2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
aynen neyle alakali anlayamadım
Maaşallah size
Ben faciayim
Umarim 3ayolunca gecer
Daha 6haftaligim
İnşallah geçer yaşadığım zamanlar bile çok kötü bnm için çok fazla yaşamamam iyi oldu çünkü zaten zayıfın iyice kilo verirdim hayrlısı tabi herşeyin birde impryl diye bi fokit asit içeren hap kullanıyorm içinde b6 vitamini var ondanda çok ağır olmaml olabilir ve ilaç çok iyi pahalı ama üç aydr kullanıyorum iyi diye

banada mide bulantiisna iyigelen folikasit verdi iicnde zencefilde varmis guya
Ama maalesef

banada mide bulantiisna iyigelen folikasit verdi iicnde zencefilde varmis guya
Ama maalesef
Çok ağır mide bulantıları için zencefilde çare değil bence demekki midenizçok hassas herkes bir olmuyo birde hergün yaşayınca kötü oluyo insan bn iki gün kustum sabah öğlen hemen boğazım kanadı bidekusarken kasıklarım falan çok acıdı bide o acıdan sonra kanamam oldu biraz ondan çok korktum tekrarlarsa diye kustuğumda

allahtan onlar olmadı ama bogazim tahris oldu
Yaklasik 2haftadir kusuyorum
Feciuim fayda etmedi birsey
Normalde cok istahli biriyimdir
Annemde hic kusmamis mesela
Şaşıyor kadin
Suam hiçbirşeye bir gram yeme merakim yok

Şaşıyor kadin
Ya canim meger istah ne onemli seymis ben de onu anladim. Insanin afiyeti yerinde olsun bir an once istahla yemek yedigim gunleri bemliyorum dort gozle. Asiri istahli sayilmam kilom normal ama istahimi ozledim resmen

Şaşıyor kadin
Ah canım sen ne yapacaksın böyle kendim gibi kaygı ediyorum seni de daha 6 haftalık mısın kasım annesi değilsin o zaman sen canım limonlu su içiyor musun anlık rahatlık veriyor en azından içerken ve içtikten sonra bir muddet

Ya canim meger istah ne onemli seymis ben de onu anladim. Insanin afiyeti yerinde olsun bir an once istahla yemek yedigim gunleri bemliyorum dort gozle. Asiri istahli sayilmam kilom normal ama istahimi ozledim resmen
bende lahmacun vs cok seveeim caya çok duskunumdir ama cay 2haftadir icemeddim
Okadr tadsiz geliyorki
Normalde 1demlik içerdim

bana kasim soni dediilkonce sonra ultrasonda 6haftalik 6gun dedi gecen carsamba
Aralikbaslangici olabilir dedi ama sezeryanla erken alıyoruz dedi
Anlamadim pek
Limon normalde cok severdim suan midemi yakıyor zaten kusmaktan tahris oldum

bana kasim soni dediilkonce sonra ultrasonda 6haftalik 6gun dedi gecen carsamba
Aralikbaslangici olabilir dedi ama sezeryanla erken alıyoruz dedi
Anlamadim pek
Limon normalde cok severdim suan midemi yakıyor zaten kusmaktan tahris oldum
Son adet tarihin önemli olan canım son adetin ne zaman

doktor hatta sordu sonreglim 22subat dedim
2haftaonce 5haftalık demisti enson gittiğimde 6haftalık 6gun dedi
Birşey anlamadim kalpatisini duyduk
Belliki geç döllenme olmuş canım doktor ne derse doğrudur Doktorun söylediği hafta geçerlidir her zaman. Mesela benimde normal tarihten 2 gün önde gözüküyor ama aslında şöyle ben ilaç ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldığım için yumurtlamam daha erken oldu adetşn 14. Günü değil daha erken yumurtladım o sebeple adet gününden sayamıyorum ultrasonda ne çıkarsa onu kabul ediyorum

Kızlar kullandığım vitaminde folik asit varmış ekstra folik asit de kullandım bugün farkettim bunun bir zararı olur mu acaba doktora sordum şimdi sadece birini kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…