Kızlar kullandığım vitaminde folik asit varmış ekstra folik asit de kullandım bugün farkettim bunun bir zararı olur mu acaba doktora sordum şimdi sadece birini kullan dedi
Yaklaşık 4 haftadır vitamin de kullanıyorum onun içinde de 400 mg varmış benim kullandığım da 400 800 aldım son 4 haftada 10 haftayı tamamladık sayılır
Kızlar kullandığım vitaminde folik asit varmış ekstra folik asit de kullandım bugün farkettim bunun bir zararı olur mu acaba doktora sordum şimdi sadece birini kullan dedi
Yaklaşık 4 haftadır vitamin de kullanıyorum onun içinde de 400 mg varmış benim kullandığım da 400 800 aldım son 4 haftada 10 haftayı tamamladık sayılır
Doktorun ne derse onu yap canım 12. Haftaya kadar folik asit 12 .haftadan sonra vitamin veriyorlar. madem vitaminde de 400 mg folik asit var sadece onu iç
Doktorun ne derse onu yap canım 12. Haftaya kadar folik asit 12 .haftadan sonra vitamin veriyorlar. madem vitaminde de 400 mg folik asit var sadece onu iç
Bende öyle yapacağım vitamin kullanmaya başladığımdan beri saç dökülmem çok azaldı zaten dökülüyor diye istemiştim folik asiti yarından itibaren kullanmayacağım
1 ay sonra bi daha gideceğim 3 lü tarama gözüküyor o zaman tekrar sorup olmadı onu yaptırayım aklıma takıldı bu sefer doktorda öyle deyince gerek yok demiştim direk
canım 10 gun ıcınde kontrol hakkın var ya aslında dırekt gıdıp kan verebılırsın. hemde ıcınde suphe kalmaz. 3lü taramada daha farklı seylere bakılıyor.
Herkese merhabalar güzel anneler
Kasım ayına kadar hep birlikte gün sayacağız inşallah
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, hepimizin hamileliği güzel geçsin inşallah
Listeye ismini yazdırmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip bilgilerini yazarsa sevinirim ❤
Nasılsınız güzel anne adayları bebişler ne durumda beslenmede dikkat ettiğiniz bir şeyler var mı ben süt içmeye çalışıyorum normalde meyve fazla yemem onları yemeye çalışıyorum sizde durumlar nasıl
Nasılsınız güzel anne adayları bebişler ne durumda beslenmede dikkat ettiğiniz bir şeyler var mı ben süt içmeye çalışıyorum normalde meyve fazla yemem onları yemeye çalışıyorum sizde durumlar nasıl
Tesekkur ederim Allah razi olsun Bende portakal suyu içiyorum çoğunlukla folik asit ihtiyacını karsiliyormus 3 aya kadar 3 aydan sonra zararliymis. Süt icemiyorum yogurt ,yeşillik yiyorum günlük yumurta tuketiyorum yeşil biber de portakaldan daha çok c vitamini varmışyemek yiyene kadar sorun yok yemek yeyince midem bulanıyor onun dışında bir sorunum yok Rabbime şükürler olsun
Günaydın kızlar hayırlı ramazanlar herkese, benim mide bulantilarim yeni başladı kusmadım daha hiç ama bulantı baya oluyo gün içinde, siz de nası durumlar