Hamilelik boyle bisey iste bunyen tepetaklak oluyor büyüdüğüm şehrin meyvesinin suratına bakmazken şimdi onu aşerer oldum kuru fasulyeyi dene inşallah 12. Haftada biter bulantıların canım ben hala araştırıyorum senin için
Kızlar dun gece akntım var diye paylasmıstım ya bugunde geldi sarımsı akntı birinde hafif kahvrengimsi bsey var ben cok korkuyorum kırmızıya cevirir diye ödüm kopuyo ama sokaga cıkma yasagı var doktor varmı bılmıyorum 23 nisana denk geldi cıkıp acile gitsemmi ptesi günü olacak muayenemi bekleyeymmi bilemedimm kafayı yicem görseli özür dileyerek ekliyorum belki basına gelen vardır ben gibi yasayan ne olur bi akıl verin bu neyin nesi
Otobus yolculugunda mide bulantisina cok iyi geldigini biliyorum bende dun kusamadim cok zorladim kendimi lekelenmem oldu bende deneyim onu insallah iyi gelir canim kuru fasulye
Otobus yolculugunda mide bulantisina cok iyi geldigini biliyorum bende dun kusamadim cok zorladim kendimi lekelenmem oldu bende deneyim onu insallah iyi gelir canim kuru fasulye
su hep ogurturuuir sudan sonra nevarsa cikiyor
Neyaptiysam olmadı aynen ilac gecirmedi
Simdi baska ilac verdi onu denicem
Delierecem
Birde su benim bunyem zayif degildir
70kilo kadinim
Hani böyle 40kilo olsam anlicam
Nasilbukadr midem altustoldu
Normalde 1kere kusmuslugum yoktur
Ay pedinizi falan neden paylaşıyorsunuz ya Allah aşkına o kadar da değil akintim var deyin hadi neyse ölüyoruz zaten bulantidan gerçekten yok artık diyorum
Takviminizde 9. Hafta yazıyor onu düzenleyin isterseniz.bende bi günüm bigünümü tutmuyor dün çok ağladm kusmaktan halim kalmamştı ilaca ragmen ama bugun daha iyiym bakalım yarın nolcak. Umarım bu zamanlar cabuk geçer.
12. haftadaki arkadaşlar iyimisiniz sizde durumlar nasıl
Takviminizde 9. Hafta yazıyor onu düzenleyin isterseniz.bende bi günüm bigünümü tutmuyor dün çok ağladm kusmaktan halim kalmamştı ilaca ragmen ama bugun daha iyiym bakalım yarın nolcak. Umarım bu zamanlar cabuk geçer.
çok şükür canım bak benim 10.haftada bitti ama ben kusmuyordum midem aşırı bulanıyordu koku hassasiyeti mahvediyordu beni iştahsızlık vardı sonra geçti umarım sizlerinde geçer
Bu arada katiliyorum lutfen pedinizi pecetenizi paylasmayin midesi kaldirmayan bakmasin yazilmis ama elimizde olmadan goruyoruz cat diye karsimiza cikiyor. Akinti iste yani...