2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
hmm yutabilirmiyim acaba haplari bile geri çıkarıyorum
Cig kurufasulyemi yutacam

Kızlar dun gece akntım var diye paylasmıstım ya bugunde geldi sarımsı akntı birinde hafif kahvrengimsi bsey var ben cok korkuyorum kırmızıya cevirir diye ödüm kopuyo ama sokaga cıkma yasagı var doktor varmı bılmıyorum 23 nisana denk geldi cıkıp acile gitsemmi ptesi günü olacak muayenemi bekleyeymmi bilemedimm kafayı yicem görseli özür dileyerek ekliyorum belki basına gelen vardır ben gibi yasayan ne olur bi akıl verin bu neyin nesi

Eklentiler

• 19742C4A-404F-4FDD-A7A6-87875C01196A.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 53
hmm yutabilirmiyim acaba haplari bile geri çıkarıyorum
Cig kurufasulyemi yutacam
Otobus yolculugunda mide bulantisina cok iyi geldigini biliyorum bende dun kusamadim cok zorladim kendimi lekelenmem oldu bende deneyim onu insallah iyi gelir canim kuru fasulye

Otobus yolculugunda mide bulantisina cok iyi geldigini biliyorum bende dun kusamadim cok zorladim kendimi lekelenmem oldu bende deneyim onu insallah iyi gelir canim kuru fasulye
hmm ben normalde kuru fasulye hicyemem
Kurusu bile yoktir evde
Bulursam yarin denicem

Dasmeer 11 haftam doldu ve bende hala savaş veriyorum canım o dediğin ilac neydi canım bende alsam çünkü prilam artık etki etmiyor

Dasmeer 11 haftam doldu ve bende hala savaş veriyorum canım o dediğin ilac neydi canım bende alsam çünkü prilam artık etki etmiyor
ah ah prilam 3gun anca etti
Onzyd daha icmedim
Ackarnima 1taneolck sanirim
Yarin sabah başlıcam

aynen neyle alakali anlayamadım
Maaşallah size
Ben faciayim
Umarim 3ayolunca gecer
Daha 6haftaligim
Takviminizde 9. Hafta yazıyor onu düzenleyin isterseniz.bende bi günüm bigünümü tutmuyor dün çok ağladm kusmaktan halim kalmamştı ilaca ragmen ama bugun daha iyiym bakalım yarın nolcak. Umarım bu zamanlar cabuk geçer.
12. haftadaki arkadaşlar iyimisiniz sizde durumlar nasıl

ALLAH yardımcımız olsun
Bende 12haftayı bekliyorum ozaman geçiyor diyorlar

kim paylasti ben gormedim iyiki
Bendede iyiki gormemissin senin zaten
çok şükür canım bak benim 10.haftada bitti ama ben kusmuyordum midem aşırı bulanıyordu koku hassasiyeti mahvediyordu beni iştahsızlık vardı sonra geçti umarım sizlerinde geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…