor
Neyaptiysam olmadı aynen ilac gecirmedi
Simdi baska ilac verdi onu denicem
Delierecem
Birde su benim bunyem zayif degildir
70kilo kadinim
Hani böyle 40kilo olsam anlicam
Nasilbukadr midem altustoldu
Normalde 1kere kusmuslugum yoktur

Birde benim bugun karnımın sağ tarafında ağrım var sancı gibi ayaktayken flan oluyor normalmifir acaba
Rahim genişlemesinden olur muhtemelen benimde kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı var.8 9 haftada adet sancıları gibi ağrılar da normalmiş..

Bnce kiloyla alakası yok ben 42 kiloyum hemde ikiz gebelik çok şükür öyle çok bulantım yok yemek yedirmeuecek kadar olmadı hiç kustuğumda oldu tabi ama bunada şükür

Hamilelik boyle bisey iste bunyen tepetaklak oluyor büyüdüğüm şehrin meyvesinin suratına bakmazken şimdi onu aşerer oldum kuru fasulyeyi dene inşallah 12. Haftada biter bulantıların canım ben hala araştırıyorum senin için

Bnce kiloyla alakası yok ben 42 kiloyum hemde ikiz gebelik çok şükür öyle çok bulantım yok yemek yedirmeuecek kadar olmadı hiç kustuğumda oldu tabi ama bunada şükür
aynen neyle alakali anlayamadım
Maaşallah size
Ben faciayim
Umarim 3ayolunca gecer
Daha 6haftaligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…