Ben de aynı durumdayım canım yemek yiyene kadar bişey yok yemekten sonra başlıyor bulantım buna şükür diyorum yine de arkadaşlar neler yaşıyorTesekkur ederim Allah razi olsun Bende portakal suyu içiyorum çoğunlukla folik asit ihtiyacını karsiliyormus 3 aya kadar 3 aydan sonra zararliymis. Süt icemiyorum yogurt ,yeşillik yiyorum günlük yumurta tuketiyorum yeşil biber de portakaldan daha çok c vitamini varmışyemek yiyene kadar sorun yok yemek yeyince midem bulanıyor onun dışında bir sorunum yok Rabbime şükürler olsun
HosbuldummmmHosgeldin canım
Ayyy canım Allah kabul etsin kusura bakma yazdım öyle yiyecek isimlerini hakkını helal et ben malesef tutamıyorumKızlar oruç tutuyor musunuz? İnşalalh ben tutuyorum bu arada hayırlı ramazanlar
Maşallah canım çok dikkat et kendine beslenmene Allah kabul etsin bende tutuyorum inşallah tutabildigim zamanlar tutacağım sende kötü hissedersen yersin tutup tutmamak konusunda burda herkes farklı düşünüyor ben doktor kontrolünde tutuyorum canım ona danışarak beslenmemi buna göre düzenleyerek. Zaten açken ben çok iyiyim aksam iftar sonrası durumum nasıl olacak ona bakmak lazımKızlar oruç tutuyor musunuz? İnşalalh ben tutuyorum bu arada hayırlı ramazanlar
Kızlar Hayırlı Ramazanlar Hayırlı Cumalar ♥Kızlar oruç tutuyor musunuz? İnşalalh ben tutuyorum bu arada hayırlı ramazanlar
Allah kabul etsin kuzum doktorun bir şey önerdi mi? Ben de tutuyorum inşallah bebeklerimize bir şey olmazMaşallah canım çok dikkat et kendine beslenmene Allah kabul etsin bende tutuyorum inşallah tutabildigim zamanlar tutacağım sende kötü hissedersen yersin tutup tutmamak konusunda burda herkes farklı düşünüyor ben doktor kontrolünde tutuyorum canım ona danışarak beslenmemi buna göre düzenleyerek. Zaten açken ben çok iyiyim aksam iftar sonrası durumum nasıl olacak ona bakmak lazım
Canim sahuru kahvalti şeklinde peynir zeytin yumurta börekle güzelce yapip folik asiti sahurda aldım gun icinde kendimi yoracak seylerden uzak duruyorum yatıyorum hep ama birsey yemedigim icin bulantim yok cok iyiyim çok şükür akşamda iftardan sonra yatana kadar araliklarla çiğ kuruyemiş meyve ve suya cok dikkat edeceğim bugun 11 haftam doldu haftaya 12 hafta dolunca vitamin başlayacak dr um şu anda gerekli degil bir hafta daha folik aside devam dedi 12. Haftada gidecegim bakalım belki cinsiyet icinde tahminde bulunurAllah kabul etsin kuzum doktorun bir şey önerdi mi? Ben de tutuyorum inşallah bebeklerimize bir şey olmaz
Anladım canım ben de sahuru aynı şekilde yaptım. iftar sahur arası aldığımız su yeterli gelir mi acaba? Ben 13. haftanın içindeyimCanim sahuru kahvalti şeklinde peynir zeytin yumurta börekle güzelce yapip folik asiti sahurda aldım gun icinde kendimi yoracak seylerden uzak duruyorum yatıyorum hep ama birsey yemedigim icin bulantim yok cok iyiyim çok şükür akşamda iftardan sonra yatana kadar araliklarla çiğ kuruyemiş meyve ve suya cok dikkat edeceğim bugun 11 haftam doldu haftaya 12 hafta dolunca vitamin başlayacak dr um şu anda gerekli degil bir hafta daha folik aside devam dedi 12. Haftada gidecegim bakalım belki cinsiyet icinde tahminde bulunur
Kızlar oruç tutuyor musunuz? İnşalalh ben tutuyorum bu arada hayırlı ramazanlar
Maşallah canım çok dikkat et kendine beslenmene Allah kabul etsin bende tutuyorum inşallah tutabildigim zamanlar tutacağım sende kötü hissedersen yersin tutup tutmamak konusunda burda herkes farklı düşünüyor ben doktor kontrolünde tutuyorum canım ona danışarak beslenmemi buna göre düzenleyerek. Zaten açken ben çok iyiyim aksam iftar sonrası durumum nasıl olacak ona bakmak lazım
Ben de tutamıyorum kızlar sizlerin oruçlarını Allah kabul etsin maşallah diyelimKızlar Hayırlı Ramazanlar Hayırlı Cumalar ♥
Canım ben dr tutuyorum bakalım nasıl olacak su azalır mi diye korkuyorum bir yandan da
Ayyy canım Allah kabul etsin kusura bakma yazdım öyle yiyecek isimlerini hakkını helal et ben malesef tutamıyorumidrar yollarımda iltihap var bol su içmek zorundayım başka rahatsızlıklarım da var. hergun ihtiyacı olan birine yardim etcem insallah
Bende tutmuyorum.. Dayanamam zaten ben. Normalde dayanamıyorum. Açlık beni mahvediyor. Özellikle hamilelikte bas agrısı yapıyor ve açken midem daha çok bulanıyor.
Yemeden duramam ben
Allah sizin oruçları kabul etsin
Aslında ben bir kaç haberde okudum yabancı kaynaklı artık ilk aylar 800 mg ye geçmiş bazı doktorlar. Ama bizim buralarda 400 e devam. Bence zararı olmamıştır. Ama doktorun söylediği gibi yapalım biz yine. Bana da folik asit hapını bıraktırdı hoca sadece vitamin kullanıyorum içinde varmış folik asit de 400 mg.Yaklaşık 4 haftadır vitamin de kullanıyorum onun içinde de 400 mg varmış benim kullandığım da 400 800 aldım son 4 haftada 10 haftayı tamamladık sayılır
Ben baştaher gün en az iki bardak süt içerdim, çok içince şimdi içemiyorumNasılsınız güzel anne adayları bebişler ne durumda beslenmede dikkat ettiğiniz bir şeyler var mı ben süt içmeye çalışıyorum normalde meyve fazla yemem onları yemeye çalışıyorum sizde durumlar nasıl
ben hergünkendime bu soruyu soruyorum hele doğumdan sonra hiç kilo filan vermeye çalışmicam herseyi gönlümce yiyiyip içeceğim bir aydır kafamı kaldıramıyorum işe bile gidemiyorumKızlar agzimizin tadi nezaman gelecek yerine
Birde ben bunu merak ediyorum
İstahli istahli nezaman yiyecegiz
Atakum da oturuyordun sanırım yasak bitince sahilde biraz yürüyüş yap deniz havası iyi gelecektir.insallah 10. Haftada azalır senin için tek temennim bu canımKızlar agzimizin tadi nezaman gelecek yerine
Birde ben bunu merak ediyorum
İstahli istahli nezaman yiyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?