2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de aynı durumdayım canım yemek yiyene kadar bişey yok yemekten sonra başlıyor bulantım buna şükür diyorum yine de arkadaşlar neler yaşıyor

Kızlar oruç tutuyor musunuz? İnşalalh ben tutuyorum bu arada hayırlı ramazanlar
Ayyy canım Allah kabul etsin kusura bakma yazdım öyle yiyecek isimlerini hakkını helal et ben malesef tutamıyorum idrar yollarımda iltihap var bol su içmek zorundayım başka rahatsızlıklarım da var. hergun ihtiyacı olan birine yardim etcem insallah

Maşallah canım çok dikkat et kendine beslenmene Allah kabul etsin bende tutuyorum inşallah tutabildigim zamanlar tutacağım sende kötü hissedersen yersin tutup tutmamak konusunda burda herkes farklı düşünüyor ben doktor kontrolünde tutuyorum canım ona danışarak beslenmemi buna göre düzenleyerek. Zaten açken ben çok iyiyim aksam iftar sonrası durumum nasıl olacak ona bakmak lazım

Allah kabul etsin kuzum doktorun bir şey önerdi mi? Ben de tutuyorum inşallah bebeklerimize bir şey olmaz

Allah kabul etsin kuzum doktorun bir şey önerdi mi? Ben de tutuyorum inşallah bebeklerimize bir şey olmaz
Canim sahuru kahvalti şeklinde peynir zeytin yumurta börekle güzelce yapip folik asiti sahurda aldım gun icinde kendimi yoracak seylerden uzak duruyorum yatıyorum hep ama birsey yemedigim icin bulantim yok cok iyiyim çok şükür akşamda iftardan sonra yatana kadar araliklarla çiğ kuruyemiş meyve ve suya cok dikkat edeceğim bugun 11 haftam doldu haftaya 12 hafta dolunca vitamin başlayacak dr um şu anda gerekli degil bir hafta daha folik aside devam dedi 12. Haftada gidecegim bakalım belki cinsiyet icinde tahminde bulunur

Bende tutmuyorum.. Dayanamam zaten ben. Normalde dayanamıyorum. Açlık beni mahvediyor. Özellikle hamilelikte bas agrısı yapıyor ve açken midem daha çok bulanıyor.
Yemeden duramam ben
Allah sizin oruçları kabul etsin

Anladım canım ben de sahuru aynı şekilde yaptım. iftar sahur arası aldığımız su yeterli gelir mi acaba? Ben 13. haftanın içindeyim

Hayirli ramazanlar kizlar..bende sahur u guzel yaptim sut su vs suanlik iyiyim.doktorum sikinti olmaz demisti zaten .insallah boyle devam ederim..zaten kusmam yok sadece mide bulantısı ve koku hassasiyati vardi .simdilik ac oldugum icin mide bulantisi da yok dune gore daha iyiyim cok sukur..bende haftaya giderim insallah hayirli haberlerle cinsiyet ogreniriz bizde

Kızlar Hayırlı Ramazanlar Hayırlı Cumalar ♥
Canım ben dr tutuyorum bakalım nasıl olacak su azalır mi diye korkuyorum bir yandan da
Ben de tutamıyorum kızlar sizlerin oruçlarını Allah kabul etsin maşallah diyelim

Kızlar ben de sizdenim dayanamıyorum ben de Tutan kızlar sizlere Allah kolaylık versin dikkat edin kendinize

Allah herkesın orucunu kabul etsın hamıle anneler bin kat daha sevap alıyorsunuz vallahı ben tutamıyorum . Hamılelıgım kolay gecmıyor Allah yardımcımız olsun

Yaklaşık 4 haftadır vitamin de kullanıyorum onun içinde de 400 mg varmış benim kullandığım da 400 800 aldım son 4 haftada 10 haftayı tamamladık sayılır
Aslında ben bir kaç haberde okudum yabancı kaynaklı artık ilk aylar 800 mg ye geçmiş bazı doktorlar. Ama bizim buralarda 400 e devam. Bence zararı olmamıştır. Ama doktorun söylediği gibi yapalım biz yine. Bana da folik asit hapını bıraktırdı hoca sadece vitamin kullanıyorum içinde varmış folik asit de 400 mg.

Ben baştaher gün en az iki bardak süt içerdim, çok içince şimdi içemiyorum zorla bazen bişilerle karıştırıp içiyorum meyve yiyorum. Onun dışında su içiyorum. Ama sebze yemeğini az yiyorum. Etten de tiksindim peynir ekmek en sevdiğim fğnde üç öğün yerim

[/QUOTE]
Kızlar agzimizin tadi nezaman gelecek yerine
Birde ben bunu merak ediyorum
İstahli istahli nezaman yiyecegiz
ben hergünkendime bu soruyu soruyorum hele doğumdan sonra hiç kilo filan vermeye çalışmicam herseyi gönlümce yiyiyip içeceğim bir aydır kafamı kaldıramıyorum işe bile gidemiyorum

Allah kabul etsin kızlar ben aç kaldığım zaman hatta bir buçuk saat bir şey yemediğim zaman çok kötü oluyorum. O sebeple ben tutmasam daha iyi. Dördüncü aydan itibaren su çok ihtiyaç oluyor, üç dört litre su içmenin lazım diyor doktor ama aklınızda olsun. Yine doktorlarınıza danışmayı ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…