Aynı şeyleri yaşamışız. İnşallah Allah gönlümüze göre sağlıkla versin.Ay canım aynı beni anlattın benimde oğlum yumurtlamadan sonra olmuştu çünkü takip ediyodum hem yumurta zarı gibi akıntın oluyo zaten ☺ bu hamileliğim de tam emzirmeyi bıraktık oğlum 2 yaşına girdi hadi deneyelim dedim adetten sonra pat tuttu çift çizgi sürpriz oldu bize bayabenimde gönlümden kız geçiyo hep oğlum var nasılsa ama nasip tabi yüzük testinde de hep daire çiziyo alyans
Selam kızlar aranızda oruç tutan var mı? Ben tutmuyorum ama merak ettim tutan var mı diye
Benimki belli değil ama ben ilk kıyafetini sipariş verdim dünbende ikisinde tutuyor bakalım haftaya belli olur insallah çünkü kıyafet almak biseyler almak istiyorum kendimi zor tutuyorum seninde ilk degilmi canim
Kiz gormedim demezmiyim hemde oyle bir içten amiiiiiin derim ki Allah razi olsun bu bulantilarima da dua edin Allahım sifa versin bitsin artıkKizlar bende yaptim erkek cikti benimki Allahim ya neler yapiyoruzbide mor lahana testi varmis yapan varmi o da tutuyomus ugur bocugu sana o kadar dua ettim sana bir kiz banada bir oglan nasip etsin dedim bi amin demedin ya saka biyana hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin hepmize insallah
Amin Canım inşallah bişey sorcam benim oğlumda da midem hiç bulanmadı şimdi de bulanmıyo hiç kız bebekde mide bulantısı çok olurmuş sanırım sen nasılsın mide koku hassasiyetin nasılAynı şeyleri yaşamışız. İnşallah Allah gönlümüze göre sağlıkla versin.
Bende kiz olsun ümidiyle biraz kiz kıyafeti aldım birazda ortak renkben tutuyorum çok rahatım zorlanırım sanıyordum oruç açtıktan sonra baş ağrısı oldu sadece
Benimki belli değil ama ben ilk kıyafetini sipariş verdim dünkızıma bişeyler alıyordum bir takım beğendim kışlık onu aldım içine pembe giydirirsem kız mavi giydirirsem erkek kıyafeti olur herhalde
Ayni bennn Banada tüp bebek iğneleri inanılmaz kilo aldırdı normalde 64 kiloydum iğnelerle 73 oldum hamile kalıncada 3 ayda 2 kilo almışım doktorum 3 ayda 2 kilo normal dedi ama benim canım inanılmaz ekşi seyler istiyor baştan beri böyleyim normalde pastaydı çikolataydı çok severdim şuan çikolata falan 3 Aydan sonra biraz yemeye başlamıştım tiksinmiştim etrafımdakilerde ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi diyorsende durumlar nasıl ekşi şekerli hiçim canım istemedi çok kisinden birini☺
En çok kiloyu son 3 ayda alacaksınız şimdi be aksar dikkat ederseniz o kadar iyi ben ilk bebeğimde 10 kilo almıştım doğumdan sonra 9. Günde eski kiloma dönmüştüm tek sıkıntı biraz kilolu hamile kalmıştım 5 kilo fazlam var emzirirken de 2 kilo aldım 7 kilo fazla ile kızım 10 aylık olana kadar kaldım sonra kilo vermeye başladım diyet yaptım yani hamilelikte en az kilo en iyisi sonrasını da düşünmek lazımYa benim hiçbir şey istemiyor canım zorla yemek yiyorum resmen işkence gibiEşim o çocuk küçücük kalsın sana soracağım diyor bulantı ve kusmalarım da geçmedi henüz 9+5 teyim. Sizde durumlar nasıl ?
Canım benim Allah yardımcın olsun bugün okudum mide bulantısına yağsız sade makarna da iyi geliyomuş çabucak geçer İnşallah rahat edersinKiz gormedim demezmiyim hemde oyle bir içten amiiiiiin derim ki Allah razi olsun bu bulantilarima da dua edin Allahım sifa versin bitsin artık
İnsan dayanamıyor ama daha neler alınacak insan en çok minnacık kıyafetleri seviyor kızım 2 yaşında ama bacağım kadar var kıyafetleri artık el kadar değilBende kiz olsun ümidiyle biraz kiz kıyafeti aldım birazda ortak renk
Ooo dikkat et canım bu aylarda bebek kilo almiyor sana kalir bu kilolar besin değeri olan seyler ye kalorisi cok yuksek seyler yeme ben de 60 la kaldim daha 60 im bir muddet almam insallah diğerlerini 50 kilodan başlayıp 65 le doğurmuştum ve son aylarda almıştım hep kiloyu yinede sonrada vermek zor olmasınNormalde 64 kiloydum hamile kalınca 69 oldu hemde iki ayda
Ben oğlumda 8.haftadan 13. Haftaya kadar aralıksız kustum. Herşeyden tiksindim, herşey koktu, hayattan soğudum. Bunda da değişen bir şey yok sadece daha erken başladı, 6. Haftadan beri fenalardayım ilaçla ayakta duruyorum. Herkes cinsiyet farklı olunca belirti farklı olur yine erkektir diyor ama bu bence bünyeyle alakalı herkes farklı yaşıyor. Ben hala kız olduğunu düşünüyorum.Amin Canım inşallah bişey sorcam benim oğlumda da midem hiç bulanmadı şimdi de bulanmıyo hiç kız bebekde mide bulantısı çok olurmuş sanırım sen nasılsın mide koku hassasiyetin nasıl
Ben de 61 le kaldım bulantılardan dolayı 60-61 arasında gidip geliyorum ama kalçam genişledi zten kalca anatomim bile değisti. Öne arkaya uzadı sanki yuvarlaklasti.Ooo dikkat et canım bu aylarda bebek kilo almiyor sana kalir bu kilolar besin değeri olan seyler ye kalorisi cok yuksek seyler yeme ben de 60 la kaldim daha 60 im bir muddet almam insallah diğerlerini 50 kilodan başlayıp 65 le doğurmuştum ve son aylarda almıştım hep kiloyu yinede sonrada vermek zor olmasın
Kac haftadasın ki canim ben olduğum gibi duruyorum daha hic bisey belli değil ama elimi göbeğinin altina hafif bastırır gibi kontrol ettiğimde orda bi hassasiyet hafiften bir sertlik var gibiMerhaba kızlar nasıl gidiyor?
benim biraz göbeğim çıkmaz başladı ama karantina yemelerinden mi bebekten mi bilmiyorum
Bu arada alışveriş yapanınız oldu mu istiyorum ki burda aldığımız her seyi paylaşalım beraber yorumlayalım memnun kaldıklarımızı önerelim ya da kalmadiklarimiza karşı uyaralim. Benim ilk çocuğum olacak insallah cok tecrubesizim. Cinsiyet de belli olmayınca henüz hicbir sey almadim. Kargo firmalarını da rahatsız etmek istemedim bu surecte. Tek aldığım lierac catlak önleyici krem çünkü daha önce ders clsrken 10 kilo almistim ama catir catir catlamistim simdi gebelikte daha fazla çatlarım diye önlemimi erkenden aldim. Bir de evimde kakao Hindistan cevizi gibi doğal yağlarım vardı onayları karıştırıp sürüyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Panik atak krizi en fazla 20 dakika sürer 20 dakika da sadece kontrollu nefes al ve dikkat dağıtacak bisey bul oyun oyna telefondan çok etkili oluyor canımYapıyorum battaniye örüyorum. Çok sağolun inşallah bende atlatırım bir an önce
11+3 teyim. Sertlik bende de varKac haftadasın ki canim ben olduğum gibi duruyorum daha hic bisey belli değil ama elimi göbeğinin altina hafif bastırır gibi kontrol ettiğimde orda bi hassasiyet hafiften bir sertlik var gibi
Aaa cidimisin o zaman az yiyeyim saglıklı besleneyim ya şu iştah bir kereden açıldı işteOoo dikkat et canım bu aylarda bebek kilo almiyor sana kalir bu kilolar besin değeri olan seyler ye kalorisi cok yuksek seyler yeme ben de 60 la kaldim daha 60 im bir muddet almam insallah diğerlerini 50 kilodan başlayıp 65 le doğurmuştum ve son aylarda almıştım hep kiloyu yinede sonrada vermek zor olmasın
Dengeli beslenelim canım bazen diyorum ki keske bulantilarim olmasa da benimde iştahım açılsaAaa cidimisin o zaman az yiyeyim saglıklı besleneyim ya şu iştah bir kereden açıldı işte
Çok üzülüyorum burdaki arkadaşlara size ya genelde artık azalması lazım 13. Haftadan sonra neyse buda meyvenin bir parçası işte saglıklı olsunlardaDengeli beslenelim canım bazen diyorum ki keske bulantilarim olmasa da benimde iştahım açılsa
Aaaa çok güzel canım ne renk aldın ☺bende ortak kıyafetlere bakıyorum sonra diyorum biraz daha bekleyim kendimi zor tutuyorum o kadar cici kıyafetler varkiben tutuyorum çok rahatım zorlanırım sanıyordum oruç açtıktan sonra baş ağrısı oldu sadece
Benimki belli değil ama ben ilk kıyafetini sipariş verdim dünkızıma bişeyler alıyordum bir takım beğendim kışlık onu aldım içine pembe giydirirsem kız mavi giydirirsem erkek kıyafeti olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?